pondělí 5. listopadu 2012

Na uvítanou...

Ahoj všichni případní čtenáři, pokud se takoví najdou.

Rád bych na úvod vysvětlil dvě věci, nevím, která je důležitější.

No, začnu tou první. Uveřejněné texty jsou eroticky orientované, navíc dokonce homosexuálně orientované, navíc chvílemi za rámec "klasického" gay sexu směrem k S/M a podobným věcem. Chápu, že ne každému se to musí nutně líbit, takže to ani každému necpu. Je to prostě vaše rozhodnutí, můžete to číst nebo nemusíte, ale pak si prosím nestěžujte, že tam šukaj dva kluci, nevzali si k tomu gumu a občas někdo z nich dostane přes prdel... Jo, já vím, že víte, jak to dělat bezpečně. Já to vím taky a držím se toho. Většinou. Takže rady v tomto směru nejsou nutné :)

No a ta druhá věc... Abyste věděli, jak todle vzniklo... Prostě Honza chtěl, abych něco takového začal psát, takže s tím právě teď začínám. Nevím, jak mi to půjde, nevím, jak se to bude líbit Honzovi, nevím, jak se to bude líbit vám. Uvidíme.

Per aspera ad astra.

Tom


4 komentáře:

  1. No konečně, že to ale trvalo, drahouši! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hele, miláčku, na todle téma jsme se bavili za poslední dva roky tak asi stokrát, tak nevím, proč to musíš ventilovat veřejně. Původně jsem to nechtěl komentovat vůbec, ale po dnešku k tomu něco málo řeknu.
    Za prvý, protože se pořád nějak nemáš k tomu, abys mě živil, musím trávit čas i jinejma věcma, než na plný úvazek popisovat tvoje prasárny.
    A za druhý, když už se k tomu dostanu, je moc fajn, když mě někdo večer odtrhne od notebooku a rozepsaný kapitoly a nutí mě dělat úplně jiný věci.
    Takže, poklade, před chvílí jsem dopsal další epizodu týdle kroniky a fakt musím říct, že chrápání vycákanýho samečka ve vedlejším pokoji je super kulisa pro tvůrčí psaní tohoto typu. Tím jakože plním tvůj poťapanej publikační plán a jdu spát.
    Jestli mě ráno vzbudíš, tak ti normálně fláknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupodivu se žádný fláknutí nekonalo. Ano, i proto, žes byl svázanej (ne že by to bylo moc nutný) a já tě hulil. Budit umím. Důkladně. Miluju to tvý škemrání! Ta sprcha pak byla nutná.
      O tvým výživným si ještě promluvíme, ale při popisování těch NAŠICH prasáren mrháš na můj vkus až příliš proteinem. Takže to asi nebude tak žhavý.
      A že by ti vadilo i to, co spolu děláme? Nemyslím si. Za tu dobu tě už trochu znám a vím, že nutit tě opravdu nemusím.
      Takže hezky pokračuj v psaní (jo, jde ti to zatraceně dobře), námětů máš dost. A pokud potřebuješ oživit některý vzpomínky, stačí se ozvat. Rád ti v čemkoliv pomůžu. Ostatně jako vždy, miláčku.

      Vymazat
  3. Ahoj kluci,

    děkujeme za odkaz na náš server Ostrovní povídky. Jelikož nás váš příběh zaujal a je celkem kvalitně zpracován, chtěli bychom vám navrhnout, zda byste ho nechtěli publikovat zároveň i u nás. Výhodou pro vás budou naše korektury a větší množství čtenářů. Na oplátku zveřejníme odkaz na tento blog u nás. Pokud souhlasíte, stačí se u nás zaregistrovat a poslat první díl. Přejeme vám hodně chuti do dalšího psání.

    Redakce Ostrovních povídek

    OdpovědětVymazat