pátek 14. prosince 2012

Na kolejích - Lukáš v naší péči

Tom se naklonil k Honzovi a políbil ho: "Co s ním provedem, miláčku?"

"Nooo...," protáhl Honza a hladil mě po těle. "Můj junior si ještě neužil ... a tady pán už řádil. Ale já to ještě chvíli vydržím, protože to bude stát za to, že drahoušku? Jak to tak pozoruju, chtělo by to něco speciálního, pro návštěvu. To se nesmí jen tak odbýt."

"Hmm, vyšukat ho můžeme vždycky, že jo. Já bych ho napřed pořádně přivázal a pak si s ním trochu pohrajeme, mám pár nápadů...," tvářil se Tom zamyšleně.

"Jo, to ty máš vždycky," smál se Honza a jezdil mi nehty po těle. "Až se někdy nestačím divit. Ale to Luke přece ví, že?" 
Jo, to teda vím, že Tomovy nápady občas stojí za to, byl jsem zvědavej, co kluci plánujou. Pod Honzovýma nehtama po svém těle jsem se prohýbal a skoro jsem u toho vrněl. Tom mi mezitím přivázal k posteli i nohy, pěkně každou k jednomu rohu. Přitom pokračovali ve své milenecké výměně.

Tom plácl Honzu po zadku. "Žárlíš snad?"

"Asi bych měl, ne?" Odtušil Honza, pomáhal utahovat provazy a občas mě někam políbil.

"Spíš bych měl žárlit já, jak se k němu máš... Podvážeš mu čuráka, prosím? Já mu mezitím přivážu druhou ruku..."

"S radostí!" Zajásal Honza, až jsem sebou trhl. Celé to jejich počínání, jak se vzájemně špičkovali, jak o mně mluvili jako bych tam ani nebyl, na mě působilo zvláštně. Na jedné straně mě to hrozně vzrušovalo, na druhé straně mi to trochu nahánělo strach. "Máš nějaké speciální přání?" Pokračoval Honza a pomalu mi začal podvazovat koule.


"Nic speciálního, prostě ho nešetři, jo?" Usmál se Tom a zamířil ke skříni. Donesl pytlík kolíčků, anální kolík a zapálil svíčky.

Honza se usmál a zmáčkl mi koule. "Rozkaz, šéfe!" Odpovídal Tomovi a díval se přitom s jiskřičkama v očích na mě. Za chvíli jsem měl koule podvázané, pěkně každou zvlášť. Pak mi Honza pomalu sundal ten ježatý nástavec. "To ty teď rozhodně potřebovat nebudeš," zašklebil se na mě a lehce podtrhl slovíčko 'ty', až jsem sebou škubl. Tom mi jezdil prstem po koulích a pomalu mi honil čuráka, Honza to sledoval a ocas mu pěkně tvrdl. "Nudit se rozhodně nebudeme, jak se tak dívám..." ušklíbl se.

"To určitě ne," odtušil Tom, sklonil se nade mnou a začal mě kousat do bradavek. Honza mě mezitím hladil po těle, zkoumal každé místečko, jakoby si mě chtěl vrýt do paměti. Lehce jsem sténal a prohýbal se, rajcovali mě oba dva neskutečně. Potom mi Honza pomalu začal nasazovat kolem čuráka kolíčky. "SSSsss..." ozval jsem se, ale nikdo si mě nevšímal.

"Je moc pěknej, že?" Ptal se Tom, jako kdyby na to měl nějakou zásluhu.

"Nádhernej," vydechl Honza, vyhrával se s kolíčky a pak mě jemně kousl do koulí. Zasténal jsem, to jejich mluvení o mně, jako bych tam nebyl, bylo šílený.

"Nasedneš si na něj?" Provokoval Tom Honzu.

"Ještě chvilku ne, ještě si s ním chci hrát," odpověděl Honza skoro až prosebně, jako malej kluk, a pak mě začal pomalu a důkladně kouřit.

"Tak začni. Docela chci vidět, jak si hraješ s někým jiným než se mnou," usmál se Tom a podal Honzovi svíčku.

Ten přestal kouřit, vzal svíčku a ušklíbl se. "Abys pak nežárlil!"

Tom se usmál, klekl si za Honzu, objal ho, hladil ho po prsou a břiše, hlavu položenou na jeho rameno. Honza mu zajel volnou rukou do vlasů, přitiskl si ho k sobě a dlouze ho políbil. Pak mě začal pomalu hladit po hrudi, upřeně se mi díval do očí, svíčku kousek nad mým tělem. Oplácel jsem mu ten pohled a prudce jsem dýchal, napružený ocas se mi jenom chvěl, v tu chvíli bych pro toho kluka udělal cokoliv. Honza natáhl ruku se svíčkou a začal mi pomalu kapat vosk na prsa, pořád se mi upřeně díval do očí. Když dopadla první kapka, škubl jsem sebou a zatnul zuby, ale dál jsem mu oplácel ten pohled. Sledoval jsem svíčku a před ukápnutím každé kapky jsem se lehce prohnul. Honza mě sledoval dál. Lehce přimhouřil oči a nepatrně se usmál. Kousal jsem se do rtu, byl jsem neuvěřitelně vzrušený, ale to byl Tom taky. Fascinovaně sledoval tu show, otíral se slintajícím pérem o Honzův zadek a lehce ho hladil.

Věděl jsem co přijde, věděl jsem, že se nemůžu nijak bránit, ale moje vzrušení to nijak neumenšilo. Honza kapal jednu kapku vedle druhé, přibližoval se k bradavkám, až... "Aaaaach," bradavka dostala první zásah. Cukl jsem sebou, zaškubalo mi v péru a ukápla mi pořádná dávka předmrdky. Honza tiše spokojeně zavrněl a pomalu mi zakapal celou bradavku voskem. Dal mi pak na chvilku pauzu a lehounce mi honil péro, upřeně jsme se na sebe dívali. Nemohl jsem se ubránit pocitu, že se do mě vpíjí pohledem. Srdce mi bušilo snad na celej pokoj.

Potom zase začal kapat vosk, pokračoval pomalinku níž, na břicho, a blížil se k rozkroku. Škubal jsem sebou víc a víc, ale Tom si klekl za mě, dal mi hlavu mezi svý stehna, sklonil se ke mně a začal se se mnou líbat. To mě trochu uklidnilo. Honza zase otočil směr a vracel se nahoru na prsa a ke druhé bradavce. Zasténal jsem a Tom toho využil, přesunul se nade mě a strčil mi do pusy koule. Hned jsem je začal masírovat jazykem, cucal jsem je a Honza mi mezitím zalíval voskem druhou bradavku. Svíjel jsem se, sténal jsem, občas jsem Toma do koulí trochu kousl - ale jak ho znám, určitě mu to nevadilo a potvrzovalo to i jeho parádně tvrdý péro.

Honza mě nechal opět chvilku vydechnout, sklonil se nad Toma a začal ho kouřit, zatímco já jsem mu dál zpracovával koule. Honza natáhl ruku a začal Tomovi štípat bradavky. Ten ho chytil za hlavu a pořádně si ho narazil na ocas. "Vy kurvy dvě," zasténal dlouze Tom, vyloženě spokojený s naší péčí.

Honza se mu vysmekl. "No, nejsme tu sami, ne?" Podíval se na mě a usmál se. "Neměli bychom návštěvu nechávat tak dlouho bez povšimnutí."

"To byste teda neměli," zavrčel jsem na ně, byl jsem neskutečně nadržený a hrozně zvědavý, co kluci ještě chystají.

Tom se zvedl a vzal si od Honzy svíčku. "Ten čurák mu krásně stojí, co?" Ušklíbl se.

"Nádherně, lásko, s dovolením jsem ti ho nechal bez jediné kapky," usmál se okamžitě Honza. Tom mě chytil za péro, stáhl mi předkožku a bez varování mi kápl vosk přímo na vrcholek žaluda. Zařval jsem a škubnul jsem sebou tak, že jsem málem utrhl pouta. Tom pomalu kapal dál, na uzdičku a kolem žaluda. "Snad to nebolelo?" zeptal se mě Honza soustrastně, sám si u té podívané pomalu honil péro. Svraštil jsem obočí a probodl ho pohledem. Jen se usmál a odhalil svý hezký zuby.

"Mám ti taky kápnout na péro, ať víš, jaký to je?" Ušklíbl se na něj Tom.

"Myslím, že vím jaké to je," odtušil Honza, vzal dvě šňůrky a začal na ně navlíkat kolíčky, kolem dvaceti na každou. "Až si dohraješ s tou kládou, mám tu pro tebe nachystané 'korálky'..."

Tom se ale nehodlal vzdát svého původního nápadu. Pohladil Honzu po koulích. "No ale stejně ti na něj kápnu, dej ho sem!"

"Jak chceš," usmál se Honza a přisunul se blíž k Tomovi. Ten ho chytil za péro, stáhl mu předkožku a nasměroval ho tak, abych na něj dobře viděl. Pak mu pomalu kápl na žaluda, Honza jenom syknul a trochu sebou trhnul. Tom dál kapal vosk na jeho péro a já jsem to nadrženě sledoval, přesně jsem věděl, jak se Honza cítí. Měl zaťaté zuby a snažil se být zticha, naprosto úžasně přitom hladil Toma ve vlasech.

"Zchlaď si ho v jeho díře," nabídl mu Tomáš.

"Víc než rád," odtušil Honza stručně a podíval se na mě. Jenom jsem s úsměvem přikývl, opravdu jsem už péro v díře potřeboval. Honza mi v mžiku odvázal nohy a přivázal je volněj k provazům u rukou. Můj zadek měl plně k dispozici. Čuráka si i s voskem potřel gelem a zbytkem promázl moji díru. Pak mi zajel do díry prstem a pečlivě ji zkoumal. Tom ty přípravy sledoval a pomalu si honil péro. "Hmmm," zamručel Honza spokojeně, díru jsem měl pěkně pružnou a zpracovanou, bez problémů mu do ní vklouzl i další prst. Kromě toho, moje podvázaný koule a voskem pokapaný čurák zjevně nerajcovaly jenom mě, ale i jeho.

Spokojeně jsem zasténal, Honzova předehra se mi moc líbila. Ani jsem nepostřehl Toma, který se zase chopil svíčky a kápl mi na koule. Zařval jsem a škubnul jsem sebou. "Strč mu ho tam, miláčku, uvidíš jak bude krásně přirážet," pobízel Tom Honzu, ale ten to vůbec nepotřeboval. Nalehl na mě a bez řečí do mě vrazil čuráka až po kořen, pak zůstal nehybně a vychutnával si ten pocit. "Pořádně tu nadrženou kurvu vymrdej," šeptal Tom dál Honzovi a znovu mi začal kapat vosk na koule a ocas, čímž mě nutil se svíjet na Honzově péru.

"S potěšením, lásko," odpověděl Honza a začal tvrdě rytmicky mrdat. Tom přesunul svíčku tak, aby vosk pokaždé kápnul na Honzovo povytažené péro. Ten přirážel až po kořen a jezdil ve mně celou délkou svého péra, s každou kapkou vosku zasténal a nutilo ho to zvyšovat tempo. Sténal jsem stejně hlasitě jako on.

Honza chytil Toma kolem boků a rukou mu sjel pomalu mezi půlky. Prsty mu začal masírovat díru a přitom mě dál šukal. "Copak, chceš mě mrdat taky?" Zasmál se Tom.

"Zajisté, přece tě nenechám jenom tak, miláčku." Neuvěřitelné, já jsem zvládal akorát sténat a škubat sebou na posteli, a ti dva měli pořád ještě sílu se vzájemně provokovat.

"Tak jo, napřed doděláme tady toho, a pak si můžeme užít spolu," zašeptal Tom Honzovi nadrženě.

"Rozkaz, šéfe!" Usmál se Honza, políbil Toma a dál mě mrdal a přitom Toma prstil. Ten kluk byl neuvěřitelný!

Tomáš mu oplácel polibky a přitom ho dál pobízel, "Mrdej toho hajzla pořádně, ať kňučí, udělej mu to tvrdě, tak jak to ty umíš..." Neskutečný provokatér. Honzu ty jeho řeči taky pěkně rajcovaly, čurák mu v díře doslova rostl, v kombinaci s tím voskem uvnitř to byl docela záhul. "Projeď mu tu píču tím svým parádním ohonem," pokračoval Tom a narážel se na Honzův prst. Ten mě mrdal dál a tvrději, víc projížděl i Tomovu díru prstem, oba jsme se svíjeli.

"Dej mu na boky ty kolíčky, lásko, když už jsem se s nima navlíkal, ano? Prosím tě." Honza to dokázal říct, jako by se nic nedělo a já jsem jenom zaskučel.

"Jenom ať si pěkně zařve... Vrať mu to za to, jak mrdával on mě..." Pobízel Tom dál Honzu a začal mi ty kolíčky pečlivě připínat na boky. Zatnul jsem zuby a prsty sevřel prostěradlo, ti kluci se zbláznili!

Honza nepolevoval ani v tempu ani v důrazu svých zásunů. "Neboj, pomstím tě dokonale," odpověděl přerývavě, zatímco Tom si hrál s nasazenýma kolíčkama, tahal za ně. Já jsem sebou jenom škubal a hlasitě jsem sténal. Kolíčky, podvázané koule, vosk, mrdání... Trochu moc podnětů najednou.

Tom nás sledoval, přerývaně dýchal a honil si péro. "Rajcuje mě, jak si ho podáváš, mám na tebe hroznou chuť, miláčku!"

"Neboj, dočkáš se," zasmál se Honza a mrdal mě dál, občas mě plesknul přes podvázané koule.

Tom se naklonil víc k nám, nejpíš chtěl na Honzu líp vystrčit prdel, ale strčil mi prst do díry pod Honzova čuráka a začal mu dráždit žalud. To pro mě byla poslední kapka, přestal jsem se kompletně ovládat: akorát jsem sebou mlátil na všechny strany a sténal jsem. Dráždění prstem působilo i na Honzu, zrychloval tempo, funěl jako mašina. "Pojď, miláčku, vystříkej mu tu píču a strhni z něho ty kolíčky!" Povzbuzoval ho Tom.

Přesně v tý chvíli se Honza prohnul, vykřiknul, začal do mě pumpovat svoji dávku a u toho mi fakt drsně strhnul obě řady kolíčků. Vzrušením vybičovaným tělem mi projela prudká vlna bolesti. Neskutečně jsem zařval, prohnul jsem se do oblouku a stáhnul jsem díru - div že jsem Honzovi nezničil péro - vymačkával jsem z něho mrdku, byl jsem úplně mimo! Honza mě ještě chvíli promrdával a užíval si ten úžasný pocit. Pak pomalu vytáhl péro. "Zmrde jeden," zamrčel na mě, otočil  se na Toma a až neuvěřitelně něžně ho políbil.

Ležel jsem se zavřenýma očima a prudce jsem dýchal, to byla neskutečná jízda! Cítil jsem, jak mi z díry teče Honzova mrdka. "Uhni, chci ho taky vymrdat!" ozval se ten nadrženej hajzl Tom.

"No prosím, máš ho pěkně promazaného," smál se Honza a uvolňoval Tomovi místo. "Právě," odtušil Tom a zasunul do mě bez zbytečných cavyků celý ocas, který krásně klouzal v Honzově mrdce.

1 komentář: