pátek 24. května 2013

Na kolejích - Chata s Lukášem 14

"Vy děvky... Jestli mě svážete..." Vrčel Tom a cukal se v mém sevření.

"Tak šup, vidíš jak se na to těší, vždyť si o to i říká..." Popoháněl jsem Lukina a smál jsem se.

"Auuu, kurva, to není sranda! Hned mě pusť, Honzo!" zuřil naoko Tom.

"Neřvi tu!" Okřikl jsem ho. Škubnutím jsem ho zvedl ze židle a přirazil ke stolu. Jednu ruku jsem mu držel za zády, druhou přirazil k rohu stolu, nohy jsem mu odkopl od sebe a pevně ho držel. Na zadku cítil moje tvrdý péro. 

Todle nečekal a byl z toho očividně chvilku mimo, ale vzápětí se vzpamatoval: "Hej, Luke, ty zmrde, opovaž se mě dotknout!" Zavrčel na Lukina, kterej právě rozmotával provazy.

"Jak by si to mohl dovolit..." Ušklíbl jsem se. "Tak dělej, Lukine!" Houkl jsem na něho, trvalo mu to věčnost. 

Chytl Tomovi jednu ruku a začal ho přivazovat ke stolu. "Ty kundo, vymrdám tě tak, že budeš brečet...!" Říkal mu potichu.

Bylo to děsně vtipný, jak se ten hubený hošík vlivem nadrženosti a okolností změnil. Málem jsem vyprskl smíchy, ale ustál jsem to s vážnou tváří. "No to si myslím, už to potřeboval..." přitakal jsem mu, zatímco přivázal druhou ruku a jal se přivazovat nohy. "S nikým se nemazlí a jak se na něho sáhne..." Dodal jsem a pořád jsem se lehce třel čurákem o Tomovu prdel.

"Vy svině, se na noc zamykejte radši!" Nadával Tom, ale to už byl pevně přivázanej ke stolu. 

Luke si ho spokojeně prohlížel a pak mu vlepil facku: "Popros o péro v díře, děvko!" Šklebil se na něho.

To už jsem skoro vyprskl smíchy, když jsem si představil, že by toto řekl Tomovi normálně, kdybych tu nebyl. "Dobře ty..." pochválil jsem ho.

Zato Tom se s ním odmítal bavit - jenom na něho plivl. 

Luke se zamračil. "Přinutíš ho ty nebo já?" Zeptal se mě.

"Myslím, že ty ho znáš dýl, víš jak na něj..." Odpověděl jsem mu s jistým respektem v hlase, v duchu jsem se ale fakt bavil. Ach jo, jestli já nejsem svině...

Ty hajzle jeden... Ulevil si v duchu Tom na mou adresu.

Luke ho chytl pevně za koule: "Popros o ocas, děvko!" Štěkl na něho. Až jsem sám s sebou cukl, jak ho chytl, byl pěkně v ráži, chlapec!

Tom sebou škubl. "Chcípni, zmrde!" Odsekl mu, ovšem on jenom zesílil stisk. Asi jsem mu dal včera zabrat trochu moc, tak mi to vrací... a předvádí se před tebou... no budu mu muset tu radost udělat... nakonec. Honilo se mu hlavou a začínal sténat.

"Tak bude to?" Zavrčel Lukin už poněkud netrpělivě.

"Tak jooooo, jooooo, tak mě kurva vymrdej!" Zaskučel Tom. Usmál jsem se, byl tak, tak sladkej... Málem jsem ho pohladil.

"Poprosit!" Nedal se Luke a ještě přitvrdil stisk.

Zabiju ho, fakticky, říkal si v duchu Tom, ale ocas měl úplně tvrdej a začínal si to užívat. "Prosím, Luki, vyšukej mě..." Zasténal nakonec.

Luke se na mě vítězoslavně podíval a už už se chystal vrazit ptáka do Toma. "Počkej..." Zarazil jsem ho a lehce ho ještě odsunul od Tomova zadku.

"Co je?" Odsekl mi, byl pěkně rozjetej.

S podivem jsem se na něho podíval: "Takhle normálně ho chceš šukat? To si moc neužiješ..." Řekl jsem tajemně.

Nechápavě se na mě díval, zatímco mu z péra odkapávala předmrdka. Přejel jsem mu prstama po hrudi a sjel ke koulím. "Nejlíp to je, když seš ještě víc napruženej a citlivej...." Stiskl jsem mu pevně koule a lehce s nima pootočil. Zasyčel, ale zanutl zuby a držel, nechtěl si udělat ostudu. Beze slova mě pozoroval a nechal mě, ať dělám cokoliv uznám za vhodný.

"Svině!" zamručel Tom neadresně. Už by si dal docela líbit čuráka, to mačkání koulí ho pořádně rozrajcovalo. Momentálně ale nebyl hlavním aktérem na scéně. Smůla.

Vzal jsem provázek a dřepl si k Lukemu: "Uvidíš, jak to bude něco úplně jinýho..." Řekl jsem podmanivě a začal mu podvazovat koule. Faktem bylo, že jsem ho moc nešetřil a celkem dost jsem utahoval. Bylo vidět, že se musí hodně ovládat, svaly se mu občas propnuly, ale držel se. Občas jsem ho pohladil dlaní a pleskl přes zadek. Pěkně jsem mu podvázal čistě koule a na konci provázku jsem nechal očko.

Ta čubka jenom spokojeně sténá, udělal by naprosto cokoliv, co mu řekneš, drží a ani se nehne, jenom mu kape z ocasu... Vrčel v duchu Tom a snažil se vidět co nejvíc. Už se taky bavil, sice mu bylo jasný, že ho Lukin moc šetřit nebude... ale tím líp! :D A ty ho máš teda dobře obtočenýho kolem prstu, hajzle :) Lehce se pousmál, ale snažil se dál tvářit dotčeně.

Vstal jsem. "Prostě čím víc podnětů máš, tím větší odvaz to pak je," pokračoval jsem vážným tónem. Jen mi s kýváním hlavy přisvědčoval a bylo vidět, že je nadržený přímo neskutečně. Dalo mi dost velkou práci se nerozesmát.

Nejspíš by si od tebe nechal strčit do prdele klidně i kaktus... bavil se v duchu Tom u té představy. Neviděl sice pořádně, co s ním dělám, ale podle tónu mého hlasu tušil, že si Lukášek dobře naběhl...

"Podívej," a připínal jsem mu kolíčky na bradavky, "jaký to teď je?" A jemně jsem mu honil péro.

Jenom spokojeně sténal. "Už můžu do něj?" Zeptal se mě.

Normálně tě prosí o povolení! To je gól...! Nevěřil svým uším Tom.

Ušklíbl jsem se, pleskl ho přes péro a dřepl si k němu: "Ještě vydrž, napruženej a co nejvíc natěšenej, to je to správný, vedeš si perfektně..." A věšel jsem mu na to očko provázku od koulí menší šutr. Když jsem ho opatrně pustil, vyhekl a prohnul se v kolenou. Vstal jsem a pleskl ho po zadku. "Seš natěšenej?" Zeptal jsem se ho. Zbytečná otázka, i debil by už na první pohled poznal, že se na nic jinýho Luke netěší.

"Joo, nech mě už vymrdat tu děvku, prosíííím...!" kňoural a aspoň Tomovi jezdil rukou po prdeli.

"Sám seš děvka!" Odsekl mu Tom, aby nevypadl z role.

"Ty mlč, užiješ si víc než dost!" Sjel jsem Toma a vrátil se k Lukemu. "Super, a teď ještě poslední věc..." Vzal jsem gel a promazával jsem Tomovu díru a pak Lukeho péro. Jakmile ucítil Tom moje prsty v díře, málem spokojeně zasténal. Pleskl jsem ho přes tu vyšpulenou prdel. Obrátil jsem se znovu na Lukáše, kterej ty přípravy sledoval tak, že málem slintal i z pusy. "Hele, Luke, je to sice ze začátku trochu těžký, ale ty to zvládneš..." Spustil jsem motivačně a podával mu plácačku. "...Teď tak jak seš mu zkus narvat to péro do díry vždycky ve stejným okamžiku, co ho pěkně pleskneš přes půlky a on sevře svěrač... je to sice fakt dost těžký na koordinaci i sílu, ale o to větší zážitek to pak je, uvidíš sám..." Hučel jsem do něj naprosto vážně. "Zažiješ, co nikdy před tím!" Sliboval jsem nemožné.

"Nenávidím tě, Honzine!" Zavrčel nasraným tónem Tom.

"Sorry, že jsem vyzradil naše malý tajemství..." Usmál jsem se a něžně Toma políbil na záda.

Lukin se nadechl a odhodlaně se fakt zkoušel mrdat Toma tímdle idiotským stylem, co jsem mu poradil... 

Tom tak trochu nasraně skučel, těšil se na pořádný mrd, a zatím... Jsem si myslel, že má víc rozumu a nesežere ti úplně všechno... Propichával mě pohledem a já se bavil. Byl to neuvěřitelný pohled.

"Jo, je to fakt dost těžký, než se to naučíš....Ale nevzdávej to," pobízel jsem Lukeho a sledoval, jak se mu šutr pěkně houpal mezi nohama. S každým přírazem si akorát škubl za koule a ne a ne se dostat dovnitř. V duchu jsem se fakt hrozně bavil. Sledoval jsem, jak byl z toho celej hotovej, snažil se a nic, až mi ho bylo líto, kloučka malýho... Nicméně Já ti dám, sahat mně na Toma a poroučet mu! říkal jsem si v duchu spokojeně.

"Mně to nejde..." Ozval se nakonec skoro plačtivě.

Já se kurva snad rozesměju, já na něj vystrkuju díru a on není schopnej mi ho tam vrazit! Kousal se do rtů Tom. Navíc už to nemohl vydržet, jak mu tam Luke dorážel, chtěl už ten ocas v sobě.

"To je fakt o cviku, ale to nevadí, napoprvý jsem to nedal ani já..." Chlácholil jsem ho.

"Prosíííím..." Nevydržel to už Tom.

"Můžu normálně?" Zeptal se Luke.

"OK. Tak ho prostě ošukej normálně, i tak to budeš mít o dost vyšperkovaný." Ušklíbl jsem se a pleskl ho po zadku.

Tom povolil díru a už cítil jeho ocas v sobě. 

"Drž, hajzle..." Zavrčel Luke, potřeboval si spravit sebevědomí. Pěkně začínal přirážet, jak byl nadržený, ale bylo vidět, jak se svíjí díky zuřivě se kymácejícímu šutru.

"Je to úplně jiný,co?" zeptal jsem se ho. Stoupl jsem si za něj, hladil ho na břiše a hrál si s kolíčky na jeho bradavkách. "Pěkně ho mrdej, vžij se do toho, zapoj všechny smysly..." Šeptal jsem mu do ucha. Fakt mrdal suprově, i když ho to muselo dost bolet. Parádně hekal a prohýbal se v kolenou, dostával fakt zabrat. Nakonec po nějaké chvíli zjistil, že rychlé přírazy nejsou to pravý a protahoval Toma dlouhejma tahama. 

No nááádhera. Proč jsem vlastně byl tak nasranej? Skučel si spokojeně Tom.

"Jo, to je ono, tak to dělej," chválil jsem Lukina a sundával jsem mu kolíčky. Zaskučel. Třel jsem se o něj zezadu a nutil ho tak pěkně přirážet do Toma.

Zaklonil hlavu a položil si ji na mé rameno: "Pojď do mě," zasténal. 

Uááá, já vás žeru oba! :) Usmíval se Tom, když to uslyšel.

Lukin mě nemusel dvakrát pobízet, malinko jsem ho předklonil a pak jsem už jen zajel na jeden zásun do něho až po kořen. Pěkně jsem ho začal šoustat do rytmu.

Jenom vyjekl a sténal čím dál víc, jak jsem ho rytmicky projížděl a šutr na koulích se mu houpal. Tom jenom spokojeně hekal. Začal jsem si ještě hrát s Lukeho citlivýma bradavkama, to už občas vykřikl a Tom cítil jak mu jeho péro v díře tvrdne. Lukáš už to nemohl dlouho takhle vydržet a přesně o to mi šlo. Protahoval jsem tu jeho díru a bradavky mu pěkně drtil prsty... Zaklonil hlavu a zasténal. Pak se propnul a s výkřikem začal stříkat Tomovi do díry. Ten ještě stahoval prdel. Ale užil jsem si to perfektně i já, jak při výstřiku svíral díru, to bylo totiž fakt něco - málem jsem se z toho udělal taky!

Prostě naprostá paráda! "Jooo.. nepřestávej, šoustej dál!" Hučel jsem do Lukeho zezadu a začal jsem pořádně přirážet. Zůstával v Tomovi, pořád přirážel, a já ho pěkně mrdal. Pak se svalil na Toma a hladil ho. Mrdal jsem ho dál, ale pomalu se blížil i můj výstřik, ačkoliv jsem se snažil to oddálit, co to jen šlo. "Áaaaaaa!!" Zařval jsem a s prudkými přírazy jsem plnil Lukina, až se škubal i v Tomovi. Po chvilce jsem se svalil na něj a oddechoval jsem. "Tak co, Luke, stálo to za to?"

“No... Teda jako...” Soukal ze sebe Lukáš.

"Hej, Luki... Sorry a dík," skočil mu do řeči se spokojeným úsměvem Tom.

“Já prostě,” snažil se pokračovat Lukáš, chudák byl z nás úplně zmatenej. Vyklouzl jsem z něj a odvazoval jsem Toma.

"A ty mi nelez na oči, hajzle..." Otočil na mě hlavu Tom a rozesmál se.

"No tak já uklidím a zalezu do svý komůrky..." Ušklíbl jsem se na něj.

"Nachystej si díru,” zavrčel, “a ty mi pojď pomoct," žduchl do Lukeho.

Jen jsem se usmál, na tohle jsem se těšil. "Tak pojď," vyplázl jsem jazyk, mírně se předklonil a prsty si projížděl díru. "Vidíš, jak se těší?" Sledoval jsem Toma a olizoval jsem si špičkou jazyka rty.

"Co kdyby sis lehl na ten stůl, Honzíku, hm?" Zeptal se mile Tom.

"No..." Moc se mi nechtělo. "To to neumíš takto?" Zakroutil jsem hlavou.

"Přestaň se dohadovat, s Lukem tě tam přivážeme i po zlým..."

"No dobře.. raděj po dobrým." Smál jsem se a lehl jsem si na stůl.

Zatímco si Luke vymotával koule z těch mých vynálezů, Tom mě pěkně přivazoval ke stolu. "Co, tudle děvku taky propleskneš a vymrdáš?" Šťouchl do Lukeho a usmál se, když Luke trochu zrudl.

"Smrade," zavrčel jsem, ale v duchu jsem se usmál.

"Má před tebou zcela zbytečnej respekt, z toho ho musím vyléčit," ušklíbl se na mě Tom a plácl tě po zadku.

"Závidíš, co?"

Bez odpovědi mě chytl za prdel a roztáhl mi půlky. "Promažeš mu pořádně díru, nebo si na svůj idol netroufneš?" Rýpl si s úsměvem do Lukeho.

Ten si nabral na prst gel. "Blbečku!" Ušklíbl se na Toma a pak mi tím prstem zajel pěkně do roztažené díry.

Ty svině jedna... usmál jsem se na Toma a pak jsem jen hekl, jak mi tam Luke vjel prstem.

"Pořádně ho projeď, má stejně nadrženou kundu jako my dva, není to nic extra..." provokoval dál Lukeho a zejména mě.

Jen jsem se usmál a neříkal jsem nic.

Luke si začínal pěkně hrát s mojí dírou. Tom se přesunul k druhému konci stolu a lehce mi propleskl pusu pérem. "A kouří taky moc rád, že, Honzíku?"

"Moc rád," ušklíbl jsem se na něho a otevřel jsem pusu dokořán.

Zajel mi pérem do pusy a nechával se ode mě příjemně kouřit, tentokrát mi ho tam necpal na doraz. Luke se mezitím činil s mojí dírou, už ji projížděl třema prstama. Hekal jsem Tomovi do péra, užíval jsem si maximálně Lukeho prstění, byl to super pocit! Miluju chuť a vůni Tomova klacku!

Vytáhl ho, zase mi lehce propleskával pusu a usmíval se na mě. Pohladil mě po tváři a strčil mi do pusy palec. Hned jsem se po něm sápal a sál jsem ho, mazlil se s ním, jako by to byl jeho klacek. Díval jsem se mu do očí a občas jsem je zavřel. Žeru tě... Byl jsem naprosto spokojený. Nádherný klacek mi voněl pod nosem, v puse jsem měl Tomův palec a zadek mi parádně prstil hezkej kluk...

"Chceš ocas do kundy, děvko?" Zeptal se mě láskyplně Tom a já jen zakýval hlavou.

"Pusť mě, Luki..." Vlepil mu pusu, a na místo jeho prstů pak do mé díry zarazil svoje natěšený péro. "Sorry, Honzíku, bude to rychlý," usmál se ještě.

Jen jsem vyhekl a pak jsem už jenom vzdychal do rytmu jeho přírazů. “Joooo... to je ono...!” skučel jsem.

Tom mě krásně prošukával a přitom se líbal s Lukem. Ten mě hladil po zádech a po zadku. Ty jo, svíjel jsem se pod jejich péčí! Tomovo péro jsem cítil snad až v žaludku, krásně mě protahoval! Nicméně nezvládal to dlouho, byl už pěkně nadrženej a když ho navíc Lukin taky začal hladit po prdeli a občas mu přejel přes díru... 

Zarazil ocas hluboko do díry, prohýbal se... “Áaaaaaaaaa...!” vykřikl a už do mě stříkal. Jen nepatrnou chvíli předtím zarazil Luke dva prsty do jeho díry. Tom se na něho překvapeně podíval, ale neměl čas jakkoliv reagovat. 

Stahoval jsem prdel a snažil jsem se z něho vydojit poslední kapku... "Jooo, pojď, pojď.." hekal jsem a snažil se ještě proti němu přirážet.

Svalil se na mě a hladil mě. "Odvaž tu šlapku, Luki!" Řekl schválně hodně panovačně.

Usmál jsem se a funěl jsem pod ním. Luke se rozesmál, plácl mě po prdeli a začal mě odvazovat.

Tom se pomalu zvedl. "A už se laskavě nehádejte!" Řekl vážně a odešel se napít do chaty. Podívali jsme se s Lukinem na sebe a vyprskli jsme smíchy.

6 komentářů:

  1. Hej, miláčku... Jakože... Fakt to nechci komentovat... Ale, kurva, KONEČNĚ.
    Zas ti někdy svěřím nějaké pokračování!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milej zlatej, máš teď opět možnost vyniknout ve svých vlastnostech. Tak se ukaž.
      A pak: netahej všechny věci sem... Já týdenní termín stihl. A o zbytku si promluvíme hned, jak se dnes vrátím...

      Vymazat
  2. Ahoj,tak kde je další díl?!?! Už jsem nedočkaví a jsem si jist,že nejsem jediný :)
    Filip

    OdpovědětVymazat
  3. Pánové,já nechci nějak radit,ale myslím si,že tato stránka půjde za chvíli do kopru ;)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jasně, kámo... Díky za podporu... Kopr je fajn. Nemáš rád koprovku? Já mám třeba koprovku moc rád, mnohem radši než bahno, například.

      Vymazat
  4. Čau kluci...

    No jo, tak dlouho jsem rejpal do Honzy a jeho věčného nestíhání publikovat včas, až jsem se chytil do vlastní pasti a dostávám to vyžrat nejenom od něj, ale i od vás.
    Bohužel jsou občas i jiný věci na práci než jenom sepisování prasečinek a ne vždycky jde všechno stihnout, jak by člověk chtěl.
    Takže se tímto omlouvám, další díl je na světě, a pokusím se vám to čekání vykompenzovat trochu častějšími pokračováními. Snad mi do toho zase něco ošklivýho nevleze.

    Tom

    OdpovědětVymazat