pátek 30. listopadu 2012

Na kolejích - S Honzou v baru...

Když jsme o hodně později konečně vylezli z postele a osprchovali se, vklouzl jsem nohama do tenisek, Honza okamžitě klekl a začal mi je zavazovat. "Copak, ode dneška sloužíš ty?" zasmál jsem se tomu.

Dal mi pár žhavých polibků na lýtka a stehna. "Občas je dobré poznat život i z druhé strany," řekl a přitiskl obličej k mému rozkroku.
 
"OK, Honzíku, vyrazíme někam mezi lidi, co ty na to?"

"Jak si přeješ, Žán...," odpověděl mi s úsměvem.

Vlepil jsem mu facku, celkem citelnou. "Neříkej mi tak!" Zavrčel jsem na něj.

"Omlouvám se, pane Tome," řekl a podíval se na mě smutnýma očima, jako kocour ze Shreka.

Rozesmál jsem se a pak jsem ho chytil za ruku - "Hele, ty můj poloviční heteráčku, už ses někdy kouknul do toho gay klubu, co je tady kousek?"

Trochu sebou cuknul. "Ne, pane..."

"Super!" Zasmál jsem se. "Já tam občas chodím. Vlastně, většinou jsem tam utíkal před tebou... Takže, dneska tam jdeme spolu a já všem předvedu svýho novýho kluka. A bude záležet jenom na tobě, kundičko, jak moc oblečenej u toho předvádění budeš," dodal jsem s úsměvem.

"Ano," odpověděl Honza, ale zjevně moc nechápal, co tím myslím.

"Oblíkni se nějak pěkně. Však víš, který džíny se mi na tobě líbí nejvíc, že jo? Jestli jsi mě celou dobu pozoroval..."

Honza se pousmál a oblíkl si džíny, ve kterých parádně vynikal jeho pevný zadek. Stál tam naboso jenom v džínách, jinak na sobě nic neměl. "Můžou být?"

Postavil jsem se k němu a začal ho zlehka tahat za bradavky. "Jo, kundičko..." Zaklonil hlavu, zavřel zavřel oči a spokojeně zamručel. Pak se ke mně přitiskl, obejmul mě a políbil. Odstrčil jsem ho. "Dělej, oblíkej se, nebo nikam nedojdem!"

"No jo," odvětil s úsměvem a hodil na sebe ještě triko a košili s krátkým rukávem. Vklouzl do sandálů a pak se začal přede mnou otáčet. "Může být?" Ptal se skoro úzkostlivě, jakoby sám nevěděl, jak dobře vypadá. "Nerad bych ti dělal ostudu..."

Rozesmál jsem se. "Seš chodící sex, miláčku. Co si mám vzít já?"

"Hm... Něco aby po tobě někdo neskočil hned u dveří!" Rozesmál se Honza taky.

"Tak mi něco vyber, kundo!" mrknul jsem na něj.

"Já nevím, já tam nikdy nebyl, tak něco normálního. Hlavně ne ty tvoje visící hadry." Došel k mojí skříni a začal se v ní přehrabovat. Stál jsem tam pořád ještě nahej, jenom v těch teniskách, a pozoroval jsem ho. Nakonec vytáhl džíny, triko a mikinu. Hodil to na postel a sjel mě pohledem "No, vlastně to ještě chce nějaký ten základ, ne?" Usmál se a vytáhl ze skříně boxerky.

"Tak snad mě oblečeš, ne?" zašklebil jsem se na něj.

"Jistě, pane!" rozesmál se.

Přitáhl jsem si ho k sobě a dal mu pusu - "Nebudu ti říkat tím hnusným francouzským jménem, ale seš moje super kundička!" kousnul jsem ho zlehka do ucha. Klekl si přede mě, jemně mi zvedl jednu nohu a provlékl ji boxerkama. Pak udělal to samé s druhou nohou. Pomalu je vytáhl nahoru, usadil na místo a pěkně v nich upravil ptáka a koule. "Heej, nemáš mě udělat, kotě!" rozesmál jsem se.

"Sorry," usmál se omluvně, kousl mě lehce do bradavky a vzal triko. Navlíkl mi ho přes hlavu a pak na mě nasoukal džíny. Přes tenisky to šlo docela špatně, ale nevzdal to. Pak už jenom mikina a bylo to. "Tak, můžeme jít, ne?" políbil mě.

"Veď si mě, chlípníku," zasmál se Honza a zamkl pokoj. Přes koleje a po ulici jsme šli normálně, nijak jsem ho neprovokoval. Ale jenom co jsme vešli do baru, položil jsem mu ruku majetnicky přes prdel. Honza sebou trochu cukl, jednak na to nebyl zvyklý a navíc byl v poněkud cizím prostředí, necítil se jistě a dost mu to vadilo, cítil, že je na mně závislý. Pozdravil jsem se s pár klukama, pořád jsem držel Honzu a schválně jsem ho nepředstavoval.

Honza se trochu vzpamatoval, usmíval se a sledoval okolí, bylo na něm vidět, že je zvědavý, co to je za podnik. U baru jsem objednal jednoho panáka a dva džusy, Honzovi jsem dal jenom džus. "Uvidíme, jak dlouho ti ta sebejistota vydrží, čubko," zašeptal jsem mu potichu.

Trochu ho to naštvalo, přivřel oči a neřekl nic. Rukou jsem mu jezdil po prdeli, přes rýhu mezi půlkama. "Tak jak se cítíš mezi samýma buznama, frajere?"

"Měl jsem i horší pocity," odpověděl sebejistě, ale úplně jistý si nebyl. "Každopádně, je tady pár hezkých kluků," řekl jen jakoby mimoděk a koukal kolem sebe.

"Jo, a všichni po tobě čumí jak po exotický rybičce... A všichni by chtěli mít ruku tam, kde ji mám právě teď já." A zajel jsem mu prstama kousek za pas džínů.

"Nepovídej..." Usmál se, políbil mě a rukou mi lehce stisknul koule. "Snad nezávidí?" Zeptal se hrozně nevinně.

"Jasně, že závidí. A nebuď tak sebevědomej, zmrde!" ušklíbl jsem se a došli jsme ke stolu. Honza si ani nestačil sednout. "Víš co, běž si zatančit, kotě... Třeba s támhletím klukem..." Zasmál jsem se a pohodlně jsem se usadil.

"Já a sebevědomej? Jak bych mohl, mám přece tvoji školu," odvětil mi Honza a odešel za klukem, ke kterému jsem ho poslal. Blbnul na parketě jako kdyby se pro to narodil, přidávali se k nim další kluci, pořád se o něj někdo otíral.

Honza si to vyloženě užíval, prostředí ho rajcovalo a hrozně dobře mu dělalo i to, jak se k němu snažil kdekdo proniknout a dotknout se ho. Občas se na mě podíval a přejel si jazykem po rtech. Seděl jsem s roztaženýma nohama, zlehounka jsem si masíroval rozkrok a usmíval jsem se na něj. Pak jsem si objednal dalšího panáka a pomalu kývnul na Honzu, ať přijde ke mně.

Dorazil za chviličku s dvěma pěknýma klukama po boku. "Tady pánové chtěli vědět, ke komu patřím, tak vás jdu seznámit," oznámil mi s úsměvem nádherně eroticky zpocenej.

Strčil jsem mu ruku mezi nohy a za zadek si ho přitáhl k sobě. "Sorry, nadrženci, je zadanej...," usmál jsem se na ně. "Ale můžete se klidně koukat, jestli chcete."

Honza trochu heknul a omluvně se podíval na kluky: "Sorry, říkal jsem to..."

Podíval jsem se mu do očí a potichu mu řekl - "Stojí mi ocas, zmrde, jak jsi předváděl tu svoji prdel na parketě. Co s tím budeš dělat?"

Oplatil mi pohled do očí. "Bylo by škoda, nechat ho jenom tak mačkat se v riflích," odpověděl mi a rukou mi ho přes džíny masíroval. Pak je pomalu rozepnul a vytáhnul ho ven, pomaloučku mi ho začal honit. Svým tělem trochu stínil výhled do baru, ovšem kluci měli výhled z první řady. Stáli s otevřenýma hubama a boule v jejich džínách byly dost výmluvné.

"Honit si ho můžu sám, šmejde, vem ho do tlamy!" Zavrčel jsem na Honzu. Ten si s úsměvem klekl a okamžitě mi ho začal hulit. Chytil jsem oba kluky každého jednou rukou za zadek a přitáhl je blíž k nám. "Je to fakticky super čubka," oznámil jsem jim s úsměvem.

"Jak pro koho," poznamenal Honza zespodu a lehce mě kousl do ptáka.

"Řekl bych, že si nemůžeš moc vybírat, kotě... Pokouříš kluky?" Usmál jsem se na něj.

"Přes kalhoty nehulím," odtušil Honza a pokračoval dál v prakticky ukázkovém hulení, dával si fakticky záležet, věnoval mýmu péru i koulím maximální péči.

Chytnul jsem ho za vlasy a zvedl mu hlavu - "Vytáhni jim ty čuráky a dej se do hulení!" Poručil jsem mu.

"Ano, pane!" Odpověděl okamžitě a s potěšením v očích rozepl zip prvnímu klukovi a vytáhl jeho péro ven. Už bylo pěkně tvrdý, jenom ho chvilku pohonil a pak se otočil na druhého. Ten už měl ocas venku a plácl jím Honzu přes pusu. Honza ho chytil a začal kouřit, druhou rukou honil péro prvnímu klukovi.Já jsem si pomalu honil svoje péro. "Oba dva najednou do huby, šmejde!" Přikázal jsem Honzovi, ten se jenom usmál a už je tam měl. Sice mu to dalo trochu zabrat, ale vidět, že ho to neskutečně rajcuje. Po chvilce jsem ho zase chytnul za vlasy - "Sorry, hoši, ale potřebuju ho akutně vymrdat. Dělej, kundo, jdeme na hajzl!"

2 komentáře:

  1. Super ,super ,super :) ,je to krásně napsáno a hlavně se to krásně čte ,za jak dlouho zde bude další díl?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Díky za chválu, to potěší :) Mám teď docela hodně práce, ale budu se snažit. Pondělí - úterý, může být?

      Vymazat