sobota 20. dubna 2013

Na kolejích - Chata s Lukášem 10

Tom si právě si sedal na terase. "Tak, vy dvě čubky, na trávu... Stoupnout proti sobě... Chytněte si navzájem ocasy a skloňte si je proti sobě... A vychcat, jedem!" Zavelel. Hajzl jeden... Ulevil jsem si v duchu na Tomovu adresu. No tak dobře, uvidíme, kam až chce zajít... Todle mě trochu štvalo, ale byl jsem od rána tak natěšený, že jsem to byl v tu chvíli ochotný překousnout. Podíval jsem se na Lukeho. Očividně se mu do toho moc nechtělo, ale můj pohled ho přesvědčil. Vím, jaké to je, když se Tomovi odporuje, když je na koni. Nemá to rád a dává to dost najevo. A toho jsem chtěl nás dva rozhodně po včerejšku ušetřit. Stoupli jsme si podle Tomových pokynů a chytli jsme si klacky. Dívali jsme se navzájem do očí, byl to nezvyklý pocit.

"Dejte se do toho. A jestli se budete ošklíbat, tak si místo na těla budete chcát do huby, je to na vás, čubky..." Zašklebil se Tom a pohodlněj se zavrtěl do proutěného křesla s hrnkem kávy v ruce.

Při pohledu na Lukeho tělo a jeho klacek v mé ruce mi zase stoupl čurák o něco víc. Luke teda spustil. Trochu mu ochabl, takže se mu chcalo o dost líp než mně. Proud teplých chcanek mi dopadal na tělo, jemně jsem si korigoval ten proud a jemně ho masíroval. Luke se neudržel a tiše spokojeně zasténal. Zato mi to moc nešlo - péro mi tvrdě stálo a rozhodně nechtělo chcát.

"Nějakej problém, Honzíku? Nebuď lakomej, Luke chce být taky pochcanej, stejně jako ty :)" Culil se na mě Tom s hrnkem v ruce.

Snažil jsem se a rukou si jemně zmáčkl a pak polechtal koule. Po chvíli se už řinul z mého ptáka proud teplých chcanek na Lukeho. Pomalu mi honil péro a sprchoval se zlatou sprchou. Ani já se neudržel a spokojeně jsem zasténal.

"No vám to ale sluší :)" Spokojeně hodnotil ten ranní výjev Tom. "To máte místo ranní sprchy." Dodal s úšklebkem.

S viditelným oddechnutím jsem přivítal konec té estrády. Piss fakt nemusím a Tom to moc dobře ví, proto to občas vytáhne, hajzlík jeden... Zato při pohledu na Lukeho jsem se nemohl zbavit pocitu, že se mu to snad i líbilo. S lehce přivřenýma očima a mírným úsměvem na rtech mi prohrábl koule a otřel si ruku o má prsa. "Nech toho..." zavrčel jsem, když jsem si utíral ruce o zadek, ale on se jen usmál.

Naše tiché ranní uvolnění ukončil pár šňůr, které na nás dopadly: "Podvažte si navzájem koule a ocasy, a dejte si na tom záležet!" Zavelel opět Tom.

Ušklíbl jsem se na Lukeho a dřepl jsem si před něho. Tomu dobytku se už znovu pomalu naléval ocas. Pěkně jsem mu podvazoval čuráka hned u kořene a pak hezky koule, dával jsem si záležet. Ono to stejně ani jinak nešlo, když máte v rukou takovou nádheru! :)

Když jsem si dohrál - a divím se, že mě Tom nechal - pleskl jsem ho lehce přes nalitý žalud a postavil jsem se. Luke lehce sykl a zamračil se na mě: "No počkej..." procedil tiše mezi zuby, zaklekl a pokoušel se alespoň trochu napodobit mé dílo.

"No vy jste dneska poslušní... :)" zubil se Tom rozvalený v křesle a s rukou v kraťasech. Vstal a podával nám gel a dva anální kolíky. "Nemusím nic říkat, že ne?" Culil se. 

"Nemusíš..." Vyplázl jsem na něho jazyk a vzal ty věci. "Otoč se!" lehce jsem drcl do Lukeho. “Předkloň se a roztáhni si půlky, dělej...” pokračoval jsem a až mě překvapilo s jakou samozřejmostí a jak to Luke bez protestů bral. Vymáčkl jsem trochu gelu mezi jeho roztažené půlky a nechal ho volně stékat až na díru. Pak jsem mu vyšel kolíkem vstříc, hezky jsem kolík promazal a po chvíli ho už tlačil Lukemu do díry. Neodolal jsem a fakt jsem si to užíval, malinko jsem si s ním hrál a bylo vidět i slyšet, že je víc než spokojený. Tiše sténal a kroutil boky pod mýma rukama. Děvka.

"No žádný hraní, Honzo, čeká vás práce!" Přerušil mě Tomův ostrý hlas.

"Ty voe, zkus odolat..." ušklíbl jsem se na něho, ale nechal jsem už Lukeho být. Otočil jsem se zadkem k Lukemu a čekal. 

Nutno poznamenat, že Luke se se mnou rozhodně nemazlil jako já s ním. V podstatě mi kydl gel na díru a pak už jen konstantní silou tlačil kolík dovnitř. Vyjekl jsem, ale on mě jen poplácal po zadku: "Naděláš..." a pak se už zvědavě otočil na Toma: "Hotovo, co teď?" Očividně se mu to začínalo líbit a byl nadržený.

"Teď běžte natáhnout hadici k bazénu, pusťte to přes sluneční kolektor a nechte ho napouštět. A potom si můžete vzít sekačku a sjet trávník..." Spustil Tom a já se musel kousnout do rtů, abych nevyprskl smíchy, jak Lukemu klesala brada.

"To jako..." vypadlo z něho. "Jo, jasný." Dodal vzápětí.

"Tak pojď, jdeme!" plácl jsem ho přes zadek a vykročil směrem ke kůlně u které se válela hadice.

"Hej!" Ozval se Tomův hlas. Oba jsme se zarazili na půl kroku a otočili jsem se na něho. "A jestli si jenom sáhnete na ocasy, tak si mě nepřejte, jasný?" Doplnil naprosto vážně.

"Bez obav..." Ušklíbl jsem se. Na svoje sahat nebudeme... dodal jsem v duchu.

Ale Tom mě přece jenom už znal: "Vidíš támhle ty kopřivy? A pamatuješ si na ten výlet na kolech? Tak se neškleb, laskavě!" Procedil mezi zuby.

“No jo, porád...” zabručel jsem a odcházel s Lukem pro hadici.

Tom se mezitím převlíkl do plavek, vytáhl ven deku a s knížkou se na ni rozvalil. "Jedna čubka co nemá co na práci, potřebuju namazat záda!" Ozval se po chvíli aniž by se obtěžoval zvednout oči od knížky.

Kývl jsem na Lukeho: "Běž obsloužit páníčka.." Ušklíbl jsem se. 

"Si dělá prdel... Kdy na něho chceš vletět?" Zeptal se mě napruženě.

"Klid, klid... zatím nemám důvod, až bude víc protivnej, pak se uvidí, neboj, dám ti vědět." zasmál jsem se. "Tak běž, ať není nervózní.. A vrať se co nejdřív!" Protočil panenky a pomalu se loudal k Tomovi. Chvíli jsem ho sledoval a v duchu jsem se smál; pak jsem chytl ty hadice a dotáhl je k bazénu.

"Copak, Lukínku, vypadáš nějak nespokojeně..." Usmál se na něho Tom. "Sis myslel, že tu budeš pořád jenom mrdat nebo co?"

Luke málem řekl něco od plic, ale ovládl se. "Ne to ne.." odpověděl místo toho chlácholivě a jemně mazal Tomovi záda. Podvázaným čurákem se ho přitom lehce dotýkal, ale nic cíleného v tom rozhodně nebylo.

Tomovi se samozřejmě postavil ocas v plavkách, ale neřešil to. Zatím. "Taaak, šikovnej, a i stehna, pořádně..." roztál nohy. Luke jemně a důkladně vtíral krém do kůže. "Vzrušuje tě to, viď?" provokoval ho Tom.

"Vidíš, ne?" Mrkl Luke.

"Vidím, no... Ale na to je ještě čas... Už můžeš jít vytáhnout sekačku, Honza je s bazénem skoro hotovej, koukám."

Luke tichounce vzdychl. "OK, jdu!" Dodal pak. Dokončil poslední tah, pleskl Toma po zadku a postavil se. "Ale..." zarazil se a díval se na Toma, "měli bychom se taky natřít, jestli budeme dýl venku..." poznamenal starostlivě.

Tom se v duchu zasmál tomu očividně nadrženému nápadu, chvilku se na něho díval a pak kývl. "Fajn, přiveď sem Honzu."

Luke poodešel a houkl na mě a za chvíli jsme už oba stáli před Tomem: Lehce upocení, s nalitýma klackama. Podal nám opalovací krém: "Namažte se, pořádně, po celým těle. Sahání na ocasy povoleno. A chci vidět pěknou show, zmrdi, aby vám oběma teklo z ocasů, až skončíte!" Zašklebil se a pohodlně se rozvalil na dece. V plavkách měl už pořádnej stan.

Dal jsem si hodně krému na ruku a podal tubu Lukemu. Stáli jsme proti sobě a opravdu velmi důkladně jsem ho začal mazat po celém těle, od krku přes hruď, břicho až po záda. Luke mi to oplácel kam jen dosáhl. Otočil jsem si ho, dotřel jsem záda, natřel jsem mu zadek, pěkně ho masíroval a třel se o něho naběhlým pérem.

"Ještě že máte v dírách ty kolíky, jinak byste už mrdali, čubky, co?" Smál se Tom, když viděl, jak jsem se otíral Lukemu pérem o prdel.

"No to jo...." zasmál jsem se a propleskal Lukeho nalitým čurákem po půlkách.

"Zapomeň!" řekl Tom důrazně.

Lehce jsem ohrnul spodní ret, ale neřekl jsem nic. Přitiskli jsme se k sobě s Lukem zepředu a natírali jsme si vzájemně záda. Čuráky se nám pěkně třely o sebe. Usmívali jsme se a lehce se svíjeli, bylo to dost příjemné... Lukemu jiskřilo v očích a já sjel rukama na jeho zadek a vtíral krém i těch záhybů, kam slunko normálně nesvítí. Pak jsem ale ustoupil a začal mu mazat znovu hrudník a břicho. Mmm..., pěkně jsem si vyhrál zvlášť s jeho bradavkama, jen sténal. Hezky to po nich klouzalo. Pousmál jsem se, když jsem viděl, jak si to užívá. Na to jsem mu začal natírat ruce - od ramen až po konečky prstů. Držel jak kočka a div, že nepředl.

Tom měl celou dobu parádní pohled na tu show. Seděl opřenej o lokty a sledoval to, ocas v plavkách měl úplně tvrdej. "Ocas taky, ať ho nemá spálenej... :)" Ozval se nakonec. Pomalu začínal Lukemu snad i malinko závidět mou péči. 

"Neboj..." utrousil jsem a natěšeně se podíval na Lukeho. Nabral jsem krém a chytl jeho ocas. Začal jsem mu ho natírat od kořene po žalud, hezky jsem po něm dlouze klouzal prsty a nevynechal jsem samozřejmě ani koule. Důkladně jsem vmasírovával krém do pokožky, až skučel a trošku se mu začala podlamovat kolena. Všechny tři nás to neskutečně rajcovalo. Občas jsem rukou zajel zkontrolovat bradavky: co kdyby se kolem nich krém vstřebal moc rychle... ;-) Dřepl jsem si, dal si Lukeho nohu na stehno a natíral jsem mu ji pěkně až po prdel. Tiše sténal a z jeho ptáka už ukapávala pěkná kapka předmrdky.

"Setři si to, Luki, a slízni to." Přikázal Tom Lukemu. Luke ani chvíli nezaváhal a už si vychutnával vlastní předmrdku. "Jéééžiš, vy jste nadržený kundy!” Smál se Tom. “Teď namazej ty Honzu, dřív než se uděláš..."

"No a co, jako...?" Podíval se Luke na Toma téměř uraženě. "Se jako divíš? A co mám jako dělat, když mě masíruje takovej chlap?" Vyplázl na Toma jazyk a začal pracovat na mě.

"Můj chlap, Lukine, nezapomínej na to laskavě!" Odpověděl mu okamžitě Tom.

"No jo, no.." Zavrčel Luke a roztíral mi krém po zádech a sjížděl k zadku.

Rozesmál jsem se: "No tak kluci..." Nebudu zapírat, že mě vcelku potěšilo, to jejich dohadování.

"Co Honzíku, už ti taky teče z péra?" Zašklebil se na mě Tom.

"No, pomalu asi i bude..." Zhodnotil jsem trochu přerývaně Lukeho práci.

"Nabereš to na prst a dáš to slíznout tý čubce, když je do tebe tak paf..." Řekl mi Tom, ale díval se přitom na Lukeho.

"Bez problémů..." Pousmál jsem se, otřel si špičku žaluda o prst a zajel s ním Lukemu do pusy. Ta děvka ho hned začla hulit. “Týý volééé..” zasténal jsem a zajel mastným čurákem mezi jeho nohy.

"Tak, konec hraní!” Honem brzdil situaci Tom. "Lukin začíná sekat, Honza mi donese ze sklepa pivo. A pak vám skočí udělat džbán vody s ledem a citronem, vy na pivo nemáte nárok, kundy :)" Udílel instrukce.

Neradi, ale bez řečí jsme se pustili do práce. Komu by se taky po takovém dráždění chtělo, že... Za chvíli už hučela sekačka a já nesl Tomovi vychlazené pivo ze sklepa. "Ještě něco?" Zeptal jsem se ho spíš jen tak mimochodem.

"Klekni si, musím ti zkontrolovat koule, jestli ti už nemodrají :)"

Klekl jsem si a mírně se rozkročil: "Prosím..." Usmál jsem se na něho.

Pořádně mi je promnul v ruce, pevně stiskl.. "Jsou studený, ale zatím dobrý...." zhodnotil jejich stav spíš pro sebe a ještě jednou je zmáčkl. Sykl jsem bolestí a lehce se prohl, ale neřekl jsem nic. Tom mi druhou rukou zatlačil na kolík v díře. "Nějaký připomínky k dnešnímu programu?" zeptal se konverzačně.

"Aaaani ne.." vydechl jsem. "Můžu jít?"

"Jdi vystřídat Lukiho a pošli ho sem, taky ho zkontroluju..."

"Provedu.." pousmál jsem se na Toma a vstal jsem. Šel jsem pro Lukáše a na svém zadku jsem zřetelně cítil Tomův pohled. O to víc jsem se snažil, aby si ten pohled užil.

“Val za Tomem,” řekl jsem mu, když jsem mu bral sekačku z ruk. “Kontrola plemenného skotu.” Ušklíbl jsem se a pokračoval v sekání místo něj. 

Když dorazil k Tomovi, taky ho nechal kleknout a prohrábl mu koule. Trochu se u toho kroutil, měl je už přece jenom dost citlivý. "Jak dlouho ještě budeme podvázaní?" zamrčel.

"Nelíbí se ti to?" Podíval se na něho Tom s koulema stále v ruce.

"No.. nevím, je to takové.. jiné.." Odpověděl mu Lukáš zamyšleně.

"Až to budete mít posekaný, tak se hlaste a můžeme si o tom promluvit..." ušklíbl se Tom a ještě ho plácl přes koule.

"Aauuuu!" Zaprotestoval Luke a ucukl."Nekňuč a dej si odchod!" Poručil mu Tom a s nepatrným úšklebkem pozoroval, jak Luke odchází za mnou. Pak vstal a šel se natáhnout do bazénu.

7 komentářů:

  1. Kluci... já myslím, že byste měli psát scénáře k pornu :-D

    Ben

    OdpovědětVymazat
  2. Jakooo, většina porna, co jsem v životě viděl, měla ten scénář dost blbý... Takže nevím, jestli nám lichotíš :)
    Každopádně, uměleckému angažmá se nebráním(e), pošli kontakt, a nějak se domluvíme :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tome, rozhodně jsem to myslel jako lichotku. Právěže většina porna opravdu má scénář blbej, zatímco váš blog je super :-)
    Jinak děkuju za vstřícnost, ale já nejsem tak akční, potřeboval bych spíš školení pro začátečníky než angažmá u vás :-D

    Ben

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslel angažmá jako scénarista pornoprůmyslu, jestli náhodou nevíš o nějakém takovém fleku... Cos myslel ty, prosím tě? :D
      Jinak, školení pro začátečníky by snad Honza zvládl, já mu řeknu :D Nachystá si k tomu nějaký powerpointový slajdy, to mu jde, a proškolí tě raz dva :)

      Vymazat
    2. Tsss... co mi to tu domlouváš za kšefty, co? :D
      Ale jinak jasně že jsem schopen proškolit kde koho v kde čem... :D
      A díky za pochvalu, Bene. ;)

      Vymazat
  4. Já jsem asi zrovna myslel... něčím jiným..., špatně jsem to s tím angažmá pochopil :D

    ben

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem si skoro jistý, že ti tam vypadlo "nad," určitě to mělo být "myslel jsem *nad* něčím jiným." :D Ale to nevadí, takové drobné překlepy se stávají každému :)

      Vymazat