sobota 4. května 2013

Nezemřel jsem

A je to tu opět.
Jak jste si všimli, tak trochu zase pokulháváme v publikaci. Dobře, budu konkrétní, pokulhávám v ní já.

Nevím, jak to dělá Tom, že vždycky stíhá všechno v termínech, já s tím mám tak trochu problémy, ale to jste už vytušili i z příběhů. :-)
Ano, mohl bych to s ním probrat, ale znáte tu úžasnou mužskou vlastnost - ješitnost. Takže ne, nebudu se s ním o tom bavit. Jak to dělá on, že stíhá publikovat a přitom ještě maká a stíhá i termíny jinde a ještě má čas na pivo.

Ale já na vás nezapomněl a makám na dalším kousku. Jen je teď víc práce a méně času a také když je venku tak hezky, nechce se vám sedět u noťasu, i když víte, že si vaše "dílo" přečte pěknej pár očí. A někteří nezůstávají jen u čtení...
Ale no tak! Na co zase myslíte?! :P Já tu mluvím o tom, že pár z vás má dost odvahy na to, aby sem tam napsali nějakej koment. To nás totiž dooost motivuje, víte? Vaše reakce. Vaše nápady a připomínky. Samo, je hezký, že si přečtete příběh, zamáčknete slzu a utřete mrdku, ale sem tam můžete i něco napsat. Jako například náš nejmenovaný příznivec, že má problémy se zásobou papírových kapesníčků. :)

Prostě a jednoduše, kamarádi, dejte mi ještě chvilku čas a pokračování našeho pobytu s Lukášem na chatě se tu objeví. A že se máte zase na co těšit, to vám mohu slíbit už teď. ;)

Honza

6 komentářů:

  1. V pohodě. Poslední dobou jsem taky v jednom kole, že ani moc čas na to čtení mi nezbývá. Už se ale nemůžu dočkat dalšího pokračování, moc se mi to líbí.

    Psaní zdar

    Mára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Máro! :)
      Tak snad se to všechno co nevidět uklidní a dočkáš se brzo i toho pokračování.

      Vymazat
  2. Hej... já... padnuuuuuu... LOOOOOL :D :D :D
    Vrať se, vše odpuštěno!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a todle je, lásko, jak co? Podpora? OK pro tvou bezpečnost to tak beru, pač jinak... Hmmmm... :P

      Vymazat
  3. Hele, jen tak pro informaci... Ptám se Honzy na pokračování nejméně dvakrát denně.
    Vyslechl jsem si spoustu výmluv (některé byly i docela vtipné), ale pokračování jsme se zatím nedočkali.
    Omlouvám se za sebe i za něj, prostě jsem mu to neměl svěřit. Nechám ho dotlapkat tu část, co jsme si dohodli, a pak už budu zase pokračovat sám.
    Slibuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, no... už to bude co nevidět tady a pak už se můžete těšit na Tomovu pravidelnost. :)

      Vymazat