sobota 13. července 2013

Na kolejích - Robert 3

"Mohl, ale nechci tě trápit od začátku, ještě malou chvilku vydrž, ano?" Pousmál se. 

"Trápíš mě už teď," zamručel jsem a víc jsem roztáhl stehna. Usmál se na mě, nechal v díře jen ukazováčky a to ještě jenom na kraji. Pak se sklonil a pomalinku mi zajel do roztažené díry rozkmitaným jazykem. "Ty vole, ty seš neskutečnej... Ty se mi zdáš!" Zasténal jsem.

"Mám tě štípnout?" Zamručel mi do díry a znovu ten zásun zopakoval. 

"Kam?" Usmál jsem se a lehce jsem stáhl díru, i když to s těma prstama uvnitř moc nešlo. 

"Kamkoliv, abys uvěřil, že nespíš." 

"Říkal jsem, myslím, že můžeš dělat, co chceš, ne?" Zazubil jsem se. 

"Jo, něco takovýho tu padlo." Usmál se na mě. Pak ze mě pomalinku vytáhl prsty a narovnal se. Zohnul se k džínám a z kapsy vytáhl kondom a balenou dávku gelu. Pomalu si nasazoval šprcku na tu kládu a díval se na mě. 

Usmál jsem se. "Necháváš si je dělat na míru?" 

"Skoro. Mám na to borce, co mi navrhuje nový modely," zazubil se a nanesl gel. Pak si hodil moje nohy kolem boků a pěkně mi žaludem kroužil kolem mojí extrémně povolené díry. "Ready, baby?" Usmál se na mě. 

"Líbí se mi, jak seš připravenej," usmál jsem se a pak jsem přikývnul. "Jo, pojď." Bylo mi jasné, že s tou kládou umí zacházet a neměl jsem obavy, že by nebyl opatrný. 

"Být připravenej je základ, to si pamatuj," zašklebil se, nasadil žalud a začal do mě pomalinku pronikat. Sledoval mě, jak na to jsem, občas zastavil, počkal, až se uvolním, a pak zase pokračoval dál. 

"Nepoučuj, blbe," zasmál jsem se, přimhouřil jsem oči, uvolnil jsem se co nejvíc, lehce jsem ho držel za boky a udával jsem mu, jak rychle může zasouvat. Nebylo to vlastně tak hrozný. Teda, bylo... Ale připravil mě parádně a jak do mě pomalu zasouval, akorát mě to rajcovalo, bolest jsem ani nevnímal. Začal mě lehce mrdat. Zasunul, trochu povytáhnul, zase zajel hlouběji, povytáhl a znovu. Pak vyjel skoro celý, pomalinku se zasunul do třetiny a tou třetinou mě pomaloučku promrdával. A pak zase rozjel dobývání mojí díry. Lehce u toho kroutil boky a pořád mě sledoval. 

"Seš výborná kunda," pousmál se. 

Spokojeně jsem mručel, bylo to fantastické, cítil jsem, jak mi díra povoluje a jeho ocas může v pohodě zajíždět hlouběji. "Vyřídím poděkování," usmál jsem se. 

"To vyřiď. Možná i trochu závidím. Asi přijedu zase!" Zasmál se a zasouval se do mě dál. 

"Domluvíme se potom, ju?" Usmál jsem se a pak jsem trochu zasténal, jak do mě zajel hlouběji. "Jo, kurva, pojď..." 

"Neboj, polovičatou práci nemám rád," ušklíbl se, povytáhl péro a zase zajel o kousek hlouběji. Pak ho vytáhl a znovu do mě pomalinku zajížděl až kousek za polovinu. A znovu. Pomalu mi protahoval díru, parádní pohled! 

"Já taky ne," odtušil jsem a zasténal jsem, když ho vytáhl. "Heej!" Zkoušel jsem trochu přirážet. S víc než půlkou ocasu ve mně zvýšil tempo a začal mě pěkně mrdat. Když si díra trochu zvykla, zase se zasunul ještě hlouběji, už byl ve mně skoro až po kořen, zbýval už jenom kousek. "OK, pojď..." Zašeptal jsem. 

"Dobře, vezmeme to trochu útokem, ten konec, jo?" Usmál se a mrknul na mě. 

"Nekecej a pojď!" Zaryl jsem mu preventivně prsty do zadku. Ušklíbl se a poměrně svižně přirazil až po kořen. Zaskučel jsem. "Zůstaň tak, kurva," syknul jsem. 

Chvilku počkal a pak mě začal mrdat. Jen tak, pár centimetry. Sklonil se nade mnou a zadek se mu rytmicky houpal mezi mýma nohama. Pomalu jsem si zvykal, otevřel jsem oči a usmál jsem se. Pak jsem ho plácl po prdeli. "Líp to neumíš?" 

Usmál se taky a pobaveně na mě kouknul. "Ne. Sorry." Pokrčil rameny. A pak mě začal protahovat hezky celou délkou toho monstra. 

Zakňučel jsem, prohnul jsem se a zakousnul jsem se do vlastní ruky. "Jo ty vole... Ty pičo... To je teda..." Snažil jsem se vzpamatovat. Ušklíbl se a omezil hloubku zásunu, ne ale tempo. "Pičo... Řekl jsem snad, že máš ubrat?" Procedil jsem mezi zubama. Potřeboval jsem si zvyknout, a ne aby mě šetřil. 

Ušklíbl se. "V klidu, brouku," a zas mě dál tvrdě mrdal a zvýšil tempo. A pak, po chvíli, se zastavil a zarazil ho do mě až po kořen. Dal mi chvíli oddych a začal mi znovu pomalu promrdávat díru celou délkou péra. 

"Joo," zamručel jsem. "Můžeš, jooo..." Uvolnil jsem se a začal ho hladit po zadku. Bylo to neskutečný zážitek. Vyjížděl skoro celý ven a pak zajížděl zase zpátky, téměř bez přerušení, v pomalém tempu. Chvíli jsem si to užíval a pak jsem ho plácl po zadku. "A teď doopravdy, jo?" 

"Jak myslíš," zazubil se, sklonil se nade mnou a kousl mě do bradavky. Pak začal zrychlovat. 

Zaryl jsem mu prsty do zadku a zase jsem přivřel oči. "Jooo... Prostě mrdej a neber na mě ohled, jasný?" Začal mě mrdat rychlýma tahama. Koule mu pleskaly o můj zadek a začínal se lehce potit. Jenom jsem hekal a sténal a přirážel proti němu. "Jo ty vole, jooo... Mrdej... Dělej..." Byl jsem úplně mimo, mlátil jsem ho po prdeli. 

Hezky ho to rajcovalo a přidával. "Jo, jo, ty kundo, ta tvoje píča je luxusní, rozmrdám ti ji tak, že si týden nesedneš," vrčel mi do ucha a kousal mě do krku. 

"Moc si nefandi, ty děvko, zatím je to dost nudná mrdačka," odpověděl jsem mu ve stejném duchu a zaryl mu nehty do zadku. 

"To máš pravdu, zatím jsi tu kundu ani nestáhl, čubko, tak se snaž!" Přirazil tvrdě. 

Chytil jsem ho za vlasy a plivl mu na pusu. "Asi tě budu muset naučit mrdat!" Zavrčel jsem, stáhl jsem díru, prudce jsem přirazil proti němu a zároveň ho pleskl po prdeli. 

Jen se usmál. "Jak myslíš, frajírku..." Vytáhl ze mě péro a pak ho do mě najednou zarazil až po koule. A znovu a znovu. 

"Aaaa, ty pičo, konečně něco," vyhekl jsem a jenom jsem sténal. Takové mrdání bylo fakt dost tvrdé, ale byl jsem odhodlaný to vydržet. Nakonec ve mně zůstal, ale rozjel tak divoký mrd, že jsem měl co dělat, abych se vůbec udržel na místě. Ani trochu mě nešetřil, s klidem se na mě díval a přitom mě mrdal celou délkou toho monstra. "Tyy vole, joo, kurva! Do hajzlu, to je teda mrd! Ty seš dobrý hovado! Dělej, kurva, mrdej!" Vyrážel jsem ze sebe, stahoval jsem díru, škrábal jsem ho po zádech a zadku. 

Poskakoval jsem pod ním a pevně jsem se ho držel, aby mě neodhodil mimo postel. Ani trochu nepolevoval, rozhodně nebyl netrénovanej. Objal jsem ho nohama a spokojeně ho sledoval, vůbec jsem nevnímal zbytek světa, jenom to jeho mrdání. Pak jsem si k sobě přitáhl jeho hlavu a líbal jsem ho. Na chvíli zpomalil a protahoval mě jenom lehce a celkem živelně se se mnou líbal. "Todle je taky dobrý," zamručel jsem, když zpomalil. Usmál se a pokračoval, pak zas začal postupně zrychlovat. "Aaaach, joooo... Pojď... Až do konce!" 

"Už se dočkáš, kámo," zasupěl a v tempu mrdal dál. Pot mu stékal po tváři i zádech, byl celý zlitý. 

"Dělej, pojď, stříkej!" Hekal jsem, zarýval jsem mu prsty do zadku a stahoval jsem prdel. 

"Jooooo, ty píííííčo," zasténal a s mocnýma přírazama do mě začal pumpovat dávku mrdky. Jenom jsem sténal a svíral jsem ho nohama. Svíjel se nade mnou a zatínal prsty do postele. Pak pomalu vytáhl péro ven a guma byla plná skoro k prasknutí. 

Uvolnil jsem se a pohodlně jsem ležel. "Dej mi tu šprcku..." 

Stáhl si ji a podal mi ji. "Na, to máš mzdu, sis vydělal, vole," ušklíbl se na mě a mokrým pérem se otíral o moje stehna. 

"Trochu drzej, ne?" Usmál jsem se, ale pak jsem otevřel pusu a pěkně do ní nechal stékat mrdku z gumy. 

Sklonil se nade mnou a část mi uloupil jazykem. "Nebuď lakomej!" 

Ušklíbl jsem se. "Otevři tlamu pořádně, děvka jako ty má mít plnou držku mrdky!" 

"Ty nebuď drzej, už ti nějak otrnulo, co?" Pleskl mě přes zadek. 

"Jo, docela jo," usmál jsem se. "Chceš se bít nebo co? Anebo rovnou nastavíš prdel jako hodnej zmrd?" 

"Hm, rozmyslím se. Zatím bych se ale něčeho napil..." 

"OK, mám tu někde kolu, myslím..." 

Upíjel kolu a s lehce ochablým pérem mě pozoroval. Seděl jsem naproti němu na posteli a hrál jsem si se svým ocasem, už byl zase pěkně tvrdej. To mrdání mu dalo zabrat, ale teď už byl zase dokonale nachystanej. Jakž takž jsem se ovládal a sledoval jsem toho kluka. "Hele, můžu se na něco zeptat?" Usmál jsem se nakonec. 

"Jasně!" Polkl kolu a oplatil mi pohled. 

Dramaticky jsem se odmlčel, jako kdybych sbíral odvahu. "OK... Jak se jmenuješ?" Rozšklebil jsem se. 

Rozesmál se. "A jo, todle jsme úplně vynechali, co?" "Robert," dodal po chvíli. 

"Tak nějak, byly na starosti důležitější věci. Fajn, já jsem Tom, těší mě." 

"Fajn. Ahoj Tome!" Usmál se. 

Pak jsem si lehl k němu, hlavu jsem měl v jeho klíně a zlehounka jsem mu olizoval péro. "Hele, Roberte... Ale teď už vážnej dotaz. Jsem pochopil, že nejsi zdejší, pokud to teda celé nebyl jenom balicí trik," ušklíbl jsem se. "Projíždíš nebo jsi se nově nastěhoval?" 

"Projíždím. Vlastně jsem tu jenom jako turista, dalo by se říct," usmál se a pohladil mě ve vlasech. 

"Aha," vypravil jsem ze sebe zklamaně. "A budeš tu ještě v neděli? Nebo možná nejlíp do pondělka?" 

"Sorry, obávám se, že budu muset zítra balit kufry a vracet se, víc volna jsem nedostal," pousmál se. 

"OK, tak to se nedá nic dělat..." Usmál jsem se trochu smutně. "Tak ale v tom případě..." podíval jsem se na něj výhružně, "nastav díru, děvko!" 

"No, no, no, ses nějak brzo vzpamatoval!" Rozesmál se a pleskl mě přes zadek. "Už si troufáš, jo?" 

"Což o to, já jsem si troufal od začátku. Ale nechtěl jsem ti zkazit radost!" 

"Vole!" Rozesmál se zvonivým smíchem. "Já tu radost mám pořád." 

"Tak to mě těší. Klidně tě budu jenom tak lízat dál," usmál jsem se, hrál jsem si dál s jeho pérem a koulema a hladil ho přitom po těle. 

S úsměvem mě chytil za bradu a přitáhl si mě blíž. "Hele, baby, držels moc hezky, takže se neboj si vzít odměnu." 

Trochu jsem se nadzvedl a usmál jsem se. "Když já jsem děsně skromnej... Vlastně, jsem takovej bezradnej, když mám převzít iniciativu," koukal jsem na něj, šklebil jsem se a pak jsem ho najednou cvrnknul do bradavky. "Klekej, ty zmrde!" 

Smál se, ale když jsem ho cvrnknul a zavelel jsem, podíval se na mě upřeným pohledem. "Ano, pane!" A hned si klekl, pěkně se prohnul, jeho zadek jsem měl hezky k dispozici. Otočil se na mě. "Tak se předveď, těším se, co ukážeš," usmál se. 

"Toho pána si můžeš odpustit, vole," zasmál jsem se a začal jsem ho hladit po zadku, prstama jsem přejížděl kolem jeho díry. "Jak může mít někdo tak luxusní péro a zároveň tak luxusní prdelku," zamručel jsem. "To není spravedlivý!" Plivnul jsem mu na díru a začal jsem to roztírat prstem. 

"Chtěl bys jinou kombinaci?" Usmál se a zasténal. 

"To jsem neřekl," usmál jsem se taky. "Jak to máš rád?" Hladil jsem ho dál po zadku a hrál si s jeho dírou. 

"Hmm, to je jedno. Spíš jsem zvědavej, jak bys mi to rád udělal ty," pousmál se a lehce přirážel proti mojí ruce. 

"Tak jo, zařídím se podle sebe," zasmál jsem se, zabořil jsem mu hlavu mezi půlky a začal ho lízat. V tédle poloze to šlo mnohem líp než předtím. 

"Uuuu," vyheknul jenom a sklonil hlavu, moc si to lízání díry užíval. 

2 komentáře:

  1. Achjo achjo.....chudák Honza :) Už zase šukáš bez něho!! :):D
    Jinak je to opět super :)

    Filip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš jak... The spirit is willing but the flesh is weak. :D

      Vymazat