čtvrtek 13. března 2014

Fantazie I - Chris a Matt 6


Sledoval jsem Mattyho, jeho pohled na mě byl úplně lhostejný, skutečně mě vůbec neznal. Otočil jsem se na patě a v doprovodu ochranky jsem odešel. Tak jo, Matty mě sice nezná... Ale je živý! A o to přece šlo!
Uběhl týden, za který se Matty stihl úplně zotavit a konečně ho propustili z nemocnice. Já ten týden strávil doma, sám a úplně zoufalej. Bylo to možná ještě horší, než kdyby byl Matty ... pryč. Ale takhle jsem věděl, že někde vedle mě žije, a přitom o mně vůbec neví!

Jeden večer se ozval zvonek. Šel jsem otevřít, za dveřmi stála Abby. "Vystěhujte prosím do zítřejšího poledne byt, odpoledne se tady bude stěhovat zpátky Matty." Sdělila mi to sice trochu odtažitě, ale to největší nepřátelství už v hlase neměla. Podvědomě tušila, že jsem Mattymu spíš život zachránil, než cokoliv jiného.
Podíval jsem se na ni prázdným pohledem. "Ano... Jak si přeješ..." Odpověděl jsem jí rezignovaně a rozloučili jsme se.
Druhý den jsem balil a nosil věci do auta. V poledne jsem měl opravdu všechno sbaleno a psychicky jsem se chystal na cestu k Abby, odevzdat jí klíče. A pravděpodobně naposled v životě u ní vidět Mattyho...
Už jsem se chystal odjet, když jsem si vzpomněl na naši poslední společnou noc s Mattym a na to, jak mi říkal, že by si jednou přál na terase, kterou měl nad bytem, zařídit malou japonskou zahradu. Rozhodl jsem se udělat pro Mattyho todle překvapení a honem jsem vyrazil na veliký nákup všeho, co bylo potřeba. Pak jsem to začal aranžovat, ale uvědomil jsem si, že mi vypršela lhůta na vystěhování, kterou mi Abby dala. Tak jsem jí radši zavolal, nechtěl jsem zažít eskort policií, ona by toho byla schopná. "Omlouvám se, vím že jsem se měl vystěhovat do dvanácti, ale trochu se mi to balení zkomplikovalo. Ale tak za dvě za tři hodinky budu mít všechno - tak já se potom stavím s klíčem, nevadí to moc?"
Zamyslela se nad odpovědí, ale nakonec se zjevně rozhodla být smířlivá. "Víte co, tak to tam rovnou počkejte na Mattyho, on tam dorazí. Můžete mu předat byt přímo i vrátit klíč."
To bylo ještě mnohem lepší, než v co jsem doufal. "Aha. Tak ano, děkuju mockrát... A nezlobte se za ty komplikace. Všechno bude v naprostým pořádku, až Matty dorazí."
Později odpoledne skutečně dorazil Matty a já na něm mohl oči nechat. Byl nádherně sexy, malinko zarostlej... A krásně voněl. Choval se ke mně ale pořád jako k cizímu, rvalo mi to srdce. Provázel jsem ho po bytě, ukazoval mu, že je všechno vyklizené, uklizené a nepoškozené. Konečně jsme došli na terasu.
Matty se zarazil a překvapeně koukal do té nádherné zeleně. "To... To všechno ty?"
"No jo... Přišlo mi, že by se to sem hodilo... Ale jestli ti to vadí, já to povyhazuju, nemám to stejně kam dát... Ale klidně si to nechej, jestli chceš."
"Nééé, určitě to tady nechej! Vždycky jsem si tu přál mít japonskou zahradu! Vlastně, vypadá to přesně tak, jak jsem si to vždycky představoval! Řekni mi kolik to stálo a já ti to zaplatím!" Samozřejmě, že to bylo tak, jak si to Matty představoval, udělal jsem to přesně podle toho, jak o tom mluvil!
Koukal jsem na něj a nějak jsem nevěděl, co mám vlastně říct. Došlo mi, že nastal ten čas, kdy se skutečně musíme rozloučit. "No nic, tak já už teda půjdu... Jsem moc rád, že ses uzdravil... Tak hodně štěstí, Matty!" Sáhl jsem do kapsy a podával mu klíče od bytu.
Matty pořád koukal na tu zahradu, a pak se zase otočil na mě a díval se mi upřeně do očí. "Já... Odkud tě znám?"
Smutně jsem se usmál. "To... to by bylo na dlouhý vysvětlování... A asi bys mi to stejně nevěřil..."
"Přijde mi, jako kdybych tě znal ze sna..."
Jenom jsem přikývl. "Jo, asi to tak nějak bude..."
Matty natáhl ruku pro klíče a dotkl se přitom mojí ruky. Škubl sebou, jako kdyby dostal ránu, na mě to působilo podobně. Vtom se mu rozšířily oči a bylo vidět, jak se mu vybavily všechny naše společné zážitky.
"Ale... ale to nebyl sen!" Vyhrkl.
"Ne, nebyl... Aspoň pro mě teda ne..." Řekl jsem nejistě.
"Chrisi!" Skočil mi Matty okolo krku a políbil mě.
Rozpačitě jsem zůstal stát. "Matty..." A nesměle jsem ho objal.
"Můj Chrisi! Miluju tě!" Vykřikl Matt a začal mě zase líbat, tentokrát pořádně vášnivě, objímal mě okolo krku a dojatě se ke mně tiskl.
Oplácel jsem mu polibky a brečel jsem u toho. "Bože můj, Matty... Ty sis vzpomněl..."
"Děkuju... Moc děkuju... Za všechno cos pro mě udělal!"
Nic jsem neříkal a jenom jsem ho pevně objímal. "Já byl úplně zoufalej, když jsi mě nepoznal!"
"Promiň mi to, promiň, lásko moje," šeptal mi Matty.
"To ne... Teď už je to v pohodě," odtáhl jsem se a pohladil ho ve vlasech, oba jsme měli oči plné slz štěstí.
"Jsi tak krásnej... A tak báječnej..." Opakoval Matty.
"Ty taky... A konečně se tě můžu dotýkat!"
"Nechci nikoho jiného než tebe, moc tě miluju!"
Stál jsem naproti Mattymu a držel ho za boky. Usmál jsem se na něj. "Víš, cos mi říkal tu poslední noc?"
"Hmm... Radši mi to připomeň," zasmál se.
"No já se tě ptal, jestli se nechceš ještě naposled kouknout na to jak honím... A tys řekl..."
"...že bych radši viděl svý péro ve tvým zadku," dokončil za mě Matty.
"Přesně!"
Matty mě popadl za ruku. "Tak pojď!" A o pár minut později jsme už leželi nazí na posteli. "Mmmm, krásně voníš... Jsi ready? Já jsem po třech měsících v kómatu pěkně nadrbanej!" Zasmál se Matty.
"Počkej chvilku, chci si tě vychutnat..." Protestoval jsem trochu, hladil jsem ho, objímal a líbal po celém těle.
"Kampak se ztratil Christopher - sexuální tornádo, který na romantiku kašle?" Rýpnul si do mě Matty.
"Víš, Christopher - sexuální tornádo byl zvyklej nezávazně ošukávat zajíčky... Ale sex s tím jediným pravým klukem svého života si chce pořádně vychutnat!" Opáčil jsem mu.
"Á... To zní krásně... Ale víš o tom, že jediný pravý kluk tvého života teď ošuká tebe?" Ušklíbl se Matty.
"Nooo... Výjimečně tě možná nechám!" Ušklíbl jsem se taky. Matty mě povalil na břicho a líbal mi šíji, pak mě začal lehce kousat do ucha a mezitím rukou masíroval moje půlky. Jenom jsem ležel s roztaženýma nohama. "Matty, ty seš tak neskutečně sexy!" Vzdychl jsem.
"To ty taky, Chrisi! Víc než si dokážeš představit. Bylo to mučení, nemoct se tě dotknout!" Roztáhl mi půlky od sebe, zabořil do nich pusu a jazykem mi vylizoval dírku jak nejlíp to uměl.
"Však já se tě taky nemohl dotknout... Ale tys mě aspoň viděl nahého, já tebe pořád jenom v džínách," opáčil jsem mu a hlasitě jsem zasténal, když začal s lízáním.
"Už byla tahle dírka někdy mrdaná?" Zeptal se Matty a pokračoval v lízání.
"No, ne sice často, ale byla, neboj se..." Usmál jsem se, přišlo mi to pěkné, jak se stará.
"Dobře," usmál se a pokračoval. Lízal pěkně hluboko, abych z toho měl co největší požitek. Vzrušovalo to nejenom mě, ale i jeho.
"Matty... Prosíííím... Zasuň už mi ho tam!" Prakticky jsem zasténal.
"Jak si přeješ," odtušil Matty, položil se na mě, políbil mě na krku a už jsem cítil, jak ho do mě tlačí."
Jenom jsem zasténal a co nejvíc jsem se snažil povolit zadek. "Tyy joo... Ty seš velikej!"
"Vadí?" Usmál se Matty a zasunul hlouběji.
"Zvyknu si," odpověděl jsem mu taky s úsměvem. Matty mě pomalu projížděl a postupně u toho zrychloval. Jenom jsem spokojeně vzdychal. "Chtěl bych tě u toho vidět, Matty..."
"Tak si vyber polohu, zlato," usmál se a vyklouzl ze mě.
Jenom jsem se přetočil na záda a pořádně roztáhl nohy. "No takhle přece," usmál jsem se. Matty se taky usmál a pak do mě znovu zajel. Moje nohy si dal na ramena a začal zase přirážet. Hladil jsem ho zadku, po prsou, líbal jsem ho a spokojeně se na něj usmíval.
"Uu, to je tak skvělý! Máš úžasně těsnej komínek!" Vzdychal Matty. "Jsem moc rád, že jsi mě zachránil, mám nejlepšího kluka na téhle planetě. A taky nejhezčího."
"No tak mi pořádně poděkuj!" Usmál jsem se na něj a lehce ho plácl po zadku.
Matty začal přirážet jako sbíječka. "Takhle?" Vyrážel ze sebe. Měl jsem ruce na jeho zadku a jenom jsem rytmicky hekal, nezmohl jsem se na nic jiného než na přikývnutí. Matty si připadal úplně úžasně, díky mě, mému zadku a díky tomu, že mě miloval. Netrvalo to dlouho a začal křičet. "Ó můj Bože... ó můj... Bože!"
Vyškubl ze mě péro, prudce si ho honil a stříkal mi na břicho. Jenom jsem ho hladil a sledoval to, ten výstřik prostě nebral konec. "To je úžasný," vydechl jsem, začal jsem jeho mrdku nabírat prstama a lízat ji z prstů. "Ty jo, tys měl nasbíráno!" Usmál jsem se, když konečně dostříkal.
"Tři měsíce, zlato, tři měsíce!" Usmál se Matty taky.
"Ty jo, paráda! Budeš stříkat jednou za tři měsíce, jasný?"
"Ani nápad, zlato!" Rozesmál se Matty. "Chci do tebe stříkat často!"
"Eeeeehm," sjel jsem významně pohledem na svoje tvrdé péro a pak na jeho zadek.
"Jáásně, chceš mě taky ošukat... Tak pojď, draku," zasmál se Matty a klekl na všechny čtyři.
"Se mi líbí, jak seš bystrej... Ale pro dnešek se spokojím klidně i s vyhulením jenom, seš po nemoci," zazubil jsem se na něj.
"No OK, ale bude to kuřba tvýho života!" Souhlasil Matty.
"To se teda kurva snaž, aby byla," zavrčel jsem, ale to už Matty sjel k mému péru, jemně ho olízl, ojel ho jazykem pěkně od kořene až po uzdičku, tu pak trochu podráždil špičkou jazyka, pak vzal jemně do pusy žalud a těsně za ním semkl rty. Jenom jsem zalapal po dechu. Jazykem si hrál s močovým otvorem a pak najednou celé péro polkl až po koule.
Chytil jsem ho za hlavu a hladil ve vlasech. "Božééé, Matty... Ty seš dokonalej!"
Začal mě pěkně hulit, dával si fakt extrémně záležet. Trvalo to sotva tři minuty a začal jsem stříkat. A byla toho kvanta, málem jsem Mattyho utopil. Polykal co mohl, a stejně mu ještě zbytek protekl koutkem. Já ležel prohnutý v zádech, oči zavřené, v křeči jsem vzdychal a pumpoval to do něj.
"Tak... byla to kuřba tvýho života?" Usmál se na mě Matty a otřel si pusu od mrdky.
Trochu jsem se vzpamatoval a políbil ho. "Nejlepší ze všech!"

2 komentáře: