pátek 9. listopadu 2012

Na kolejích - První facka

A pak přišel ten den, kdy jsem od Honzy dostal první facku.

Leželi jsme tenkrát každý ve své posteli a dělali něco do školy. Byl to docela hektické období. Zrovna jsem se pokoušel pochopit nějaké naprosto nepochopitelné rovnice, když se z Honzovy postele ozvalo - "Podej mi zvýrazňovače."

Ano, nebylo tam žádné prosím. Představte si velký stůl pod oknem, postele u bočních stěn z obou stran stolu. Řekl bych, že moje odpověď byla v té chvíli docela logická - "Máš to stejně daleko jako já, blbečku." Uznávám, toho blbečka jsem si měl asi odpustit.


Honza vstal z postele, došel ke mně, chytil mě za rameno, otočil mě a vrazil mi pořádnou facku. Načež se otočil a vrátil se na svoji postel, aniž by řekl jediné slovo.

Byl jsem úplně v šoku. Fakt se nenechávám běžně fackovat. Možná tak s jedním kámošem si občas vyměníme pár facek v rámci zkvalitnění sexu, dobře, ale to sem nepatří... :-) V normálním životě rozhodně nejsem otloukánek a stát se to někde jinde a s někým jiným, měl by tu facku zpátky raketovou rychlostí. A nejspíš by u toho neskončilo. Pravda, kdybych se pustil do rvačky s Honzou, nejspíš bych od něj pěkně dostal. Houby nejspíš, určitě bych od něj pěkně dostal. No ale zadarmo by to nebylo.

Každopádně jsem ale tenkrát prostě vůbec nedokázal zareagoval, držel jsem se za tvář a hleděl na Honzu, který zase hleděl do skript. "Co bude s těmi zvýrazňovači?" řekl jakoby nic - a já idiot nedokázal udělat nic lepšího, než vstát z postele a donést mu je. Poděkování jsem samozřejmě nečekal, takže mě o to víc zaskočilo jeho pobavené "Díky, Žán."

Ano, já vím, že si za to můžu sám.

Od té facky se náš "vztah" ještě víc posunul do roviny, kdy Honza akorát poroučel a já poslouchal. Normálně jsem mu vedl domácnost, pral, uklízel, dokonce vařil! Asi jsem ještě neřekl, že se jmenuju Tom, ale ono to není až tak podstatné - pro Honzu jsem byl od toho dne Žán.

Nejhorší na tom bylo, že začal mít pitomé řeči i před spolužákama.

* * *

Na další vývoj našeho "vztahu" měl docela zásadní vliv jeden původně docela obyčejný čtvrtek, který spustil pořádnou sérii následků. Byl už večer, ležel jsem v posteli a už skoro spal, když se rozletěly dveře a dorazil Honza s jednou ze svých "kamarádek." Zjevně měli oba upito, protože ze sebe shodili oblečení a skočili do postele, jako bych tam nebyl.

Chtěl jsem vyklidit pole jako už tolikrát předtím, ale když jsem začal potichu lézt z postele, Honza se podíval přímo na mě - "Zůstaň tady."

A tak jsem tam zůstal. A koukal se, samozřejmě. Na rytmické pohyby Honzova zadku. Poslouchal jsem jeho hekání a sténání té jeho holky. A pochopitelně jsem si představoval, že dole ležím já. A pochopitelně jsem měl čuráka jako šutr.

Nakonec jsem to nevydržel a začal honit. Byli dost zabraní sami do sebe, takže jsem doufal, že mi to projde. No vlastně mi to bylo docela jedno, jestli si toho všimnou nebo ne. Ležel jsem na zádech, nohy od sebe, jednu ruku pod koulema, prst v díře, a druhou rukou si zuřivě honil ocas.

Když jsem se vystříkal, měl jsem mrdku úplně všude. Koukl jsem na vedlejší postel - holka zrovna klečela a Honza ho do ní pumpoval zezadu. A díval se přímo na mě! Do hajzlu! Otočil jsem se ke stěně a snažil se usnout. No samozřejmě mi to moc nešlo a musel jsem si vyslechnout jejich mrdačku až do úplného konce. Prstem jsem si stíral mrdku z těla, olizoval ji a představoval si, že je Honzova.

Když jsem se ráno probudil, holka už byla pryč a Honza byl zrovna na odchodu. "Ubožáku, taky by sis měl místo toho věčnýho honění občas s někým zašukat!" Vysmál se mi ve dveřích a vypadnul.

* * *

Jel jsem odpoledne domů a usoudil jsem, že bych se měl zařídit podle Honzovy "rady." Koneckonců, mám před sebou víkend a nikdo mi nebude říkat Žán. Byl jsem na něj pořádně naštvaný, ale zároveň jsem byl i pěkně nadržený. A tak jsem rovnou zavolal Lukášovi.

S Lukášem se známe už docela dlouho. Nikdy jsme spolu nechodili nebo tak něco, ale sex nám spolu vždycky šel. Luki je neuvěřitelně pohodovej kluk a umí si užívat naprosto cokoliv. Máme za sebou pěkných pár šukaček, navíc rád experimentuje, takže jsme párkrát vyzkoušeli i různé tvrdší techniky... No prostě super kluk. A navíc jeho rodiče mají nedaleko chatu, na kterou prakticky nejezdí - takže nikdy nebyl ani problém s tím, kde to dělat.

Ten víkend jsme s Lukášem promrdali celej. Já jeho, pak on mě, pak zas já jeho a pak ještě jednou. Zezadu, zepředu, z boku, na posteli, na zemi, ve sprše... Držel jsem ho za zadek a šukal zezadu, představoval si, že je to Honzův zadek. Vybíjel jsem si všechen ten vztek a frustraci... Lukáš byl ode mě na leccos zvyklej, ale bylo vidět, že ten víkend ho dost překvapil.

V neděli jsme seděli u oběda a já měl pocit, že jsem vystříkanej nejmíň na měsíc dopředu. Lukáš po mně pokukoval a já zarytě koukal do svého talíře. Nechtělo se mi nic říkat.

"Hele, kámo," ozval se pak Lukáš vážně, "už se známe nějakej pátek. Takže mi opravdu neušlo, že se s tebou něco děje, i když teda nevím co. Ale kdybys měl chuť si o tom promluvit - docela rád si to poslechnu."

Zamyslel jsem se, jestli to Lukimu říct. Sice by se asi dobře bavil nad tím, jakého ze sebe nechávám dělat pitomce, ale na druhé straně by se mi určitě ulevilo. A navíc by mi určitě nějakou srandou pomohl se trochu vzpamatovat. Než jsem se ale rozhoupal, Luki naštvaně řekl: "Fajn, tak si to nechej pro sebe, nemusíš se mi svěřovat. A pro příště buď tak hodnej a neříkej mi při sexu Honzo!"

Zůstal jsem sedět s otevřenou hubou a nezmohl se na odpověď. Fakticky vůbec nevím o tom, že bych mu řekl Honzo. Zbytek neděle už se žádný sex nekonal a domů jsme jeli skoro mlčky. Byl jsem neuvěřitelně naštvaný, na sebe, i na toho zasraného Honzu. Nejenom, že ze mě dělá debila, ponižuje mě a hraje si se mnou kdovíjaký hry, dělá ze mě pitomce před spolužákama, ale teď se kvůli němu chytnu i s tak super klukem, jako je Lukin.

Na koleje jsem dojel ještě víc vzteklý, než když jsem v pátek odjížděl. Podle bordelu v pokoji bylo jasné, že Honza na víkend zůstaval, ale v pokoji nebyl. Asi někde šukal nebo chlastal, ale já se zařekl, že je mi to jedno. Sebral jsem ze země jeho špinavé trenky. Pohladil je... Přičichl k nim... A péro mi najednou zase stálo! Netrvalo dlouho a stříkl jsem do nich - asi dvacátý výstřik ten víkend. Pak jsem je hodil na hromadu Honzova špinavého prádla a šel spát.

2 komentáře:

  1. super povídky chlape kdy bude pokračování?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Díky za pochvalu, budu se snažit přidat něco co nejdřív :) T.

      Vymazat