úterý 27. listopadu 2012

Na kolejích - Zásun do Honzy

"Aaaau! Tome, prosím, neblbni!" zaskučel Honza.

"Neblbni?" štěknul jsem na něj. Pak jsem došel pro svoji tenisku a dal mu ji k puse. "Polib ji!" Otočil hlavu a já jsem ho beze slova přetáhl podrážkou tenisky přes koule. Pak jsem mu ji dal k puse znovu. Heknul, škubnul sebou a pak ji naštvaně a rychle políbil.

"Víc! Francouzáka!"

"To neudělám!"


"Budeš se divit, co všechno uděláš!" A přetáhl jsem ho znovu teniskou přes koule. "Bude to?" Zakňučel a škubnul sebou, pak objel tenisku jazykem. Bylo vidět, že je na mě pekelně nasraný, zkoušel škubat svázanýma rukama a vyprostit se. Pomalu jsem vytáhl z tenisky tkaničku, rozevřel ji a položil ji na postel. Pak jsem otočil Honzu na břicho a hlavu mu přitáhl k tenisce.

"A teď si představ, že je to kunda některé tvé přítelkyně. Pořádně ji vylízej, přesně tak, jak bys lízal ji!"

Honzovi se do toho očividně nechtělo. Jenom neochotně a náznakem vystrkoval jazyk. Mlčky jsem ho chytil za koule a podvázal mu je tou tkaničkou. Pěkně jsem mu stáhl koule pohromadě v pytli - a pak jsem tkaničku chytil a pořádně za ni zatáhl. "Lízej pořádně, až bude celá mokrá ... až bude hekat vzrušením! Dělej! Neumíš vylízat kundu nebo co?"

"Auuu," zařval Honza nespokojeně a začal se snažit o něco víc. Chvěl se u toho jak přetopenej kotel, jenom vyletět.

"Ať je to věrohodný. Musím ti fakt uvěřit, že si představuješ tu píču a s plným nasazením ji lížeš!"

"Běž do prdele!" Odsekl mi Honza. Chytnul jsem ho za tkaničku a začal jsem silou táhnout nahoru. Koule se mu pěkně napnuly, táhnul jsem, jako bych ho chtěl za ně zvednout.

"Půjdu do prdele, do tvý! Ale napřed mě o to pěkně poprosíš! A než k tomu dojdeš, naučíš se, co všechno tě umím donutit udělat!"

Jenom zařval bolestí a začal honem lízat tenisku jako šílený. "Nee, prosím, ne, Tomášku, prosíííím," škemral a lízal botu.

"No vidíš, že to jde. Sice se neosprchovala, ale co bys pro svoji lásku neudělal, viď?"

"Ano," vypadlo z něj jenom.

Nechal jsem ho chvíli si užívat. "Tak, stačí, vole, už je celá mokrá. A co se dělá s vylízanou kundičkou, hm?"

"Šuká," odpověděl Honza poslušně.

"Hodnej," vzal jsem tenisku a strčil ji pod něj. "Tak dělej!"

"Nee, to ne...," bránil se Honza.

Mlčky jsem mu ohnul nohy v kolenou a k palcům od nohou přivázal konce tkaničky na koulích. Jenom zařval, jak se mu napnuly koule. "Vystříkej tu tenisku, dělej! Mrdej ji - tak jako mrdáš svoje kundy! Tak jako jsi mrdal včera mě! Dokud nebude vystříkaná, tak ti to neodvážu!"

Honza byl ve stavu, že by tu tenisku rád vystříkal a měl klid, ale péro měl scvrklé a tak aspoň naznačoval šukání. Koule měl napnuté a pekelně ho to bolelo. Navíc měl pořád pocit, že to musí být celé jenom zlý sen. Položil jsem mu ruku na prdel a pomáhal mu přirážet. "Tak co, bude z toho něco?" Snažil se, co to šlo, mokrá teniska ho studila na péru, bylo mu jasný, že takhle se fakticky nemůže udělat.

Převalil jsem ho na bok. "Vždyť ti ani nestojí, ty pičo, takhle chceš mrdat?" Posmíval jsem se mu, on nic neřekl a jenom se svíjel. "Co máš s tím čurákem?" smál jsem se a honil mu ho. Honza celej zrudnul a nohy držel to nejblíž k zadku, aby ho netahaly za koule. "Je měkkej strachy nebo ponížením?" Díval se na mě mlčky a se vztekem v očích. Chytnul jsem ho za bradu. "No tak, odpověz mi!"

"Nevím," vytlačit ze sebe zuřivě, zase byl na vybuchnutí.

"Zuříš, co?"

"Jo," štěknul na mě.

"Mám to ukončit?"

"Prosím...," zaškemral a podíval se na mě prosebným pohledem.

"A víš, co je konec, že?" Přejel jsem mu palcem po rtu.

Honza už se modlil, že to celé skončí. "Netuším," odpověděl.

"No todle všechno je přece jenom předehra... víš k čemu, že jo?" usmál jsem se na něj.

Zavřel oči a vydechl: "To ne..."

"Ale ano...," pohladil jsem ho po zadku. "Už ho tam chceš?"

"Ne, prosím, ne...," škemral.

"Budeš škemrat, aby ano," odseknul jsem mu a zase ho chytil za bradavky. Zasyčel a vzápětí zařval, protože zapomněl na nohy a koule. "Pičo!" Přetáhl jsem ho rukou za břicho. Honza heknul a prohnul se, citlivé koule ho pěkně bolely. "Ztrácím s tebou trpělivost, kundo! Nestojíš mi za to, abych na tebe plýtval talentem. Prostě tě jenom zmlátím, dokud nebudeš prosit o vymrdání!"

Honza už začal přemýšlet nad tím, jestli mi raději nebýt po vůli a nemít to všechno co nejdřív za sebou. Usnadnil jsem mu to, vrazil jsem mu facku, pak jsem ho plácl přes prsa, znovu přes břicho, přes prdel, přes koule... Fackoval jsem ho jako malého smrada oběma rukama po celém těle. Házel sebou a křičel bolestí, ne že by ty facky byly až tak hrozné, ale jak sebou škubal, pořádně se tahal za koule.

Strčil jsem mu do huby tenisku. "Zahryzni se a přestaň dělat kravál!" A pokračoval jsem ve výprasku. V Honzově tváři se objevila vděčnost za to, že jsem mu dal možnost se do něčeho zakousnout a já věděl, že už ho skoro mám. Vděčnej výraz vystřídalo překvapení a údiv, nechápal, jak mi vlastně mohl být byť jenom chvilinku vděčný. Byl dokonale průhlednej!

Vzal jsem pravítko a začal ho tlouct po těle pravítkem. Svíjel se a znovu a znovu se škubal za koule. Vůbec jsem se s ním nemazal, tloukl jsem ho fakt dost tvrdě, prdel, stehna, chodidla, občas koule, břicho, prsa... Muselo to pekelně štípat, nemluvě o tom, jak se pořád škubal za koule. Házel sebou a z očí mu tekly slzy. Konečně jsem přestal a vytáhl mu z pusy tenisku. "Stačilo ti to?"

Vděčně se na mě podíval a prudce oddechoval. "Už dost, dost, Tome, prosím, udělej mi to, prosím, narvi mi ho do zadku, prosíííím..."

"Nadechni se... Vydechni... A řekni mi to znovu!"

Poslechl na slovo. Nadechl se, vydechl a řekl: "Prosím, Tome, omrdej mi díru, prosím!"

"A ještě jednou. Dívej se mi do očí, olízni si rty a řekni to tak, abys mě tím svedl!"

S ubrečenýma očima se snažil ze všech sil. "Prosím, Tome, omrdej mi díru, celá po tobě touží, chci mít v sobě ten tvůj megaklacek..." A olizoval si přitom rty jak pornoherečka na vrcholu kariéry. Usmál jsem se a odvázal mu tkaničku z palců. Pak jsem ho položil na břicho a začal mu lízat díru.

"Uaaaaa," zaskučel blaženě. Roztahoval jsem mu půlky a lízal jsem, jak nejlíp umím. Prošukával jsem ho jazykem a pak ho začal i prstit. Pulsoval svěračem, oddával se tomu, úplně povolil. Klekl jsem za něj a začal mu po díře jezdit špičkou čuráka. Okamžitě se na něj začal narážet.

"Pojď, prosím," zaškemral, pomalinku jsem do něj zasunul žalud a nechal ho, ať se uvolní. Pak jsem mu rozvázal ruce, ale to už se mi pomalu sám nabodával na péro, jak chtěl mít zase po kdovíjaké době v sobě péro. Položil jsem mu ruce na lopatky, masíroval mu je a přirážel.

"Teď už ho tam chceš doopravdy i bez nucení, co?" usmál jsem se na něj.

Otočil hlavu a vyplázl na mě jazyk. "Hmmm," zamručel souhlasně.

"Macho..." Ušklíbl jsem se, zarazil ho do něj až po koule a začal jsem ho pěkně rytmicky mrdat. Přirážel proti mě a užíval si to. "Super pocit, děvko, co, nechat si promrdat díru?"

"Jo, Tome, zvlášť od tebe...," zamručel a dál přirážel.

Chytnul jsem ho za vlasy, otočil mu hlavu a plivnul mu do obličeje. "Přesně tak, zmrde!"

Jazykem se snažil setřít moji slinu. "Ano, jsem zmrd, Tome."

Olízl jsem ji sám a projel mu pusu jazykem. "To teda seš. Všechny sudý dny, platí?"

"Ne," odpověděl a přirazil proti mě.

"Nee, děvko?" chytil jsem ho zase za vlasy.

"Pro tebe kdykoliv!" a vlepil mi francouzáka.

"Hmmm," vytáhl jsem z něj čuráka a strčil mu ho k puse. "Dodělej mě!" Poslušně se mě chopil a jazykem začal pracovat na mé kládě. Čistil ji po celé délce, a pak sál. Bral ji do huby co nejvíc to šlo. Narážel se na mě. Rukou mi masíroval koule a díru. Rytmicky mě hulil a prstil zároveň. Volnou rukou si honil péro a občas zajel prsty i do své díry.

Hekal jsem a přirážel mu do pusy. "Jooo... Už buduuu..." Vrazil jsem do díry dva prsty až nadoraz, vzepjal jsem se a začal jsem mu stříkat do pusy. Byla to megadávka a parádně mu plnila hubu. Polykal mrdku a nepřestával mě prstit.

Konečně jsem vytáhl péro z jeho pusy a Honza ho začal utírat jazykem. Vzájemně jsme si jezdili prstama v dírách a já pomalu dostříkl poslední zbytek mrdky. Nemusím říkat, že Honzovo péro už taky parádně stálo. Natáhl jsem se pro tu tenisku. "Na," podal jsem mu ji s úsměvem. "Prosím."

Několika tahy se do ní udělal. "Ale dneska v ní budeš chodit, jasné?" zeptal se s úsměvem.

"Jasně. A naboso, miláčku," usmál jsem se taky.

"Naboso? ušklíbl se lehce. "Tak to bych ti měl ty nohy umýt!" Sklonil se k nim a začal je lízat...

5 komentářů:

  1. SENZAČNÍ-SETKAT SE S AUTOREM

    OdpovědětVymazat
  2. CHCI TO PROŽÍT-SKVĚLÉ.

    OdpovědětVymazat
  3. CHCI TO PROŽÍT-SKVĚLÉ.

    OdpovědětVymazat
  4. SENZAČNÍ-SETKAT SE S AUTOREM

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph59c96b789902e

    OdpovědětVymazat