čtvrtek 3. října 2013

Na kolejích - Jako od cizího

Bylo to někdy na podzim. Leželi jsme s Tomem už oba na našem letišti a spali. Jako obvykle - nazí pod jednou přikrývkou, jeden vedle druhýho. Mohlo být k druhé ráno, když jsem se probudil děsně nadržený a s tvrdým čurákem - což taky nebývá zas tak neobvyklé. Chvíli jsem sledoval spícího Toma a pomalu si hladil péro. Lehnouce jsem nohou odsunul jeho nohu a začal mu prohmatávat péro a koule. 

Jo, rozdali jsme si to nějakou chvíli před spaním, ale já měl na něho stejně zase šílenou chuť... Nateklým čurákem jsem se mu třel o stehno. Zamručel ze spaní a zavrtěl se, rozhodně mu to nebylo nepříjemný. Usmál jsem se a pokračoval jsem hezky dál. Čurák se mu už hezky nalíval. Mmmm... Promnul jsem mu koule.

Pootevřel oko. "Děvko..." Zamručel rozespale.

"Ano...?" Usmál jsem se na něho. Třel jsem se o něho už hezky slintajícím pérem. Naslinil jsem si prsty a jezdil mu po žaludu.

"Nevydržíš bez mrdu ani těch osm hodin spánku?" Zamručel s úsměvem.

"Neříkej, že to nechceš, to bych snad i leknutím usnul!" Ušklíbl jsem se a zajel mu prsty na díru.

"Se klidně udělej, ale nebuď mě u toho..." Zašklebil se pro změnu on.

"Dobře, jen si lehni buď na záda nebo na břicho, ano?" Zatlačil jsem lehce na něj.

"Co je špatnýho na ležení na boku?" Usmíval se ve tmě.

"Vlastně nic..." Pousmál jsem se a přelezl jsem si za něho. Třel jsem se mu teď čurákem mezi půlkama a dál mu lehce honil péro.

"Honzo?" Ozval se po chvíli.

"Copak...?" Zeptal jsem se ho. Bylo poznat, že Tom nad něčím přemýšlí. Dal jsem mu tedy prostor se vyjádřit a dál jsem pokračoval. Nadzvedl jsem mu nohu a jezdil pérem přes díru a dál ho honil.

"Žádný flusání na díru nebo ocas, prostě mě znásilni, jooo?" Skoro až zaprosil.

Chvíli jsem zaváhal. "Jak chceš, jen předmrdka... Nebo si ji mám taky utřít?" Zasmál jsem se nakonec a přirazil mezi jeho nohy.

"Předmrdka je OK... A zavaž mi oči něčím... Chci si představovat, že mě mrdá někdo úplně jinej..."

"Nechceš mě, jo? Už tě nudím?" Smál jsem se a natáhl jsem se pro tričko.

"Hmm, mám tě vlastně plný zuby, mrdáš furt stejně, je to nuda... Chtělo by to nějakýho pořádnýho chlapa s pořádným čurákem..."

"Aha..." Ušklíbl jsem se, když jsem mu zavazoval oči a čekal jsem, co z něj ještě vypadne.

"Už jsme spolu docela dlouho, začíná to bejt jednotvárný... Chce to změnu... Už mě dlouho pořádně nikdo neojel..." Pokračoval vážným hlasem, ale vrtěl prdelí proti mému ocasu.

"Seš hrozná děvka..." Otočil jsem ho na břicho a roztáhl mu nohy.

"Neee, ale nebaví mě nudnej sex..." Pokračoval otráveným tónem a fakt to znělo děsně. 

Nehodlal jsem všechno komentovat. Ještě že ho přece jenom znám dost dobře na to, abych poznal, kdy mluví on a kdy z něj chrčí jen nadrženej chtíč, takže jsem byl v klidu. Ruce jsem mu dal podél těla a chytl ho pevně za zápěstí. Čurákem jsem přejížděl mezi půlkama. Sklonil jsem se k němu a kousl ho lehce do zad.

"Kundo..." Zavrčel jsem, chytl jsem jednou rukou ocas a položil žalud na jeho díru. Pomalu jsem na něho naléhal. "Uuuuuhhhhh..." Mručel jsem tiše. Že by to bylo zrovna kdoví jak pohodlný se říct rozhodně nedalo.

Vystrkoval zadek. "Na co kurva čekáš?" Zamručel.

"Až si řekneš..."Odsekl jsem mu a pak jsem se už do něho dral vcelku bez ohledů. Jako, fakt drsný, tuším že vím, proč mám rád aspoň ty sliny. Mrčel jsem v duchu.

Tom se zahryzl do polštáře. Kurvaaaaaaaa, fakt bez přípravy, bez promazání...! Bylo mu jasný, že to musí bolet i mě. Ale kurva, nějak to zvládneme... Cukal se a snažil se vydržet.

"Co je, kundo?" Houkl jsem na něho. "Povol tu píču, nebo ti ji fakt pořádně natrhnu!" Držel jsem ho pevně za zápěstí a dál se do něho nekompromisně tlačil. Kousek po kousku, pak trochu ven a zase dovnitř...

"Joo..." Vydechl jenom, na víc se nezmohl. Jasně, že se ji snažil povolit. Ty vole, co jsem to zase vymyslel... Honilo se mu hlavou. Docela skučel. Když to vydržím ještě chvíli, už to bude dobrý... Uklidňoval se.

"Ještě budeš litovat..." Hučel jsem nad ním a pomalu ho začínal promrdávat, stále jsem v něm ještě nebyl celej, ale s každým přírazem jsem byl hloub. Péro mě bolelo a v duchu jsem litoval Tomovu díru; měl jsem co dělat, abych se udržel a neflusl na ni.

Už to nemohl vydržet. "Ty vole, kurvaaaaaaaaa...!" Zasténal hlasitě.

"Copak, děvko? Máš cos chtěl!" Štěkl jsem a pokračoval. Zatínal jsem zuby a doufal, že už to bude, že už tam budu celej...

"Však jo, kurva, dělej do hajzlu, nejsem zvědavej na tvoji lítost!" Odsekl mi se slzami v očích.

"Kdo tě lituje, kundo...?" Přetáhl jsem ho rukou přes zadek a plivl mu do vlasů. Kurvaaa, už to je? Předkožku jsem měl napnutou k prasknutí.

Cítil, jak jsem na něho dolehl a přirazil proti mně. "Ty pičo..." Vydechl.

"Ty kundo..." Vydechl jsem současně na něm. Konečně! No ty vole.... Ufffff!!! Ty tvý nápady...! Vrčel jsem v duchu na jeho adresu.

"Todle bylo fakt jak od cizího, kterej debil to vymyslel?" Zahučel Tom.

"Ani ti nevím...." Zavrčel jsem. Péro mě pálilo jak kdybych ho vrazil do horkého vosku. Začal jsem ho pomalu protahovat.

"No když už jsi s tím začal, tak to dodělej, ne?" Provokoval.

"Máš pocit, že odcházím?" Ušklíbl jsme se a pokračoval v mrdu.

Přirážel proti mně. "Hmmm, ne..."

"No proto..." procedil jsem mezi zuby a dál ho protahoval. "Jooo, děvko, přirážej pořádně!" Pleskl jsem ho pořádně přes půlky.

"Na to nemáš abys tudle děvku zaplatil..." Odsekl mi, ale přirážel co to šlo.

"A taky ji platit nehodlám, nemám proč. Vzal jsem si co jsem chtěl." Začal jsem fakt tvrdě přirážet a občas ho pěkně flákl přes zadek.

Začal pěkně skučet, už to bylo v pohodě a vyloženě si to ta děvka užívala. "Tak dělej, ty pičo, ať to máme za sebou!"

"Ať má za sebou kdo co? Já si to hezky užiju až do konce a co uděláš ty, to je mi u prdele, kundo!" Štěkl jsem na něho, flákl ho po prdeli a zvýšil tempo. Dostával jsem se do ráže.

Začal se bránit a cukat: "Hajzle, nech mě...!"

"Copak, to už se ti nelíbí, čubko?" Ušklíbl jsem se jízlivě a znovu ho pořádně přetáhl přes zadek. Natáhl jsem se pro kovová pouta a než se nadál, měl ruce spoutaný za zády. "Od cizího, znásilnit... to jsi chtěl, ne...?" Vysmíval jsem se mu a dál ho mrdal.

"Jo píčo... dělej... než se Honza vrátí... přerazil by mě..." Hekala ta děvka a svíjela se pode mnou.

"A to se mu ani nedivím, mít doma takovou kurvu..." Zavrčel jsem, chytl jsem ho za ruce a koule a prudkým trhnutím jsem ho donutil kleknout. "Tak a jedem dál, čubko!" Štěkl jsem na něho. Dřepl jsem si nad jeho zadek a protahoval jsem ho hezky dlouhými tahy.

Zaskučel a poslušně držel v kleče. "Jo kurva, miluju cizí čuráky v kundě... A ten risk, že může přijít a načapat nás... Co, tebe to taky bere mrdat někomu kluka, že jo, čuráku?"

"Ani ne, mě bere, že si můžu zašukat s hezkou prdelkou a je mi jedno, co si o tom myslí..." Přirážel jsem dál tvrdě. Pak jsem si olízl prst a přiložil ho na kraj Tomovy díry... Jen tak jsem s ním jezdil kolem svýho čuráka.

"Aaaaaaa, jooo, tak dělej, mrdej... Prostě se vycákej do pěkný prdele, která se nemůže bránit..."

"Přesně..." Ušklíbl jsem se a začal jsem zasouvat ten prst do díry zatím co jsem ho dál protahoval.

Na chvíli se zarazil a já se usmál. Pak byl ale znovu v roli: "Kurva prst není zlej... ale kdybys měl kámoše..."

"Pár jich tu mám..." Ušklíbl jsem se a přidal jsem další prst.

"Joo tak dělej, na co čekáš sakra?" Skučel a kvílel Tom.

Beze slova jsem přidal i třetí prst. Vytáhl jsem čuráka a těmi prsty jsem Toma promrdával, kroužil jsem mu jimi v díře.... A pak k nim zase zasunul svý péro. Pérem dovnitř, prsty ven... střídal jsem to.

"Uuuuu, ty vole... Jo... Hej... Můžu někdy dojít k tobě?" Popadal dech. Tu techniku už znal, ale celkem bez potíží se tvářil překvapeně.

Zahákl jsem se prsty a lehce ho tahal za díru. "Klidně, kdykoliv budeš moct, takovou kundu si nechám líbit..." Pleskl jsem ho znovu přes půlky.

"Jo mrdáš luxusně prostě... Dělej, pokračuj, co ještě umíš?"

Ušklíbl jsem se. "Nevím, proč bych se měl před tebou nějak ukazovat. Ty seš díra pro mýho čuráka. Udělám se do tebe a konec. Já tě nebalím, čubko..." Přirazil jsem, chytl ho volnou rukou za koule, přitáhl si ho víc k sobě a rozjel jsem znovu surovej mrd.

Přirážel proti mně. "OK, tak jo, tak kurva ať to stojí za to ten výstřik, dělej do piče!"

Usmál jsem se, prostě Tom. Mrdal jsem dál, jen jsem mu víc natáhl koule. Ono to taky nebude už dlouho trvat, jak tak cítím v koulích.

Zaskučel a stáhl prdel. "Jooo. Dělej ty zkurvenče, pojď, cákej už, nemůžeš se udělat nebo co?"

Zabořil jsem mu nohou hlavu do postele: "Drž hubu, čubko, nebo ještě vezmu pásek a zmaluju ti tu vystříkanou kundu..." Zavrčel jsem a přirážel jsem intenzivněj, už to na mě šlo.

Tom přirážel proti mně. Joo, todle je docela fantastickej úhel, protahuješ mě úplně nečekaně... Rozplýval se v duchu. "Nežvaň a mrdej, dělej, hajzle!" Skučel ze sebe a cítil, jak mu z ocasu odkapává předmrdka.

"Děvko.... Ty kundooooo...!" Zaúpěl jsem jen, jednu ruku mu doslova zaryl do zadku, druhou lisoval koule a už do něho proudila moje mrdka. Před očima jsem měl téměř bílo a měl jsem pocit, že cítím snad každý stažení varlat. 
Konečně to všechno klouzalo o dost divočej. Nepřestával jsem ani po výstřiku do něj bušit, ta čvachtající mrdka mě prostě neskutečně rajcovala. Sledoval jsem, jak můj kluzký klacek mizí a zase se objevuje z jeho díry.

Vystrkoval prdel co nejvíc to šlo a stahoval ji. "Jooooo, supeeeeeeer!"

"Jooo..." Vydýchával jsem se a vzpamatovával se. Pak jsem z něho vytáhl péro a bez keců jsem Toma chytl za vlasy a narval mu klacek ho do huby: "Očistit!" Rozkázal jsem.

Pěkně ho polkl a olizoval. "Hmmmmm..." Děvka. Nechal jsem ho si s ním vyhrát. :) Užíval si ho, pěkně ho hulil. Jooo, to je příjemnýýýýý... Tvářil se u toho jak děcko s cukrovou vatou.

Spokojeně jsem se usmál, natáhl jsem se a začal jsem mu honit péro. Měl ho celý ublemcaný od předmrdky.

"Jooo, dělej... Vyhoň mě... Pořádně mě vystříkej, no táááák!" Mumlal s plnou pusou. Nemusel mě dvakrát pobízet. Klouzal jsem rukou po jeho nádherným péru až to mlaskalo. Převalil se na záda, prohýbal se, vystrkoval to svý péro: "Děleeej, uuuuuuuž!"

"Jo... pořádně stříkej, čubko...!" Stiskl jsem mu pořádně péro a prohmátl koule.

Jak jsem na něho sáhl, začal mohutně stříkat. "Aaaa, jo, super, ty vole... ty vole...!" Škubal sebou a sotva popadal dech.

Pozoroval jsem ho s přivřenýma očima. "Nádhera...." vydechl jsem jen. Zmáčkl jsem mu víc koule a dál ho honil. Ty výstřiky snad neměly konce. Všude byla jeho mrdka, měl jsem ji na sobě, na ruce, byla na posteli, na jeho bradě...

Chvíli se vzpamatovával. Ale já ho dál honil. "Hej... Hej... Heeeeeej, ne, stačí, nech toho!" Rozesmál se.

"Ne, nestačí, chci všechno!!!" Zaculil jsem se na něho a dál pokračoval v masáži koulí a péra.

"Víc... už... nebude... Heeeej, Honzíííí...!"

"Ale já chciiiii vííííícccc!!!" Smál jsem se a vyloženě jsem se bavil pohledem na svíjejícího se Toma.

"Ty seš mrchaaa, okamžitě mě přestaň honit!" škubal sebou a svíjel se jak had. Marně.

S úšklebkem jsem pokračoval dál a k tomu ještě přidal svůj mrštný jazyk... :) Doslova plnými doušky jsem si vychutnával tu jeho šťávu.

"Roztrhnu tě, hej, fááááákt, nedělej to, ty seš mrcháááááááááá!"

"Copak, nelíbí se ti to....?" usmíval jsem se a dál pokračoval, občas jsem ho pohulil, ale dál jsem ho honil. Všude byla jeho mrdka a všechno tak příjemně klouzalo...

"Neee, to fakt neeee, Honzííííííí, ty seš pako!" škubal sebou a snažil se zklidnit.

"Hm... Ber to jako trest za to, že se mi tu kurvíš s nějakým cizím chlapem." Zazubil jsem se na něho a pokračoval jsem dál.

"Sám se kurvíš!" Smál se Tom a začínal si to užívat. A bylo mu jasný, že tu noc už spát nepůjdeme.

4 komentáře:

  1. No konečně jsme se dočkali :-)
    Moc pěkný, ale nenechte nás zase dlouho čekat ;-)
    Miloš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prosím. Bylo to nějak náročné, ale nakonec jsem to nějak dokázal. :D
      A snad nebudete muset čekat déle, než bude nutné. ;)

      Vymazat
  2. Hej chlapi, vysvětlete pojem "nebudete čekat déle než je nutné?" :-)
    Miloš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nooo, tak to se opět týká mě... Ehm, je to pojem časový, neurčitý, který však v základě slibuje naplnění v nejlepším možném termínu. Tedy zkráceně: Makám na tom, jen toho času není tolik. Ale další příběh bude "již brzy na našem blogu", jak praví mírně poupravená okřídlená věta. Tak ještě chvíli strpení! Díky! ;)

      Vymazat