čtvrtek 21. února 2013

Na kolejích - Chata s Lukášem 2

Díval jsem se na ležícího Toma po celou tu dobu, dokud jsem potichu nezavřel dveře abych ho nevzbudil. Znovu jsem se usmál. Byl jsem šťastný, že jsme zase spolu. Otočil jsem se do chodby a zamířil jsem klidným krokem ven, za Lukášem.

Ležel rozvalenej na dece na trávě před chalupou. Jak mě uslyšel, otočil se a díval se na mě. “Dojel jsi včera vlakem, jo?" zeptal jsem se ho a sedl si k němu na deku.
Posunul se. "Nooo..." zamručel neurčitě, neměl moc tušení, co mi Tom navykládal. "Nevadí, že tu jsem? Nerad bych překážel..." dodal honem a zabodl do mě oči. 

"V pohodě, mně tu vůbec nevadíš," usmál jsem se. "Nemáš žízeň, když tu tak ležíš na slunku? Jak dlouho se sluníš, prosím tě?"

"Noo, asi už bych šel i dovnitř..."

"Super, aspoň mi ukážeš, co kde je, protože to Tom nějak nestihl," vyskočil jsem a čekal na něj.

"Koukám, že to vybalování bylo náročnější," ušklíbl se.
"No to jo, nějak z toho usnul..." Rozesmál jsem se při vzpomínce na spícího Toma. 

"Jo, měl toho dost na práci v poslední době," pousmál se Lukin, vstal a vydal se směr chalupa. Vydal jsem se za ním. Moc hezkej pohled to byl; už chytl bronz a bylo na co se dívat... V duchu jsem jen mlaskl.


Došli jsme až do jeho pokoje. "Počkej, hodím na sebe něco pohodlnějšího..." řekl omluvně a začal vyhrabávat triko a kraťasy z hromady věcí.
"Nejsi zrovna pořádkumilovnej typ jak Tom, co?" ušklíbl jsem se při pohledu na tu haldu hozenou na posteli. 
"Nebyl moc čas -" zarazil se v půlce věty. "Tom mě hned tahal na pivo, jenom co jsem dojel." pokračoval po krátké pauze. "Taky tě štve tím, jak musí mít všechno tiptop? :)" Honem odváděl pozornost jinam. 

"To mě taky táhl. A pak mě nutil hned dát si věci do skříně," zubil jsem se na něj. "Ale už mě tím tak moc neštve, bývalo to horší, asi jsem si zvyk nebo co." pokrčil jsem rameny.

"Heeej, to nebylo nic proti Tomovi, nemusíš ho bránit, já ho znám dlouho. A nemíním vás rozeštvávat nebo tak něco!" smál se a plácl mě po zádech.

"V poho, jen jsem si spíš na něco vzpomněl."
"Jasný..." nereagoval Luki a pokračoval. "To se mi na něm vždycky líbilo, jak působí hrozně spořádaně, ve všem má systém..." odmlčel se významně "...a pak skočí do postele a je to někdo úplně jinej... :D" 
"No to teda..." ušklíbl jsem se, moc dobře jsem věděl, o čem Lukáš mluví. "Tak jdem se napít, ne? Mám už taky žízeň!" Popohnal jsem ho. 
"Jasně!" Vyšel na chodbu a vedl mě do kuchyně. "Dáš si pivo nebo ledovej čaj?” otevřel ledničku. “A na co sis to vlastně vzpomněl?" Uvědomil si, co jsem před chvílí říkal. 
"To je vcelku jedno..." Odbyl jsem ho. “Ledový čaj, prosím." 
"V pohodě..." usmál se Lukáš a vytáhl džbán čaje z ledničky. "Fakt si děláme ledovej čaj v tom vedru... :) Chceš panáka, něco tu máme taky..." vžil se do role hostitele. 

"Ne, dík, to bych zhebnul hned, v tom hicu..."

"To je náhodou proti pocení..." smál se a nalil dvě velké sklenice čaje.

Sledoval jsem ho a v duchu jsem si přehrával mé první setkání s Tomem: jeho pořádek a můj nepořádek, jak musel uklízet... Nepřítomně jsem se usmál. Probralo mě, až když Luke postavil sklenice na stůl.

"Na co myslíš?" usmíval se na mě a pohladil mě po ruce. "Máš tu čaj."

"Díky!" Vzal jsem sklenici a vyprázdnil ji téměř na ex.

"Aha..." Vypadlo z něho, ani si nestihl sednout a donesl rovnou celej džbán z lednice. "Koukám, že dám vařit hned vodu na další :)"

"Sorry, mám trochu žízeň..." řekl jsem omluvně. "Jezdíš sem často?"
"Noo, dřív docela jo..." 
"Teď už ne?" 

"Žárlíš? :D Co jste spolu, tak ne. Ne že bych nechtěl teda..." ušklíbl se.
"Vole..." ušklíbl jsem se taky. Opravdu jsem neměl důvod Lukeho z něčeho podezírat. 
"Náhodou je super, že tu teď budeme tři :) Necháme Toma trochu prospat, ne?" pokračoval Luke a znovu mě pohladil po ruce. Podíval jsem se mu do očí. Co to vyvádí? Díval se na mě a usmíval se. "Škoda že tě Tom potkal první..." řekl tiše. 

"Nech toho..." Odbyl jsem ho lehkým plesknutím po ruce. “A co když ho spát nenecháme?" otočil jsem.

"Jak myslíš..." Pokrčil rameny možná trochu zklamaně.

Usmál jsem se na něho: "Myslím, že o nic nepříjdeš." A pak jsem dodal s pohledem do jeho očí: "Ale jenom s Tomem, jasný?"

"To jako, že sám nemůžeš?" ušklíbl se.

"Nechci. A to je rozdíl."
"Aha... No to jsem netušil, že to máte takhle... Dobrý vědět..." Zamumlal. 
"Tak už to víš..." Mrkl jsem na něho. Kývl na souhlas a tvářil se spokojeně. Zato já neměl ani tušení, co se tu odehrávalo než jsem přijel. Cítil jsem, že něco není v pořádku, ale nechtěl jsem se tím teď otravovat, třeba jsem jen moc podezíravej... 
"No, každopádně si myslím, že je venku příliš pěkně na to, než aby tu někdo jen tak spal, jestli mi rozumíš." Vrátil jsem se k původnímu plánu. 

"Já ho zajdu vzbudit sám, tobě by to trvalo." Usmál se Luke.
"Zajdeme tam oba, to bude nejlepší probuzení." Dodal jsem honem. 
"No to se ale asi ven hned tak nedostaneme, když sis teda tolik pochvaloval to počasí... :)" podíval se na mě a ušklíbl se. “Jinak teda kousek odsud je jezírko, dá se tam super zaplavat, voda je akorát." 
"No já taky nechtěl jít ven, já si jenom stěžoval, že někdo spí, když je venku tak krásně." Mrkl jsem na něho. 
"Jdu se vychcat a jdeme na to, jo?" 
"OK, čekám." Odpověděl jsem mu. Luke odkráčel na záchod a já zůstal v kuchyni sám. Chvíli jsem bloumal očima po místnosti. Otočil jsem se k oknu. Díval jsem se otevřeným oknem ven a sledoval krajinu. Zhluboka jsem se nadechl a vydechl: Je tu fakt krásně! 


Lukáš se vrátil za chvíli: "Jdeme?"
"Jasně, sorry, jsem se zahleděl," vyhrkl jsem a otočil se. Zarazil jsem se - Lukin byl nahej. "To jsi vzal tu přípravu nějak důkladně." povytáhl jsem obočí a nevěřícně zakroutil hlavou. 

"No kdyby sis to třeba rozmyslel, že ho ještě necháme spát," neopustil Luke svou myšlenku.

"Asi se tu ničemu nebudu moc divit," odpověděl jsem a pleskl ho po zadku: "Jdeme!" Zavelel jsem a vyrazil k našemu pokoji. Samozřejmě se o mě otřel zadkem a vyrazil za mnou.

Tom ležel rozvalenej na břiše, nohy od sebe, u díry byla ještě vidět moje mrdka. Potichu jsem otevřel dveře a oba jsme vešli dovnitř. Luke na mě hleděl a usmíval se. "No co co...?" ušklíbl jsem se na něho šeptem, nechápal jsem, o co mu jde.

"Teď už můžu?" zeptal se taky šeptem a zajel mi rukou do kraťasů.

Pleskl jsem ho po ruce: "Ty seš nadrženej jak před prvním šoustáním.." zakroutil jsem hlavou.

"První určitě nebude," ušklíbl se, a než ruku vytáhl, ještě mi stihl zmáčknout ocas. Tiše jsem syknul.

"Tak se tak chovej.. :P První ho vzbudíme..."

Kývl na souhlas a skočil do postele, hned Tomovi olízl prdel. Usmál jsem se, klekl jsem na kraj postele a hladil Toma po zádech. Tom zamručel a zavrtěl se. "Hmmm, Luki?"
"Tě pozná už podle lízání, jo?" ušklíbl jsem se uznale a roztahoval jsem Tomovi půlky od sebe, aby mohl Luke lízat hloub. 
"Zřejmě..." pousmál se Lukáš. 
Tom sebou prudce škubl, když zaslechl i můj hlas. Chvilku mu trvalo, než mu došlo, co se děje. 

"Heeej, Honzooo... Jsem přece říkal, že ve třech až zítra..." zamručel a protáhl se.
"Se nám nějak škubeš, brouku..." ušklíbl jsem se. 
"Jste mě vyrušili ze sna..." 

"Spal jsi a probudil ses, tak už je zítra... A copak se ti hezkýho zdálo?" zeptal jsem se a lehce jsem tlačil Lukeho hlavu na Tomovu prdel.
"To radši nechtěj vědět..." odpověděl mi a bylo v tom dost pravdy. 

“Ale to mě o to víc zajímá..." odtáhl jsem na chvíli Lukeho hlavu z Tomovy díry, zajel jsem do ní dvěma prsty a nabral trochu mrdky. Jemně jsem ji pak rozetřel Lukemu kolem huby. 
"Aaaaaa... Nech mi tu díru chvíli odpočinout, mám toho dost... Není to jediná prdel tady přece..." Zaprotestoval Tom, zatím co se Lukin olízl, natáhl se ke mně a políbil mě. 
"No to není, ale zas tak zuřivě jsme spolu nešoustali, abys byl vyřízenej, ne?” odpověděl jsem Tomovi. Usmál jsem se na Lukeho a zase jsem ho přitlačil na Tomovu díru. Luke mlčel a snažil se. Poctivě lízal a vrtěl přitom provokativně svým zadkem. Dost mě tím rajcoval. Péro mi už zase stálo. Tom přirážel prdelí proti Lukemu a otáčel hlavu, aby na nás viděl. V mých kraťasech viděl parádní stan a to se mu líbilo. 

"Chceš se na nás dívat?" Ptal se Tom s úsměvem. 

"Ne. Ty odpočíváš... :P Trochu tu změníme scénu, kluci, ano?" nečekal jsem ani na odpověď a svlékal jsem se.
"Jenom co přijedeš, všechno je jinak..." ozval se rádoby uraženým tónem Tom. 
"To ti vadí? :D" 
"Hmmmmm... Ani ne :)" 
"Bych prosil... Lehni si na záda, Tome... a ty Luke pěkně klekni nad něho, zadkem nad hlavu a pokračuj v práci, ale tentokrát na ocase..." režíroval jsem je. 

Tom se otočil a hned olízl Lukovi koule. Jen jsem se ušklíbl a pak jsem mu zase zajel prsty do díry a nabral mrdku. Začal jsem si nad Tomovým obličejem hrát s Lukeho dírou. Prstil jsem ho a nechal jsem Toma, ať mi olizuje prsty. Je pěkně uvolněná, možná až moc.. problesklo mi hlavou když jsem si nad jeho dírou honil ptáka. Bodejť by nebyla, když ji Tom před pár hodinama pečlivě obdělával. Snad už se moje mrdka vstřebala... proletělo mu jen hlavou, když sledoval mé prsty.

"Dej mi ho ochutnat..." Žadonil Tom.

Musel jsem se usmát. Vytáhl jsem prsty ze sténajícího Lukina a vsunul je do Tomových úst. Neuvěřitelně rajcovně je začal hulit a díval se přitom na mě. Jen jsem zakroutil hlavou, ten kluk je šílenej! Vytáhl jsem prsty, zajel s nimi zase do Lukina a svůj žalud jsem narval Tomovi do huby. Lehounce mě do něj kousl. Zasunul jsem víc... Jooo, tvoje péro v puse a Lukiho prdel hned u toho... vrněl si spokojeně Tom.

Vytáhl jsem péro z jeho huby a nasadil jsem ho na Lukeho díru. Ozvalo se Lukeho zasténání a celej se pěkně prohnul. Zatlačil jsem. Tom chňapal pusou střídavě po mých a Lukeho koulích. Zasunul jsem se do Lukáše až na doraz a ještě jsem na něho nalehl. Pak už jsem ho začal pěkně zhluboka mrdat pod Tomovým dohledem. Měli jsme koule u sebe a Tom je teď mohl lízat oboje najednou. Vzal do pusy Lukeho ocas a do ruky sevřel oba naše pytle a držel je pevně stisknuté. Jen jsem zasykl. Trochu blbě se mi tak mrdalo, když mě miláček takhle omezoval, tahal jsem se za pytel. Nejlepší by bylo vám ty koule přivázat k sobě :) blesklo Tomovi hlavou. Pak nás ale pustil a věnoval se jenom kouření Lukova péra. 

"Konečně..." zahučel jsem a začal Lukeho pořádně mrdat. Tom mě hladil po prdeli a všechno to hezky zblízka sledoval. Je to rajcovní pohled, taková mrdačka zblízka! Naše hekání, má bušící prdel a koule pleskající o Lukeho zadek... Přesně ten pohled jsem mu nachystal. V duchu jsem si představoval co vidí a rajcovalo mě to ještě víc.


Tom mi zkoušel zajet prstem do díry, druhou rukou si honil péro. Lukin ho pěkně dusil ocasem.

"Jooo..." zaskučel jsem, jak jsem ty prsty ucítil motat se kolem mý díry. Chci ty tvoje prsty v díře.. ty víš jak na mě, zmetku... honilo se mi hlavou. Tom si olízl prsty, přece jenom jsem neměl díru nachystanou, a pak už je zkoušel zasunout dovnitř. Trochu jsem zvolnil mrd a uvolnil se, pomalu se tam dostával. Nádhera. Je to možná trochu drsnější, ale ty to sneseš. Ušklíbl se pod námi a já jen zasyčel bolestí. Tom si pomohl druhou rukou: naslinil, promázl a trochu mi roztáhl prdel. Zajel mi konečně prstem do díry a začal mě prošoustávat.

“Aaaaaaa...." zasténal jsem, stáhl díru a přirazil do Lukeho až vyhekl.

"Nekňuč." Ozval se zespod Tomův hlas. Mrcha. Přidal jsem na tempu a pěkně protahoval Lukeho. Kmital jsem Tomovi nad obličejem a chytl jsem Lukeho za ramena až se prohnul, tlačil jsem se do něho co nejhlouběj.
Tom mi kroutil prstem v díře a zkoušel mě kousnout do koulí. 

"Hajzlíku..." zaskučel jsem a tvrdě dorážel do Lukeho.

"Mrdej tu kurvičku, stejně ses na něj těšil..." zavrčel a pleskl mě přes koule.
Sykl jsem a mrdal jsem dál, pomalu ale na mě šel vrchol.. 
Vy kurvy, dobře jste mě rozrajcovaly! Tom přidával do mé díry druhý prst a druhou rukou pleskal přes koule střídavě mě i Lukeho. "Dělejte, čubky, mrdejte!" "Joooo..." zasténal jsem, zaryl prsty do Lukeho a pak jsem se jen prohl a plnil ho mrdkou.


"Spokojenej?" ptal se Tom s úsměvem; oba měli s Lukim pěkně tvrdé ocasy.

"Jo, lásko..." políbil jsem ho a pomalu vyjížděl z Lukeho. "Ale ještě bych chtěl v sobě tebe." pohladil jsem Toma přes čuráka a nadrženě se na něho usmál.

"Lehni si na břicho, děvko..." Zavrčel. Okamžitě jsem se bez řečí převalil do požadované polohy.

11 komentářů:

  1. No teda, já žasnu, kdy že měl být tendle díl hotový, miláčku?

    Omlouvám se tímto pravidelným čtenářům, jeden díl si outsourcuju od Honzy, a hned je vydaný o tři dny později. Budu se snažit stejnou chybu neopakovat často :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, milej, zlatej, to si tak jak něco naplánuješ... a hned je to jinak. Ale aspoň měli čtenáři chvíli pauzu na odpočinek a nákup kapesníčků.

      Vymazat
    2. Myslím,že čtenáři už mají kapesníčků až až a další díl nikde,jak je to možné?? :D
      Filip

      Vymazat
    3. Někteří z nás se omlouvají... Jo...
      Tak nějak to prostě nevychází. Řekněme, že další díl bude do středy, OK?

      Vymazat
    4. Hm... už jsem si myslel, že tu nikomu další díl nechybí, takže díky, Filipe, zachránil jsi to. :)
      A Tom slovo dodrží, takže se mámen a co těšit! ;)

      Vymazat
    5. Středa nám pomlu končí a ono pořád nic? Coto?

      Mára

      Vymazat
  2. A pokud nedodrží, dej mu to sežrat, Honzo :))

    ben

    OdpovědětVymazat
  3. No co toto je!! Kde je další díl hmm? Středa už jako byla :D
    Filip

    OdpovědětVymazat
  4. Hele všem - sorry, sorry a ještě jednou sorry. Pozdě ale přece, už tady máte další díl, nadrženci :)
    Budu se fakt snažit, abyste na další pokračování nemuseli čekat tak dlouho, ale radši nic neslibuju :)

    OdpovědětVymazat