pátek 25. ledna 2013

Na kolejích - Výlet na kolech 7


“Mmmm....” protáhl jsem se ještě v polospánku a z hluboka se nadechl a vydechl. Právě jsem se v klidu probouzel a užíval jsem si to. Za chvíli jsem pomalu otevřel oči a můj pohled dopadl na ještě spícího Toma. Usmál jsem se, vážně je tak sladkej, když spí... Nechtělo se mi vstávat, jen jsem se ještě zavrtěl a zase zavřel oči - ještě chvilku můžeme spát...

Tom cítil mý teplo vedle sebe a ve spánku mě hladil. Neotevřel jsem oči. Jen jsem se spokojeně usmál a vychutnával si ty doteky... Bylo to mooc příjemný.

"Dobrý ráno..." ozval se Tom ještě se zavřenejma očima.

"Krásné..." naklonil jsem se k němu a políbil ho. "Vstáváme, Šípková Růženko?" plesknul jsem ho jemně po zadku.



"Nemáme jít někam mrdat?" usmíval se a pořád neotevíral oči.

"No.... asi jo.." protáhl jsem. Skoro jsem na to zapomněl a upřímně - nechtělo se mi. Ale jednou jsem to odsouhlasil.. tak co už. "Ale takto tam nedojdeme!" ušklíbl jsem se a šťouchl do Toma.

"Koukni ven, jestli je vzduch čistej. Mně se nechce oblíkat..." zamručel jen a stále neotevřel ani jedno oko.

"Ty seš tak, ale tak línej.." smál jsem se a soukal se ze stanu.

"Nechci se vysilovat oblíkáním a svlíkáním, šetřím si sílu, abych tě mohl před klukama pěkně omrdat... :-)"

"Sviňo..." ušklíbl jsem se a protáhl se před stanem. Bylo nádherné ráno.

"Jdeme teda?" Ozvalo se ze stanu.

Venku byl klid a prázdno. "Jo..., počkej chvíli.." Zamumlal jsem.

"Na co?" Nedal se odbýt.

“Malý okamžik, miláčku...” odbyl jsem ho teda já. Zlákala mě řeka. Nečekal jsem na nějaké dovolení, prostě jsem měl touhu se namočit. A tak jak jsem se - taky nahý - do ní vnořil... Parádní osvěžení po ránu!

Tom se mezitím vysoukal ze stanu. Sledoval mě, jak blbnu ve vodě a pomalinku si honil. "Pojď už, kundičko! :-)" Houkl nakonec na mě.

Za chvíli jsem vylezl ven a stříkl na něho trochu vody: "Supéééér.." zahlaholil jsem nadšeně, "Jdeme?" zeptal jsem se a vzal si kraťasy a oblékl si je. “Zas ti stojí, nadrženče?” pleskl jsem ho s úšklebkem přes péro.

"Jasný..." ušklíbl se na mě taky a lehce přivřel oči - byl nadrženej a už se nemohl dočkat, až do mě před klukama zasune.Sotva jsem došli ke stanu, Tom ho otevřel a vklouzl dovnitř: Kluci spali nazí. Petr ještě spal, ale Jarda už byl vzhůru a zrovna se o něj otíral pérem.

"Dobrý ráno, přišli jsme na kontrolu..." zašvitořil Tom a dal Jardovi pusu.

"Dobrý ránko..." nakoukl jsem taky do stanu.

"Čau... Jste v noci pěkně dováděli, to byl dobrej řev..." usmál se na nás.

"Jooo?" pousmál jsem se a honem otočil: "No, moc místa tu taky nemáte..." rozhlížel jsem se ve stanu. "Nějakej zmoženej, ne?" pohodil jsem hlavou k Petrovi. Spal jak zabitej.

"Tak půjdeme všichni ven, ne? Anebo se uskromníme?" Honem navrhoval Jarda a pták se mu ještě víc nalil. Zase byl nadrženej a cítil blížící se akci, což mu Tom velmi rychle potvrdil.

"Honzík totiž trval na tom, že ho musím omrdat před váma, že jste viděli jak mrdá on mě a ne naopak, a že to není fér :-)" zubil se na Jardu a ušklíbl se na mě.

"No to víš, no..." odpověděl jsem rozpačitě. Nejraděj bych toho nadržence Toma zabil. "No mě to je jedno, ale tu moc místa fakt není.." odpověděl jsem Jardovi a sjel Toma pohledem: Zas kecáš, zmrde...

Jenom mě pohladil po prdeli. "No jo, promiň, já vím, že seš stydlivej a nechtěls, ať to klukům říkám..." nenechal toho.

Vlepil jsem mu jednu přes prdel "Neser..." zavrčel jsem s úsměvem. Nehodlal jsem se před klukama hádat.

"Klidně se vztekej lásko, ale stejně tu díru nastavíš! :-)" provokoval Tom dál. "Kdo vzbudí Péťu, ať o nic nepřijde?" zubil se na nás dva s Jardou.

"No ty, lásko, ty máš na to talent.." řekl jsem a požduchl ho trochu k němu.

"Nejseš dneska za děvku náhodou ty? V noci ti to šlo skvěle..." rýpal dál Tom.

"Jsem ti musel ukázat, jak to máš správně dělat, abys mi dnes nedělal ostudu..." odpovídal jsem co nejvíc v klidu. "A jinak díky za uznání, toho si cením, zvlášť od tebe..." ušklíbl jsem se a pohladil ho přes zadek.

"Náhodou mu to šlo skvěle..." smál se Jarda.

"Taky toho času, co jsem mu věnoval!" řekl jsem starostlivě a hrdě vydmul hruď.

"Neser, lásko, nebo ti to spočítám..." zavrčel pro změnu Tom. "A Petra teda vzbudím, ať vidí tvoji velkou chvilku." Dodal s úšklebkem.

"Neser ty, miláčku.." odpověděl jsem mu s úsměvem. "A na tvé buzení tu čekáme už dost dlouho."

Tom se tedy nahnul nad Petra a začal ho hulit. Jo, todle on může, takový věci, děvka jedna! :-) S potěšením jsem ho sledoval, umí to skvěle, to se musí nechat!

Jarda mě mezitím hladil po ramenou, mohl na mně oči nechat. "Ty se fakt necháváš šukat? To bych do tebe nikdy neřekl..." zašeptal opatrně.

"A ty by sis to na mém místě, kdybys byl s někým jako on, nechal utéct?" pohodil jsem hlavou směrem k hulícímu Tomovi, upřel jsem na Jardu tázavý pohled a pohladil ho po zadku.

"To je fakt, ještě by ti jinak zahýbal..." zamručel Jarda spokojeně.

Usmál jsem se na něho a přitiskl jsem se k němu zezadu. I přes kraťasy cítil mý tvrdý péro na svý prdeli a jemně jsem ho hladil. "Umí to stejně dobře jako já, ne-li líp..." řekl jsem hrdě s pohledem upřeným na Toma.

"Mohl bys u toho omrdat mě..." navrhoval mi Jarda nadrženě a třel se zadkem o můj klacek. Petr se mezitím probíral a přitahoval si Toma pořádně na čuráka.

Pousmál jsem se. "Uvidíme.." odpověděl jsem Jardovi a položil si bradu na jeho rameno - oba jsme se dívali na Toma, jak parádně hulí. "Dnes to řídí tady Tom..." dodal jsem s lehkým úsměvem.

"Jasně... Peťo vstávej, jdeme ven, čeká nás ranní rozcvička :-)" zahlaholil Tom v dobré náladě a cvrnkl Petra do bradavky.

“Au... Vole..” smál se Petr a vstával.Vysoukali jsme se teda s Jardou ven a čekali na ně. Bylo vidět, jak jsme oba nadržení. Za moment se objevil Tom a za ním Petr se stojícím pérem.

"Tak co, miláčku, kde mi nastavíš tu prdelku?" usmál se na mě Tom a přejel mi rukou po zadku.

"Řekni si, lásko..." odpověděl jsem mu a sundal si kraťasy, péro mi stálo jak stožár.

Usmál se a plácl Jardu po zadku: "Klekej na všechny čtyři, dělej. :-)" Skoro to ani nestihl doříct a Jarda už nadrženě klekal na zem před stanem.

Mezitím jsem se lehce předklonil, vyšpulil zadek na Toma, plivl si na prsty a začal si rozdělávat díru.

"A ty se přestaň prstit, děvko, a věnuj se Jardově díře!" Houkl na mě Tom, možná až zbytečně drsně, aspoň tak se mi to zdálo.

"Zvládám obě, mrdáku..." Usmál jsem se na něho a druhou rukou jsem se začal věnovat Jardově díře.

Tom mi ale chytl ruku, kterou jsem měl ve svý díře: "Mnohem lepší než 'mrdáku' bude 'pane'!" zavrčel.

Usmál jsem se na něho: "Ano, pane mrdáku..." Nehodlal jsem zas až tak hrát podle jeho scénáře. Plivl jsem na Jardovu díru a přidal druhý prst.

Petr to celý pobaveně sledoval. "Pane, jo? No to je zajímavý..." usmíval se a pomalu si přejížděl rukou po péru.

“Jasně!" odpověděl mu taky s úsměvem Tom. "On totiž můj velkej silnej chlapskej Honza občas potřebuje, ať z něho udělám kompletní šlapku a nulu." A pořádně mě lištil přes zadek, až tam zůstal rudej otisk jeho ruky. "Že Honzíku?" ušklíbl se.

Sykl jsem. Zase se předvádí, magor jeden... zavrčel jsem v duchu. "Ano, pane.." zavrněl jsem ale chlípně. Zas tak lehce se mu nedám.

"Povíš klukům, co jsme dělali v noci, kundo?" Nepřestával Tom, byl v náladě a přítomnost kluků ho přímo vybízela se předvádět.

Podíval jsem se na něho a lehce přivřel oči. Grrr... "Nedokázal bych to popsat tak barvitě jako ty.." odpověděl jsem skromně. Začínal mě srát a moc dobře to věděl. A to ho ještě víc rozdovádělo. Viděl jsem, jak ho začínám taky srát. No a co!

"Kluci to jenom slyšeli a neví, co se dělo. Řekni to..." řekl už o dost ostřejším tónem.

Petr s Jardou se na sebe podívali a znovu upřeli pohled na nás dva.

"No..” protáhl jsem neochotně, fakt jsem neměl nejmenší chuť se tu klukům svěřovat s tím, co v noci proběhlo. “Trochu jsme mrdali, trochu hulili... trochu chcali... trochu experimntovali s kopřivama..." říkal jsem s úsměvem a bloumal pohledem po klukách. A ani během toho jsem se nepřestával věnovat Jardově díře.

"Hrdost ti nedovolí přiznat, žes polykal chcanky a měl v prdeli kopřivy, co, kámo?" ušklíbl se Tom. "Tak klekej za Jardu a zasuň ho do něj, dělej!" žduchl do mě.

"Spíš že mě k tomu někdo donutil..." zavrčel jsem a zaklekl za Jardu. Začal jsem do něho zasouvat svý péro a on jen sklonil hlavu k zemi a skučel slastí.

"To tě na tom sere vždycky nejvíc, co, miláčku?" rýpal dál Tom a pomalu si honil péro.

"Možná..." odtušil jsem a soustředil se na mrd. Pěkná dírka, úzká, fest svírá... Honilo se mi hlavou a nehodlal jsem se nechat Tomem rušit.

Tom se mi díval upřeně do obličeje. Asi na mě bylo dost vidět, na co myslím. "Chceš snad naznačit, že já ji mám rozmrdanější?" Chytl mě za bradu a natočil mě k sobě.

"Už to tak asi bude." Usmál jsem se do Jardova skučení. Začal jsem ho pěkně svižně mrdat.

Tom se sklonil a projel mi díru prstem. "Seš nějakej oprsklej, potřebuješ pořádně promrdat..." zavrčel a já jen zavrněl chtíčem. Kurva, to jsem taky taková děvka nebo co?!

"Chceš ho omrdat taky, Péťo?" usmál se Tom a Petr jenom rychle kývl. Celou dobu se díval spíš na můj zadek než na to, jak mrdám Jardu, nadrženec. "Tak pojď, děvka ti ráda podrží, že, kundo?" zvedl mi Tom bradu a díval se mi do očí.

"Ano, pane!" odpověděl jsem. S pérem v díře se těžko může člověk dlouho vztekat, natož na tohodle mýho hajzlíka.

"Vlastně si myslím, že tě omrdáme oba naráz...!" pokračoval Tom v přemýšlení a než jsem se nadál, narval do mě tvrdě péro.

“Áááááhhhhhh..!” vyjekl jsem a málem si prokousl ret. Todle bylo dost brutální, sklonil jsem se nad Jardu a chvíli jen tak držel, Ty vole, ty vole... Uklidňoval jsem se a zhluboka dýchal. V očích jsem měl slzy. Petr jen polkl a z jeho péra visel pramínek předmrdky. Takový mrd jen tak neviděl...

"Pojď Peťulko, pěkně shora se do něj dostaneš vedle mýho péra! :-)" pobízel Tom nadrženě Petra, zatímco já ještě rozdýchával ten jeho zásun.

Kurvo, toho jsem tě včera ušetřil, říkal jsem si v duchu na Tomovu adresu, když jsem cítil Petrův žalud, jak se do mě cpe, ale měl jsem chuť... "Joo..." vypadlo ze mě nakonec. Zavřel jsem oči a užíval jsem si ten pocit. Rozhodně jsem v tu chvíli nehodlal nic jinýho řešit!

“Včera tady ze mě dělal dvěku, frajer, a teď drží dvěma ocasům..." smál se Tom a pěkně mě s Petrem šukali

“No, překvapil, chlapec...” ušklíbl se Petr a sjednocoval tempo s Tomem. Jen jsem se usmál a držel tempo s nima. Ty jejich kecy mě bavily.

“Vystříkej mu tu prdel, Peťo, už tam dlouho neměl jinou mrdku než moji...” šeptal Tom Petrovi do ucha a přirážel. Všichni jsme byli parádně nadržení po ránu.

"Jo, per to do mě, Peťo..." škemral jsem.

"Děvko..." zavrčel Tom a přimáčkl mi koule.

Sykl jsem. Byl jsem naprosto spokojený - dva ptáky v sobě, svýho v Jardovi... To je ráno! ;-)

Kluci mě pořádně promrdávali a já se to snažil aspoň trochu vrátit Jardovi. Ta děvka mi ale dost pomáhala, pač se skoro sám narážel na mý péro. Zajel jsem rukou na jeho klacek a začal jsem mu ho honit.

“To neee...” zaprotestoval slabě, ale očividně mu to ani trochu nevadilo, spíš naopak. Jeho čurák mi tvrdl v ruce a když jsem mu začal ukazováčkem během hoňky přejíždět po žaludu hekal už nekontrolovaně.

"Přitvrdíme, todle nemáš za odměnu..." zavrčel Tom a zase mi přimáčkl koule. Asi mu fakt vadilo, že si to užívám.

Znovu jsem sykl bolestí. Co zas vyvádí? Ale ať plánoval co chtěl, byl jsem pěkně nadrženej a z toho mrdu rozrajcovanej na maxim.

"A teď stříkej do Jardy, dělej!" Rozkázal mi Tom.

Pevně jsem chytl Jardu za ramena a začal jsem si ho tvrdě narážet na sebe. Stačilo pár tahů a plnil jsem ho svou ranní dávkou. "Uuuáááááhhh...!" vzpínal jsem se u toho jak hřebeček.

"Pěkně se ti stahuje kundička..." pochvaloval si Tom a Petr jen spokojeně mručel. V tu chvíli jsem jejich péra vůbec nevnímal - plně mě pohltilo moje vyvrcholení.

Když jsem se trochu sebral, zrychlil jsem práci na Jardově péru - za moment jsem cítil, jak se mu začíná stahovat díra. "Jo, pojď, stříkej..." skučel jsem mu do ucha a druhou rukou masíroval koule.

“Já... já... já-už-bu-du..!” vyrážel ze sebe Jarda a začal pod sebe stříkat mrdku. Svíjel se přitom a díru stahoval tak, že jsem až litoval, že už jsem stříkl.

Pomalu jsem ho promrdával. “Paráda... super, Jari!” usmíval jsem se pokojeně a roztíral mu po zádech jeho mrdku, co mi zůstala na ruce.

Kluci mě ale nenechávali v klidu. A netrvalo dlouho a po Jardovi začal do mě stříkat i Petr: “Tyy piiičččoooo...” skučel a zarýval do mě prsty. Cítil jsem, jak ve mě pulzuje a jak mě plní jeho mrdka. Jen jsem vyhekl a svalil se na sotva se držícího Jardu.

To už ale stačilo i Tomovi a vzápětí se přidal i se svou dávkou. “Děvko...!” Zaúpěl a mocně přirazil. Zatnul jsem zuby a vychutnával si teplo, který mě plnilo zevnitř.Jarda ze mě sklouzl a políbil mě, "Díky..." zavrněl vyčerpaně.

"Jooo..." usmál jsem se na něho. “Vy dobytci! :-)” otočil jsem se pak na ty dva. Pomalu ze mě vytaháhli ocasy.

"Moc mu neděkuj, myslím, že mu to ještě dnes budeš moct oplatit..." usmál se Tom na Jardu.

“Hmmm...” zavrněl Jarda a pohladil mě po noze. Podíval se na mě jak na svý nový štěně.

“Tak moment, nejsem děvka pro všechny!” rozesmál jsem se. “A navíc - jestli chceme někam dnes rozumně dojet, máme nejvyšší čas vyjet, hošani!” vyskočil jsem. Nehodlal jsem riskovat nějaký pokračování, to bychom tu kempovali ještě týden. :-)

“No, to je fakt...” přidal se ke mě Petr a já byl rád, že tak vzal Tomovi vítr z plachet, pač ta děvka se už už nadechovala k nějaký vtipný poznámce.

“Tak za čtvrt hoďky vyrážíme!” Oznámil jsem prostě klukům a oblíkal jsem si kraťasy. "Šup, jdem bourat stan a balit!" pleskl jsem Toma po zadku a požduchl ho směrem ke stanu. "No jo, porád..." zavrčel do smíchu kluků.

19 komentářů:

  1. uf tak tak že sem při čtení nevycák... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Joooo, super!
    Znamená to, že píšu líp než Honza, protože pod mýma textama čtenáři stříkají, pod jeho jenom tak tak stříkají. Honzíčku, zamysli se nad sebou :D

    A ty, kámo, se prostě dodělej, nadrženej nemá cenu jít spát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevidím důvod se zamýšlet, nepotřebuju, aby po každým mým textu vyteklo tolik mrdky, až by se Povodí kde ketré naší řeky divilo... :P

      Vymazat
    2. Od toho máme http://hydro.chmi.cz/hpps/ - stačí si dávat pozor, ve kterém povodí kdo honí :D

      Vymazat
  3. Prostě super je to cool moc hezký :D i když začátek byl asi dost hektický mno já to mám horší mě je skoro 18 let a sem panic mno ale super :DDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hele, já jsem si prakticky jistý, že se oba ty problémy vyřeší.
      Problém s tím, že ti je skoro osmnáct, se jedním nebo druhým způsobem vyřeší do pár měsíců i bez tvého přičinění. A problém s tím, že seš panic, se sice nevyřeší sám, tomu budeš muset trochu pomoct, ale troufám si odhadovat, že se ti to časem povede :)
      Kromě toho, být panic není žádná tragédie, prošli jsme si tím všichni. A lidi ten sex děsně přeceňujou, na vydařený masturbaci není vůbec nic zlýho :)

      Vymazat
  4. Myslím tím ten váš začátek vašeho vztahu :DDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ti přijde hektický pořád, alespoň chvílema. A tipuju, že Honza to bude vidět stejně - a až se uráčí dorazit domů, třeba nám to poví :D

      Vymazat
    2. Hm... řekl bych jednoduše: Na pohodu. Chvílemi bych sice Toma zabil, ale převažují pozitiva. :)

      Vymazat
  5. A to se Honzík nerozčiluje když to děláš s někým jiným ??? A jaké to je?? prý na poprvé to bolí .. A to se dá to dělat aby se do tebe vešli dva penisy na jednou ????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heleď, my tendle blog provozujeme pro naši zábavu a pro zábavu lidí, kterým se to líbí číst. Nemáme ambice provozovat sexuální poradnu... Ale že seš to ty... :)

      1. "A to se Honzík nerozčiluje..." - No jako, na to se nedá jednoduše odpovědět. Jo i ne. Něco jiného je někomu zahnout, a něco jiného je třeba trojka na zpestření... Ale hele, v tomdle bych nevynášel žádné soudy, prostě jak to má kdo nastavené, tak to má. Znám totálně věrné páry, znám řekněme totálně volnovztahové páry, znám něco mezi tím... My jsme taky potřebovali ujít kus cesty :)
      Tak nějak v dlouhodobém publikačním plánu máme pár historek na todle téma, až je někdo sepíše (ha ha, kdo asi?), tak se dozvíš.
      Ale, opakuju, my nejsme žádný etalon, se kterým by ses měl srovnávat. Se svým klukem to budete mít tak, jak to budete chtít vy. A tak to bude správně.

      2. "prý na poprvé to bolí ..." - Kdo si to má pamatovat, prosím tě. :D Néé, vážně... Jo, bolelo to, ale ne moc. Jenomže, ono to občas bolí i dneska. Nejspíš to vůbec není o tom, po kolikátý to je, ale jak se sejde spousta okolností. S praxí se to zlepšuje, to je fakt, ale docela zabolet to může asi kdykoliv. To ovšem říkám podle sebe, a statistický vzorek o velikosti jednoho Toma má příliš velký rozptyl, než abys podle něj mohl vyvozovat nějaké závěry.
      Hele, já fakt nevím, přečti si nějakou odbornou literaturu na todle téma raději, já na to nejsem kvalifikovaný :)

      3. "A to se dá to dělat aby..." - Tak tady jsem si naprosto jistej, že jo :D Ale zase a opět, vzorek je v tomto případě sice větší než jednomužný, ale pořád to není žádná průkazná statistika.
      Každopádně, s klidným svědomím ti doporučím - nezkoušej tímdle začínat. Jestli se rozhodneš přijít o panictví ve trojce (a jakože, proč ne... já o něj btw přišel právě tak), tak ať ti to udělaj postupně :)

      T.

      Vymazat
  6. Dík za radu si fajn tak dík :DDDD

    OdpovědětVymazat
  7. Ste fajn dvojka těším se na další kousky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík :) Seš stejnej anonym jako ten předchozí, nebo jinej? :)

      Vymazat
  8. Sem jiný :D můj profil je Alexandrett :D nemám tam foto :D ale jste fakt super du číst ten z úterý :D Jste mě docela nadchli :D Jste super :D fajn :DDDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Netroufal bych si ti radit, ale je tak nějak lepší to číst od začátku, než od konce - i když uspořádání v blogu ti velí něco opačného :D

      Vymazat
  9. Né to čtu to od začátku :D nejsem blbý :D ale jste fakt fajnový Alexandr :D mno můžete založit nějakou pokecovou stránku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, Tome, je to chytrý chlapec! :D Naši čtenáři jsou chytří. :D

      Vymazat
    2. Já bych se vyhýbal takovým kategorickým tvrzením... Víme jenom, že *přinejmenším někteří* naši čtenáři jsou chytří. Pořád máme i lidi, kterým se víc líbí upíři než vlkodlaci.

      Vymazat