neděle 4. srpna 2013

Na kolejích - Robert 6

Když se Honza v neděli odpoledne vracel na kolej, ležel jsem spokojeně v kraťasech a tričku rozvalený přes celou postel a četl jsem. Pochopitelně už tam bylo i dávno uklizeno :) 

"Ahoj, miláčku!" Houknul Honza, hodil na zem batoh, klekl si ke mně do postele a políbil mě, přitom mi rukou jen tak lehce zajel mezi nohy.

Objal jsem ho a oplatil mu polibek. "Čaueec, jak bylo?" 

"Jo, šlo to," pousmál se a malinko tu ruku stiskl. Pak slezl z postele a pustil se do vybalování. "Co ty, nenudil ses mi tu?" 

Přetočil jsem se na záda, abych na Honzu viděl, trochu jsem si urovnal rozkrok a opřel jsem se o lokty. "Ani ne... Půl dne jsem uklízel tvůj brajgl... Něco jsem se učil... No tak prostě, klídek..." 

"Jakej brajgl?" Zasmál se Honza. "Na, to máš za úklid!" Hodil mi klobásu a prázdný batoh strčil do skříně. "A neříkej, že ses celý víkend jenom učil. To ti nesežeru!" 

Chňapl jsem po klobásce a hned jsem se do ní zakousl. "Tyy jo, super! Tak jasně, že ne. Kromě toho jsem čuměl na nějaký seriály, na porno, byl jsem na drinka... Klidnej víkend prostě." 

"To rád slyším. Takže já si hodím sprchu a můžu na tebe vletět, jo?" Svlíkal už se Honza a chystal se do sprchy. 

"Úplně v klidu!" Zasmál jsem se. "Pak mám jeden super zážitek, ale napřed mi povíš, cos dělal celej víkend ty." 

"Super zážitek, jo?" Koukl po mně Honza a odhodil boxerky. "Tak to se těším!" Ušklíbl se a zmizel v koupelně. Zavrtěl jsem hlavou, vstal jsem z postele a sebral ty boxerky ze země. Pak jsem se zase pohodlně položil na postel a boxerky jsem si dal na obličej. 

Honza se rychle osprchoval, aby ze sebe spláchl vlakovou ulepenost, utřel se a vrátil se do pokoje, vlasy ještě vlhké. Usmál se, když mě uviděl s těma boxerkama. 

"Hm, tak cos dělal o víkendu, kromě toho, žes u dědy nafasoval klobásky?" Zeptal jsem se ho zpod trenek. 

Vlezl si ke mně na postel. "Jako obvykle," zasmál se. 

"Takže spousta chlastu a pochybnejch kamarádů, jo?" Zasmál jsem se taky. 

"Ne, tak žhavý to nebylo," odpovídal Honza pořád se smíchem. "Prostě jsem dojel, dal pár piv s kámošema, v sobotu pomohl našim a dědovi, pak jsem byl pařit a v neděli jsem se sbalil a po obědě jel. Klasika." 

"Jak říkám... Tak jo, no. Hele, tak zážitek! Nebudeš se zlobit?" 

"Nebudu. Vykládej, cos vyváděl, co?" Přejel mi Honza prsty po bradě. 

"Hele, přísahám, že jsem fakt nic nechtěl vyvádět, jsem v tom totálně nevinně! Prostě jsem v pátek večer vyrazil ven, ani jsem víceméně nechtěl jít na drinka, spíš se jenom projít... Fakt jako žádnej program... No a potkal jsem kluka, kterej se ptal na cestu. Ovšem stylem, jako to nepochopíš... Já si ho ani pořádně nevšiml a on najednou 'ahoj, prosím tě, nevíš kde se tu dá dobře zašukat s klukama?' Ty jo, jsem normálně myslel, že mi upadne brada. Chápeš to?" 

Honza s úsměvem poslouchal moje vyprávění a když jsem se dostal k té zajímavé části, vytřeštil na mě oči. "Cože??!!!" 

"No tož jak říkám... Normálně mi vyrazil dech, asi jsem musel vypadat fakt jako totální pitomeček ty jo..." Smál jsem se. 

"Ty jo, nevím, co bych na to řekl já." Zašklebil se Honza. 

"No, jsem se náhodou vzpamatoval a přešel jsem do útoku, jakože jestli vypadám jako někdo, kdo by to měl vědět. Ovšem to už jsem si ho stihl i trochu prohlídnout a byl jsem totálně ztracenej. Hej fakt super kluk!" 

"A pak jsi ho ošukal? Kurvo jedna?" Zasmál se Honza a žduchl do mě. 

"Ježíš, fakt jako nemyslíš na nic jinýho? Tak nebudu si před takovým klukem hrát na heteráka, ne? Vzal jsem ho do klubu, ať si tam někoho sbalí, dali jsme dva drinky, trochu pokecali..." 

"...a pak jsi mu řekl 'OK, kámo, tak já se jdu učit, měj se fajn, hezkej večer' tak nějak, co?" Skočil mi Honza se smíchem do řeči. 

"Ty se fakt musíš rýpat v každým detailu... Ne, pak jsem se samozřejmě nechal sbalit, za co mě máš?" 

"No tak sorry, že mě zajímají detaily," zašklebil se Honza. 

"V jeho případě... Fakt nejde mluvit o detailech!" Usmál jsem se. 

"Takže mi chceš jako říct, že jsi šukal s nějakým borcem, co jsi ho potkal na ulici a nevíš o něm nic, jo?" Podíval se na mě tázavě. 

"No, nevím o něm skoro nic, pochopitelně. Jmenuje se Bob a byl tu jenom na skok, projížděl, nevím odkud, nevím kam, v sobotu ráno jel pryč prostě. K mrdu stačí, ne?" 

"Hm," zamračil se Honza trochu. 

"No jo, jsem věděl, že budeš naštvanej..." 

Honza mi zajel rukou pod kraťasy a přitáhl si mě blíž k sobě. "Tak pokračuj v těch detailech, o kterých se v jeho případě nedá mluvit..." 

"Hej, Honzi, takový péro jsi ještě neviděl! To byla neskutečná kláda! A umí s ní fakt zacházet..." 

"No neviděl, to máš pravdu," pousmál se Honza, nahmátl rukou moje péro a začal si s ním hrát. "Tak ho popiš," koukal se mi do očí. 

"Tím chci říct... Jako, fakt jsem mu ho nepřeměřoval... Ale tak pětadvacet cenťáků měl určitě." Spokojeně jsem zavrněl, jak mi Honza prohrábl péro. 

"Hmm, hezkej macek. A trochu lepší popis? Žalud, tvar?" Pokračoval Honza v dráždění mého ocasu. 

"Hej, vole, to se nedá popsat, najdu na netu nějakou odpovídající fotku... Pozdějc... Jo?" 

"Hmmm," zmáčkl mi Honza koule, péro měl úplně tvrdý, jak si mě představoval šukat s cizím klukem. "Co bylo dál, lásko?" 

Prohnul jsem se v zádech a spokojeně jsem zasténal. "Noo... Napřed mě píchal... Pak já jeho... Pak on mě... No a ráno jsem ho vyhulil a byl pryč. A mám tu na něj někde číslo." 

"To ses nechal tak strhnout, že sis troufl ho i opíchat, jo?" Ušklíbl se Honza a stahoval mi kraťasy i s trenkama. 

"No, působil spíš jako čistej aktiv, tak jsem ho provokoval a provokoval... Až se nechal. A prdel měl stejně luxusní jako péro," zasmál jsem se. 

"A odkud je?" Odhodil Honza oblečení, zvedl mi roztažené nohy, flusnul mi na díru a bez cavyků do mě zajel prstem. 

Jenom jsem zasténal. "Netuším. Ale ne odsud." 

"No to předpokládám, protože jinak bychom na něho už dávno narazili." Honza přidal druhý prst, byl jsem pěkně uvolněný. Jenom se spokojeně usmál. 

"Alee..." zasténal jsem. "Samozřejmě jsem ho pozval ať se staví, až tu zas někdy bude, a tvářil se, že docela rád a že to nebude tak za dlouho. A samozřejmě jsem řekl, že žiju s tebou a že tě s ním chci seznámit... Uuuuu... Dokonce jsem mu jednou v zápalu mrdu řekl Honzo a on to vzal dost suprově," ušklíbl jsem se nakonec. 

"Cože?" Zasmál se Honza, vytáhl prsty a párkrát mě jimi poplácal po vyšpulené díře. 

"Co cože, čemus nerozuměl?" Zavrtěl jsem zadkem. 

Položil moje nohy, klekl si se stojícím pérem k mojí hlavě a přitáhl si mě. "Nic, jenom se podivuju, jak jsi mu říkal. A dá se předpokládat, že se potkáme, joo?" 

"Víš jak to je... Má moje číslo, slíbil, že se ozve... To vůbec nic neznamená." Pousmál jsem se a pak jsem Honzovi olízl péro. "Ale řek bych, že byste si byli sympatičtí." 

"No proč ne," usmál se Honza a zasténal, jak jsem ho olízl. "Mladej, hezkej, s velkým pérem, proč ne..." 

"Určitě by ses chtěl dívat, jak ho do mě zasouvá, co?" Usmál jsem se na Honzu a lehce jsem mu přejel nehtama po koulích a péru. 

"Seš děvka!" Zasmál se a pleskl mě pérem přes pusu. 

"Vadilo ti to někdy?" 

"Máš ten pocit?" Prohrábl mi koule. 

"Ani ne... A hlavně bys mě pěkně nasral kdyby jo, protože kdo ji ze mě tak asi udělal, hm?" 

"No já rozhodně ne. Ta už v tobě byla!" Zašklebil se Honza a plácnul mě. 

"Hm, rozhodně jsi na tom dost zapracoval, nebuď zbytečně skromnej. Tak co, kdyby se ozval, můžu říct, že jo?" 

"Dík za pochvalu," ušklíbl se Honza. Pak si mě nasměroval na své péro a prostě mi ho zasunul do pusy. "A to s tím pozváním si musím ještě chvilku rozmýšlet," usmál se a začal mi promrdávat pusu. 

Chytil jsem Honzu za zadek a začal jsem ho pěkně snaživě kouřit, byl jsem rád, že to vzal tak v pohodě. Ne že by nebyl ochotnej se o mě občas podělit, ale stejně... Honza lehce sténal a držel mě za hlavu. Přemýšlel nad klukem, který na mě udělal takový dojem, že jsem se hned nechal narazit na jeho kládu. A při té představě mu tvrdnulo péro ještě víc. Chytil jsem ho za koule, jemně jsem mu je masíroval, druhou rukou jsem ho hladil po zadku a dál kouřil. Za tu shovívavost si zasloužil špičkový výkon. 

"Seš neskutečnej," zasténal Honza konečně. "Hulíš pořád víc stejně dokonale." 

Koukl jsem na něj nahoru a usmál jsem se. Pustil jsem jeho koule, nabral jsem si rukou sliny od pusy, rozmazával jsem si je po díře a pokračoval jsem v hulení. Po chvíli jsem ho přestal kouřit a žduchl jsem ho do prsou. "Lehej!" 

"Neměls dlouho péro v díře, co?" Zasmál se Honza a lehl si. 

"Závidíš, že jsem si v pátek zašukal a ty ne?" Ušklíbl jsem se, klekl jsem si nad Honzu, opřel se dírou o jeho žaluda, pak jsem zatnul zuby a plynule se nasunul na jeho péro. 

"Možnááá," protáhl Honza, jak jsem se nasouval, a hladil mě u toho po prsou. 

Jezdil jsem mu nehtama po bradavkách. "Tak nezáviď, chytni mě za prdel a mrdej mě laskavě, jo?" 

"Spolehni se, děvko," ušklíbl se Honza, vcelku drsně mě chytil za půlky, zaryl do nich prsty, roztáhl je a začal si se mnou doslova pohazovat na svém klacku. Těšil se na mě celý víkend a moje vyprávění ho ještě víc rozrajcovalo. 

"No joo, je jenom tvoje," zamručel jsem spokojeně, zavřel jsem oči, zaklonil jsem se a začal jsem se pořádně narážet na Honzův ocas. Ten se jenom ušklíbl, lehce pokrčil nohy a pořádně přirážel proti mně. Roztahoval mi půlky od sebe, občas mě přes ně pleskl. Užíval jsem si Honzovy přírazy a honil jsem si u toho péro, druhou rukou jsem hladil Honzu po těle. 

Honza spokojeně vrněl. Po chvíli mě chytil a otočil mě k sobě zády aniž by ze mě vyklouzl. "Pořádně se předkloň!" Poručil a začal mě znovu mrdat. Předkláněl jsem se a objímal jsem Honzovy nohy, hladil jsem ho po nártech, po prstech. Honza mi jezdil nehtama po zádech a zadku, mrdal mě, sledoval moje péro a prdel, párkrát mě pořádně propleskl. Jenom jsem spokojeně zaskučel a ještě víc mu sevřel nohy. Plivl jsem mu na nárt a začal jsem mu to po něm roztírat. Zasténal a cítil, jak už to na něj jde. "Děvkooo," procedil mezi zuby, pevně mě chytil za boky a přirážel si mě k sobě. 

"Heeej, ještě nééé," zaprotestoval jsem a snažil jsem se na něj narážet co nejvíc. 

"Sorry," zasténal Honza a začal do mě pumpovat mrdku. Co nejvíc jsem stahoval prdel a narážel se na něj. Jenom sténal, zabořil hlavu do postele a stříkal. Konečně ze mě vytáhl péro a otíral si o mě žalud. 

Zůstal jsem na něm sedět a stahoval jsem a povoloval zadek. "Hmm," zamručel jsem spokojeně. Honza do mě znovu zajel. "Heeej," zasmál jsem se. 

"Hezkej začátek týdne," zasmál se Honza taky a pleskl mě přes zadek. "Nějakej problém?" 

"Konec týdne, je neděle, miláčku," konečně jsem z něj sklouzl, lehl si vedle něj a začal jsem si honit péro. 

"Ale někde začínají týden nedělí, kotě," ušklíbl se a začal si prsty hrát na mých koulích. 

"Divný země," zamručel jsem a pohladil jsem Honzovu ruku na svých koulích. "Uděláš mě?" 

"Rukou?" Zeptal se Honza a přidal druhou ruku na moji díru. 

"Klidně, jak chceš," usmál jsem se a políbil jsem ho. 

Oplatil mi polibek a pak mi začal lízat péro, zatímco rukama pořád pracoval na mých koulích a zadku. Postupně se dostal kmitající špičkou jazyka až k mojí uzdičce. Hladil jsem ho po zádech a zadku, bezmyšlenkovitě po něm jezdil rukama a spokojeně jsem sténal. Moc krásně si se mnou hrál! 

Honza mi obkroužil jazykem žalud a zasunul si moje péro do pusy. Lehounce mě pohuloval, dráždil, zasouval mi prsty do díry. Stáhl jsem ji a prohnul jsem se, abych mu přirazil do pusy. Pevně mi stiskl kořen péra a začal mě pořádně sát, nechával si moje péro zajíždět pěkně hluboko do pusy a přitom mi prsty rejdil v díře. Občas je ohnul a lehce mě zatahal za okraj. 

Otevřel jsem oči a usmál se na něj. "Nemusíš to protahovat..." 

Pustil moje péro z pusy. "Já vím," usmál se taky. "Ale mě to baví." 

A pak mě vzal do pusy znovu a začal už pořádně hulit. Chytil mě za koule a mírně je natáhl, do díry mi zajel i třetím prstem a začal pořádně prstit. Péro si nechával zajíždět do pusy a lehounce ho dráždil zubama. 

Stahoval jsem díru na jeho prstech a přirážel mu do pusy, zrychloval jsem tempo. Honza se mi pěkně nasunul na klacek a držel se na něm, snažil se polykat a v klidu dýchat. Malinko mi zatočil koule a roztáhl prsty v díře. "Uuuu, ty vole... todle..." Zalapal jsem po dechu a pak jsem mu najednou začal prudce stříkat do pusy. 

Měl co dělat, aby to zvládal polykat, ale statečně se snažil. Napnutýma koulema i prstama v díře se mě snažil udržet na místě, ale dával jsem mu dost zabrat. Pevně jsem mu sevřel paže a lapal jsem po dechu. Konečně Honza sklouzl pusou z mého péra, povolil koule a nakonec vyjel i prstama z díry. "Dobrá mrdka," řekl suše, ale dech popadal stejně jako já. 

"Dobrá, jo?" Ušklíbl jsem se. "By ses jí užral, vole!" 

Svalil se vedle mě. "No a co!" Hladil mě, pak se ke mně naklonil a políbil mě. "Hezkej začátek týdne!" 

Okamžitě jsem mu zajel jazykem zpátky do pusy. "Hmmm, jooo..."

11 komentářů:

  1. No pěkný pěkný. Tomáši, Honzo, vy dvě vytříbený kundičky věčně nadržený :D Kdy odhalíte, co jsme spolu prožili my, hmmm? ;P

    OdpovědětVymazat
  2. Jak koukám ,tak na nás čtenáře opět se..te :( :P
    Filip

    OdpovědětVymazat
  3. Kluci, vy si vybíráte dovolenou, nebo co? :D
    ben

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čau kluci,

      omlouváme se odmlku, bohužel to není způsobené dovolenou (což by byl docela příjemný důvod).
      Věc se má tak, že Honza se rozhodl změnit zaměstnání, takže má docela napilno. A já sice zaměstnání neměním, ale mám extrémně vytížený období a nezbývá mi čas skoro na nic.
      Vyčerpali jsme i to trochu málo, co jsme měli nachystané "do zásoby," kdyby někdy nebyl čas, a momentálně visíme na suchu. Sice se spoustou nápadů a témat, ale jaksi bez nikoho, kdo by je napsal.

      Takže to berte tak, že si momentálně bereme oba prázdniny, a až se to zas trochu zklidní, zase se vrátíme ke psaní. Je o čem psát, takže... stay tuned a dík za podporu.

      Tom

      Vymazat
  4. Ahoj kluci,

    chci se zeptat - ten email uvedený na stránkách Toma platí? Já jen - chtěl bych Vám něco poslat, ale nehodí se to úplně tady veřejně :)))

    Miloš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mail na Toma samozřejmě platí a Tom ten mail i občas čte. (Teda, čte ho skoro hned, protože mu chodí na mobil, ale odpovídá občas, protože je línej :D)

      Napiš cokoliv co chceš, budu jenom rád. A možná to dám přečíst Honzovi, možná ne, uvidím :)

      Dík za důvěru.

      Tom

      Vymazat
  5. Doufám, že dáš, protože je určený pro vás oba :-). Ale jsem teď přes víkend pryč, tak to pošlu až v pondělí večer, to už nebudu na mobilu :-)

    Miloš

    OdpovědětVymazat
  6. No tááák.....kluciiii ,dejte jsem už nějaký příběh!! :)
    Filip

    OdpovědětVymazat
  7. Makám na tom a brzo tu bude! :)

    OdpovědětVymazat