pátek 26. dubna 2013

Na kolejích - Chata s Lukášem 11

Zatímco se Tom proháněl v bazénu, došel Luke ke mně. “V pořádku, taky jsem prošel kontrolou!” Zasmál se a pleskl mě po zadku. 

Zatl jsem půlky a péro se mi pěkně zhouplo. “Heeej, nech toho nebo tu stříknu!” odehnal jsem ho a přetáhl jsem ho po ruce. Nevěřil jsem, co se mnou to podvázání za tu dobu udělá.

“A to by bylo špatně?” Pousmál se a přivřel oči, jen mu v nich jiskřilo. Byl stejně nadržený jako já. Přitiskl se ke mě zezadu a třel se svým nalitým klackem o mé stehno.

Na chvíli jsem se přestal ovládat. “Heej...” zaprostestoval jsem tiše a sjel rukou na jeho zadek a přitiskl si ho k sobě. Pak jsem se ale vzpamatoval: “A co ještě říkal Tom?” honem jsem se od něho odtáhl.

Jen se ušklíbl a zavrtěl boky a provětrával si tak toho svého krasavce. A u toho pokračoval: “No, tak prý až to dosečeme, máme se za ním stavit a promluvíme si, jak dlouho ještě budeme podvázaní a co dál s náma.” A pak tiše zasténal s pohledem upřeným na mou prdel: “Já chci šukááát...”

“Zapomeň, aspoň ne teď!” Zakroutil jsem hlavou a předal mu sekačku: "Tak to dodělej, já se jdu napít, než mě tu znásilníš, ty nadrženče!" Rozesmál jsem se a odešel jsem k terase, kde byl džbán vodu s citronem. Cestou jsem poočku sledoval Toma v bazénu. Byl hezky opálený a jeho tělo mě fascinovalo víc než kdy jindy. Může za to to podvázání? Ten bazén? To prostředí? Ten včerejšek..? Přemýšlel jsem v duchu a došel ke stolu s pitím.

"Nemáš co na práci?" Ozval se z bazénu Tom.

"Pitný režim." Usmál jsem se na něj a raděj jsem se otočil k němu zády, aby mě tak nerozptyloval.

"No mně došlo pivo, tak se starej..." pokračoval ale Tom dál v konverzaci.

Převrátil jsem oči v sloup, což naštěstí Tom neviděl, a odešel jsem do sklepa pro pivo. Za chvíli jsem ho podával otevřené Tomovi.

"Fajn, tak než to Luke dodělá, klekni si k bazénu za mě a masíruj mi ramena..." Vzal si ode mě pivo a otočil se ke mě zády.

Vzal jsem krém a klekl za něj. Začal jsem ho hezky masírovat a při tom jsem si ho pořádně prohlížel, vlastně jsem na to od té doby, co jsem přijel, neměl moc času... Tom tiše vrněl a sem tam se napil piva. Dával jsem si fakt záležet. Už jsem se nakláněl, že mu dám pusu na ucho, když v tom se došoural Lukin. V duchu jsem ho málem zabil. 

“Hotovo, pane!” Smál se a celý zpocený nás pozoroval.

Tom se mi vysmekl zpod rukou a podíval se na nás oba: "Jste zpocení jak čuňata... Vemte si hadici a ostříkejte se!"

Luke se hned sklonil pro hadici a s vyloženou radostí mě začal stříkat tak jak jsem klečel u bazénu. “Heeej, vole, nech toho, slyšíš?!” Mžoural jsem očima a bránil se tvrdému proudu studené vody.

“Neslyšel jsi, co poručil Tom?” Smál se a dál řádil po mém těle proudem vody. Ne že by to bylo v zásadě nepříjemné, ale když se občas strefil proudem do podvázaného čuráka a koulí, bylo to dost cítit.

Otočil jsem se k němu zády a postupoval k němu, čehož využil k řádné očistě prostoru mezi mými půlkami. “Tak dost, změna!” Obrátil jsem se z ničeho nic a sebral jsem mu hadici. Než se vzpamatoval, dostával už skotské střiky on.

“Ty seš ale zákeřáááák!” poskakoval po zahradě a chránil si rukama rozkrok.

“Až po tobě, chlapečku!” smál jsem se a pronásledoval ho proudem vody.

Tom nás pozoroval z bazénu a náramně se bavil. “Héj, vy dva, to už stačí!” volal na nás se smíchem. "Zastavit vodu a šup, nástup k bazénu!"

Zastavil jsem vodu a došli jsme s Lukášem za Tomem. Stáli jsme tam na kraji bazénu a tekla z nás voda. Tom spokojeně pozoroval naše ocasy. "Chcete to odvázat?" Zeptal se po chvilce věcně.

"No já už rozhodně jo." Řekl Lukin a podíval se tázavě na mě.

"Jo, už jo." Přidal jsem se a Lukemu se v duchu ulevilo, že není až takovej měkkoň, jak by se mohlo zdát.

"Fajn, tak uděláme soutěž.” řekl Tom. “Každej si odváže svoje. Kdo mi první podá do ruky šňůru, vyhrál." culil se na nás.

Usmál jsem se, měl jsem to jasný. Narozdíl ode mě, Luke mě domotal celkem ledabyle, takže jsem věděl, že mám šňůrku dole za okamžik.

“Tři, dva, jedna... teď!” odpočítal Tom začátek toho klání.

Během pár sekund jsem mu podával svou šňůrku do ruky. Luke se jen smutně díval a podával šňůrku pár vteřin po mě.

"Fajn, Honza vyhrál.” Suše konstatoval Tomáš, když mu Luke podal šňůrku. “Lukin, klekni na zem! A ty mu namaž díru tím krémem na opalování a pak ho promrdej - desetkrát do něj vrazíš ocas a zase ho vytáhneš ven, jasné?"

Oči mi zazářily. "Jasnééééé..." odpověděl jsem nadšeně. A sledoval jsem očividně nasraného Lukina - na mrd se tu celý den těšil jak vosa na med. Neochotně si tedy klekl na čtyři.

"Až po koule a hned ven, žádná romantika!" Pokračoval Tom v instrukcích.

"No jo..." Usmíval jsem se a vrhl jsem se na Lukeho zadek. Vytáhl jsem mu ven kolík, neměl jsem ani trochu potřebu ho šetřit, za to jak ho do mě narval on. Jen zaskučel a prohl se. “Drž a nemrč!” přetáhl jsem ho lehce kolíkem přes zadek, vzal krém a hezky důkladně jsem ho promazal. Ještě jsem si lehce máznul ptáka a pak už jsem jen nasadil žalud na kraj díry a prohnul jsem se v bocích. Díky řádné přípravě kolíkem to šlo vcelku pohodlně, péro do něho zajelo jen to mlasklo a Luke jen vykřikl, propnul se a přitiskl hlavu k trávě. Zarazil jsem mu ho tam až po kořen, koule se mě lepily na jeho. Chvilku jsem v něm zůstal a pak jsem z něho vyjel. A znovu nasměroval žalud na díru a jedným pořádným přírazem jsem byl zase v něm. A romantika v tom nebyla opravdu ani náhodou. “Parááádaaa...” skučel jsem a celé to zopakoval, ale raděj jsem si moc dobře počítal, kolikráít jsem už v Lukášovi byl.

"Pleskni ho čurákem po prdeli a znovu!" Režíroval si mě Tom z barénu a pomalu si honil pod plavkama péro.

“Mmmmm...” usmál jsem se a splnil jsem do puntíku pokyn. Propleskal jsem Lukemu půlky a znovu natvrdo zarazil čuráka do jeho díry. A pokračoval v tom promrdávání, dokud nedošlo k poslednímu, desátému, který jsem si pořádně užil. Musím ale uznat, že nechybělo moc a byl bych se do něj vystříkal, jak jsem byl nadržený a jak jsem měl péro citlivý.

"Tak jo,” vylézal Tom z bazénu, “stoupněte si sem ke mně zády, ruce za záda!" poručil nám. Luke vyskočil a oba jsme se tedy otočili zády k Tomovi. Lehce mi zatlačil mezi lopatky a trochu mě předklonil. Vytáhl mi kolík z díry a pak mi šňůrkou svázal ruce v zápěstích za zády; druhou provedl to samé Lukinovi. Oba jsme s Lukem čekali netrpělivě, co bude. "A teď za mnou do bazénu, každej z jedný strany." Poručil Tom a skočil do vody. Sešli jsme po schodech za ním do vody a stoupli jsme si jak chtěl. Každému chytl jednou rukou citlivé koule a začal je masírovat. "Co, kudničky, jste nadržení?"

Lukin jen zasyčel a pokrčil se v kolenou. “Jo... moc...” zasténal. Já jen zakýval souhlasně hlavou.

Tom nám dál promačkával koule. "No to já taky... Kterej z vás mi vyhulí?"

"Můžu...?" zeptal jsem se ho s úsměvem.

Stáhl si plavky pod koule: "Tak dělej, pěkně pod vodu!"

Podíval jsem se na něho, zasmál jsem se a pak jsem se nadech a zmizel jsem pod hladinou. 

Luke to se zájmem sledoval, zatím co mu Tom dál masíroval koule. 

Narazil jsem si hubu na Tomovo péro a začal jsem ho hulit. Jako.. bylo to moje poprvé pod vodou, zajímavá zkušenost. Snažil jsem se nějak hospodařit s dechem, ale to se moc neslučovalo s chutí, kterou jsem měl na jeho péro. Tom mě hladil po zádech a byl zvědavej, jak dlouho to vydržím pod vodou. Naštestí přece jen plavu i závodně, takže jsem to nějakou chvíli vydržel. Nebylo to sice na lovení perel, ale na drobný začátek to stačilo. Vynořil jsem se a popadal dech. “Ty kráso...”

"Lukin, teď ty!" Zavelel Tom a hned mu hlavu tlačil pod hladinu a narazil si ho na ptáka. Luke se nehodlal nechat zahanbit a pustil se do toho s vervou. "Buď připravenej, jen co se vynoří." Usmál se na mě Tom.

Oplatil jsem mu úsměv a políbí ho. "Seš hroznej hajzlík, víš to, lásko? Chudák Luke."

"Jsem zvědavej, kterýmu z vás se udělám do huby..." Ušklíbl se jen.

To už se ale vynořil Luke a já se nadechl a šel okamžitě pod vodu pokračovat na rozdělaném ptáku své lásky.

Luke prudce popadal dech.

"Lukin, vydýchat a buď v pohotovosti..." Přimhouřil na něho Tom oči.

“Seš fakt blázen!" Ulevil si.

"Sklapni, nebo tě utopím..." Ušklíbl se na to Tom a pohodlně se opřel. Nechal nás, abychom se střídali sami.

Po nějaké době jsme už začínali být pěkně zadýchaní.

"To mi jako chcete říct, že nemáte na to mě vykouřit?" Dobíral si nás jízlivě Tom.

"No já snad ještě chvíli jo.." Mrkl jsem na něho a s předstíranou pohodu jsem šel pod vodu. Musel jsem uznat, že tato aktivita byla dost náročná, ale snažil jsem se. Oproti Lukemu jsem měl prostě výhodu tréninku. Nicméně bych v tu chvíli byl nejraděj, kdyby už Tom konečně stříkl. Vynořil jsem se a popadal dech, pozoroval jsem Toma.

Lukeho už nepotopil. “Nebavíte mě, zmrdi, neumíte ani pořádně vyhulit ocas...” zavrčel na oko znechuceně. "Lezte ven z bazénu, radši vám dám nějakou pořádnou práci..." Lukemu se očividně ulevilo, že hulení pod vodou je konec. Zato Tom měl pěkně provokativní náladu. "Co takhle nějaký vaření, co vlastně budeme mít k jídlu? Ha?" Podíval se na nás pohledem ‘na to jste nemysleli vy blbečci’.

"Tak něco se snad v baráku najde... Klidně něco uklohním, ale abys to pak jedl!" Ozval jsem se.

"Hele hele, očekávám, že se o mě budete královsky starat, žádný blafy nejím! Poslal bych vás na nákup, ale vám se nedá věřit, zas byste cestou prasili spolu..."

"Takže nakoupíš sám osobně? Skočil jsem mu do řeči.

"A vás tady nechám, jo? Jsi spadl z višně?" Ušklíbl se.

"My to tu s Honzou ohlídáme... neboj..." Ozval se chlácholivě Luke.

"Nemůžu tady nechat ani jednoho, protože by hned začal honit, co, mrdky?" Plácl nás přes ocasy až jsme cukli, ale dál jsem se na něho culili.

"No jo, no..." Šklebil se Lukin.

"Čemupak se smějete, vy dva?" Houkl na nás Tom.

"Tomu, jakou máš o nás péči..." zašklebil jsem se na něho.

"Jste jeden nadrženější než druhej, počítám, že půjdeme dovnitř a něco s tím uděláme, co?"

"No, ještě je tu jedna alternativa..." Cullil jsem se dál.

"No povídej..." Ušklíbl se.

"Mohli bychom jít nakupovat spolu..." Zavrněl jsem a třel jsem se svým čurákem o jeho stehno, "hmmm...?"

"Hmmm... Já mám mnohem lepší nápad...” zajiskřilo mu v očích. “Půjdu nakupovat sám. A vás dva přivážu v chatě. Pěkně abyste na sebe viděli." široce se na nás usmál.

"Hééééjjj!!!" Vyjeli jsme na něho s Lukem současně.

"To není fér, to se nedělá!" Hučel jsem nespokojeně.

"Jdeme dovnitř, čubky!" Rozkázal Tom, ale ani jednomu z nás se nechtělo. Mračili jsme s na něho a dělali uražené. "Co to je jako?" Zeptal se na oko přísně.

"No co by to bylo.. nechceme být přivázaní, chceme být spolu..." Zamrčel Luke.

"Víte jak si to stříkání užijete? Až na něj nakonec dojde...?" Spustil sladce Tom.

"Kdoví jestli..." mrčel Luke dál a já jsem se v duchu už musel smát, ale snažil jsem se s Lukem držet partu. I když mi koutky cukaly, čehož si všiml i Tom.

"Hele, Lukínku, že po Honzovi jedeš vím už dávno... Tak mě moc neštvi." Zavrčel Tom.

"No tak, Tome... snad bys nebyl na Lukeho naštvaný..." Usmál jsem se na něj.

"Naštvanej budu za chvíli, jestli budete pokračovat... Jdeme dovnitř sakra, hned!" Štěkl po nás.

"No tak jo.." Vzdychl jsem odevzdaně a šel napřed.

"Nečum mu na prdel Lukine a mazej!"

"Co? A jo.." Ozval se Lukin poněkud zmateně a já jsem se musel zase v duchu smát.

"Tak, mazejte na půdu, tam jsou super trámy!" Instruoval nás na chodbě Tom a vybral si dva provazy ze skříně. "No co je, na co jako čekáte?" Houkl na nás, když viděl, že pořád stojíme u schodů.

"No jo, už jdeme..." Odsekl Luke a neochotně se sunul ke schodům.

Tom ho přetáhl provazy po zadku: "Neser mě Lukine, nebo si nezastříkáš týden!"

"To bys mu snad neudělal..." prohodil jsem žoviálně a šel jsem za ním do schodů.

”A ty se nesměj, nebo dopadneš stejně!" Zavrčel Tom na mě.

"Jááá??" Zastavil jsem se, otočil jsem se na něho s pohledem ukřivděného andílka.

"Neser!" Zavrčel a stiskl mi koule až jsem sykl bolestí. 

Došli jsme na půdu. Bylo tam šero až tma, děsný horko, ale vcelku uklizeno.

"Jeden trám, druhej trám - šup každej ke svýmu!" Rozkazoval Tom a pošvihával si provazy o lýtko. Poslušně jsme si stoupli k určeným trámům a Tom nás k nim pevně přivázal. "Vidíte na sebe dobře, kluci?" Zeptal se nakonec spokojeně. Zamrčeli jsme na souhlas. "Ať se nenudíte, než přijdu z obchodu..." seběhl dolů a za okamžik se vrátil se s notebookem. "Trocha porna na rozptýlení, dám vám to pěkně doprostřed, jo?" Řekl sladce.

"Ty svině jedna..." Zavrčel jsem a zakroutil jsem nevěřícně hlavou.

"Přesně, miláčku..." Usmál se na mě a políbil mě.

Oplatil jsem mu polibek. "To pak ale přede mnou schovej všechno, co má díru..." zavrčel jsem výstražně. Už teď jsem byl nadrženej, ne tak ještě takhle. Seš fakt hroznej... říkal jsem mu pohledem.

"Anebo tě prostě jenom neodvážu.” Vyplázl na mě jazyk a pleskl mě přes péro. “Čau kluci, mějte se!" A zmizel dolů a za chvíli bylo slyšet, jak odchází i pryč z chaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat